Πάω να χαπακωθώ και να συρθώ μέχρι το κρεβάτι μου για μία ακόμη απόπειρα ύπνου, ελπίζω να είναι και η τελευταία...φιλάκια αγαπημένες και πάλι καληνύχτα μας :D
ευχαριστώ για την γλυκιά σας παρεούλα!
Printable View
Πάω να χαπακωθώ και να συρθώ μέχρι το κρεβάτι μου για μία ακόμη απόπειρα ύπνου, ελπίζω να είναι και η τελευταία...φιλάκια αγαπημένες και πάλι καληνύχτα μας :D
ευχαριστώ για την γλυκιά σας παρεούλα!
Καληνυχτούδιααααα!Αύριο πάλι... :love:
:love::love::love::love::kiss::kiss::kiss::kiss::l ove::love::love::love:
Ξανά μανά καληνύχτα Ελάκι χωρίς πόνους. Φιλάκια.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς :smirk::smirk::smirk::smirk: Mille merci pour le chanson though!!!! ;);););););)Quote:
Originally posted by NADINE
--->Caterina Caselli - Nessuno Mi Può Giudicare
Aφιερωμένο στη συνονόματη!Με αφορμή το στίχο,θυμήθηκα κάτι που κάποτε μου μετέφεραν
για μια γυναίκα,δύο άντρες,κομπολόι δίχως χάντρες...Κι εδώ έρχεται η αποστολή νούμερο δύο!
Κάποτε λέγατε και για άντρες...Όλα τα πικάντικα χάνω!Τότε με τις λαλαγγοϊστορίες σου νομίζω,
ήταν βραδυά εξομολογήσεων από πολλές.Πρόσθεσε κι αυτές τις σελίδες στη λίστα,RainΤζίνα!
Έγινε Ναταλία, ότι πεις. Βέβαια την Αστερόσκονη εγώ θα την giudicare και θα την παραgiudicare διότι 3+1(η Αστερόσκονη) = 4 άρα μαζευτήκανε πολλοί και οφείλει να ρίξει κλήρο κι όποιος βγει να τον στείλει σε εμάς!!
Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς :smirk::smirk::smirk::smirk: Mille merci pour le chanson though!!!! ;);););););)
Αααααααααααα!Θα τους απολύσω τους πληροφοριοδότες μου!
Κι όχι τίποτ'άλλο δε θυμάμαι και ποιός από όλους ήταν...Μάλλον η Φτου!
Αυτή κρύβεται άλλωστε πίσω από κάθε συνομωσία!Η τάξις θ'αποκατασταθεί σύντομα!
Θα τα διαβάσω όλα ιδίοις όμμασι χάρη στη Τζινοδομή!ʼντε,Ναταλάκι,κρ� �βατάκι!Μάκια του!
Καληνύχτα Ναταλία και Αστερόσκονη. Φιλάκια.
Ααααα!Τώρα θα μαλώσω εσένα συνονόματη!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έγινε Ναταλία, ότι πεις. Βέβαια την Αστερόσκονη εγώ θα την giudicare και θα την παραgiudicare διότι 3+1 = 4 άρα μαζευτήκανε πολλοί και οφείλει να ρίξει κλήρο κι όποιος βγει να τον στείλει σε εμάς!!
Κι όχι τίποτ'άλλο,θα τη σκαπουλάρει κι η Φτου!
Τζινοδομή,στα χέρια σου θα λάμψει η αλήθεια!
Εν όψει των νέων επιβαρυντικών στοιχείων,νέα αφιέρωση!
--->ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ : ΣΕ ΠΟΣΑ ΤΑΜΠΛΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ;
Σε 3 ταμπλό το παίζει η χουρμαδόπληκτη, τα δύο σίγουρα δοκιμασμένα και το τρίτο ταμπλό ευσεβής πόθος! Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αύριο! :lol:
Απαπααααααααααααααααααααα !
Μετά γιατί δεν περισσεύει κανένας για τις υπόλοιπες Ναταλίες του κόσμου τούτου!
Τςτςτςτςτςτςτςτςτς!!!!! Κοινές ανθρώπινες ανάγκες κορίτσια συν του ότι ο ιταλός είναι στην κοσμάρα του!!!!!!!!!!!!! Οπότς χρεώστε με το διδυμάκι μου κι αφήστε τις υπερβολές!!!! 2 είναι τώρα αν θα γίνουν 3.....απ'το στόμα μου......φιλάκιαααααααα:bisou::bi sou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bis ou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::biso u::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou ::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou: :bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou:: bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::b isou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bi sou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bis ou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::biso u::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou::bisou ::bisou:
Kαλημερα!Δεν μπορει να παει κανεις να κοιμηθει ησυχος κ να σας αφησει ουτε για μια στιγμη!Ναταλια τι ωρα εχουμε πει οτι κοιμομαστε?κ μου παρασυρεις κ τις αλλες που ειναι καλα κοριτσια!το Ελακιον υπεφερε κ εσεις με τα ανατρεπτικα ασματα!Κ το τεκνον Τζινα ταχα για τη Τζιναδελφη!Που ειναι κ του κλασσικου να ψαχνει αναλογο με το φαε σπορια!Ασε που θελει να μου φαει τη θεση του χαφιε!Μου θελετε κ αερα αλλαγης ασυμαζευτες!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΛΑ ΝΑΤΑΛΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!Εγραψες παλι!!! Τι λογος, τι εφραδεια!!! Καποτε εγραφα και εγω ωραια ελληνκα, πλεον τα εχω ξεχασει!!! :(
Και ναι!! Την αγαπω την Γλαυκη!!!!!! Και εσενα σαγαπω!!!! Και παρεπιπτοντως... Ωραιο στηθος η γαλλιδά της Επαναστασης!!
Υ.γ Απο την τουρτα δεν σου δινω που να σκασεις!! Ειναι αποκλειστηκα για την αρτιστα μου Γλαυκη!!! Εσενα σου στελνω αυτην, μαζι με το γατι γιατι ειναι τρελιαρικο σαν και εσενα!!!!! :bigsmile::bigsmile:
Καλημέρα Γλαυκόκοσμε!!!!!!!!!!ʼντε καλέ σηκωθείτε!!!!!Τελευταία μέρα στο σπιτάκι μου,το απόγευμα αναχωρω!!!!!