-
Καλημερούδια σας!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Τί κάνετε ζουζουνοφιλαράκια μου??????????????? :P
Εγώ κοιμήθηκα λίγο (έχω αϋπνίες τώρα τελευταία....) ξύπνησα νωρίς, ξεσκόνισα το δωμάτιο μου και τώρα απολαμβάνω το καφεδάκι μου!!!!!!!!! :)
Το μενού σήμερα έχει κοτόπουλο ψητό με πατάτες!!! Χθες τελικά αποθήκευσα στον κουμπαρά έναν πόντο και έτσι σήμερα μπορώ να φάω 21π αντί για 20π!
Έχουμε και έξοδο σήμερα.... ;)
ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ 2 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ για την μεγάλη αναχώρηση από την Αθήνα. ʼντε, να ξεκουραστούμε λίιιιιιιιιιιιιιιιιγο ακόμη!!! :)
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά σε όλους!!!!! :)
-
Γεια σας! Τι μου κανετε?
Αστερακι μου ελυσες την απορια για τα μακαρονια,οι 4 ποντοι αφορουν 1 γευμα τη φορα.. Μαλιστα!
Οσο για το στομαχι σου,ειμαι σιγουρη οτι θα κλεισει! Η επιθυμια για γλυκα βεβαια ειναι αλλου παπα ευαγγελιο,τελοσπαντων!
Λοιπον,χτες εκλεισα στους 18 ποντους και χρωσταω ακομα 4. Για να δουμε,σημερα εχω και γαμο και τραπεζι το βραδυ και χρωσταω και 4 ποντους. Θα βαλω τα δυνατα μου.
Φιλακια!
-
Ευχούλα μου!!!!!! :)
να περάσεις καλά στον γάμο καταρχάς. έπειτα να σου πω τα εξής: να αποφύγεις όσο μπορείς τα τηγανητά και όλα αυτά τα σε άκι που φέρνουν στην αρχή. να έχεις φάει ένα ελαφρύ χορταστικό γεύμα το μεσημέρι και στο τραπέζι φάε το κυρίως και ένα μικρό κομμάτι τούρτα ή αν μπορέσεις να φας μόνο το κυρίως πιείς ενα ποτηράκι κρασί και φας ένα μόνο σε άκι και όχι γλυκό θα είσαι αούπερ!!!!!!!!!! :)
όπου σε άκι : τυροπιτάκι, σπανακοπιτάκι, λουκανοκοπιτάκι..... :D :D :P
Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!!!! :)
-
Α!!!!!!!!!!να πω ότι έφαγα μια μερίδα κοτόπουλο με πατάτες 9π. λίγη ντοματοσαλάτα 2π
Σύνολο 11π. εχω υπόλοιπο 10π!!!!!!!!!!!!!!! :)
-
Kαλημέραααααααααααααααααα! !!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Όλα καλά ελπίζω ε???
Σήμερα τελευταια μέρα στη δουλειά και αχ! πόσο ωραία είναι!!!!!! :P
Χθες βγήκα βολτίτσα και ήπια ένα απολαυστικό milkshake σοκολάτα φράουλα και με πέθανε το στομάχι μου! :P
Κατανάλωσα έτσι και τους 10 πόντους που μου απέμειναν!!!
Σήμερα συνεχίζουμε με τα γνωστά.... Καφεδάκι και δουλειά!!!!!!! :)
Σας φιλώ γλυκά όλους και περιμένω νέα σας!!!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά !!!!!!!!!!!! :)
-
Γεια σας και χαρά σας και καλό χειμώνα σε όλα τα παιδάκια!!
Τι κάνετε;
Εγώ επέστρεψα Αθήνα την Πέμπτη! Μου λείψατε καλά μου!
Τα νέα σας :) :) :)
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μα τι ευχαριστη έκπληξη είναι αυτή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Αδεσποτάκι μου γύρισες επιτέλους! Καλό χειμώνα μην λες ακόμη, δεν τελειώσαμε όλοι από τις καλοκαιρινές μας διακοπές!!!!!!! :P
Όλα καλά εδώ, στον αγώνα όπως βλέπεις! όπως μας άφησες κατά κάτι κιλά ελαφρύτεροι είμαστε!!!!! :)
ελπίζω να πέρασες σούπερ στις διακοπές σου, να έκανες πολλά μα πάααααρα πολλά μπανάκια, να ξεκουράστηκες και τώρα περιμένουμε να μας πεις που πήγες και τί ακριβώς έκανες!!!!
:o δεν είμαι καθόλου περίεργη και αδιάκριτη!!!!!!!!!!!!!!
Με την διατροφή σου όλα πήγαν καλά είμαι σίγουρη μιας και βλέπω το τικεράκι σου ολίγον πιο κάτω ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου?????????????? !!!!!!!!!!!!! :D :D
είμαστε και κάποιας ηλικίας βλέπεις και η μνήμη δεν λειτουργεί σωστά!!!!!!!!!!! :P
σε φιλώ γλυκά, πολύ χάρηκα που επέστρεψες και θα τα λέμε!!!!!!!! :)
περιμένουμε νέα σου!!!!!! :)
-
μμμμμμμ περιμένουμε και την κυρία Λιντάλ να επιστρέψει και να μας πει πως πέρασε! σαν πολύ καιρό δεν λείπει ή μου φαίνεται??????????? !!!!!!!!!!!! :) :)
-
Πολύ ωραία πέρασα, ήρεμα και να σας πω την αλήθεια μου αυτό ήθελα, λίγη ηρεμία. Στο διαιτολόγο δεν έχω πάει ακόμα, αν και μισό ή ένα κιλάκι θα το έχω πάρει αλλά όλα μες στο πρόγραμμα είναι!
Το καλοκαίρι που πέρασε μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα μπορώ να πω, λίγο θλίψη και απογοήτευση αλλά κυρίως αισιοδοξία...
Αυτά έχω να δηλώσω προς το παρον! Οι λεπτομέρειες θα έρθουν σιγα σιγα!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια που κάνετε και για την απώλεια :)
-
Χμμμμμμ το δέχομαι το "οι λεπτομέρειες σιγά σιγά" λοιπόν και προχωρώ!!!!!! :)
Πολύ χαίρομαι που πέρασες πολύ καλά αν και τα συναισθήματά σου ήταν ανάμεικτα. το θέμα είναι να ξεκουράστηκες και αυτό βλέπω πως το έπραξες ούτως ή άλλως!!!!!!! :)
Δεν βαριέσαι βρε αδεσποτάκι, τα κιλά πάνε και έρχονται....! ;)
Πωπω, έλειψες καιρό πάντως! :)
Πολύ ωραία λοιπόν, βλέπω η ομάδα αρχίσει να μαζεύεται σιγά σιγά στα γνώριμα μέρη!
Πάω και εγώ να ζεστάνω τις φακές μου! σας φιλώ και θα τα πούμε σε λίγο! :)
-
Χαιρετω και εγω!! Τι μου κανετε? Αστεραααακι παει το προγραμμα χτες...
Λοιπον,στο γαμο περασα παρα πολυ ομορφα,αλλα ... δε νομιζω πως τιμησα το προγραμμα μας:( Ντροπη μου! Ειχε υπεροχα φαγητα και εχω ξεπερασει πολυ τους ποντους. Τουλαχιστον το ευχαριστηθηκα και δε νιωθω καθολου τυψεις!
Μεχρι να παω στο γαμο ειχα καταναλωσει 11 ποντους και ειχα περιθωριο αλλους 8. Δεν αναφερω καν τους 4 που χρωστουσα.. Και αυτα που εφαγα απ οσο θυμαμαι ηταν:
2 κουφετα με γεμιση σοκολατα
Αρκετη ποσοτητα απο διαφορες σαλατες με οσο το δυνατον λιγοτερο dressing μπορουσα
1 κανελονι τελειο,αλλα ηταν μεγαλο... Το πιατο ειχε 3,οποτε παλι καλα..
Μια κουταλια απο ενα σουφλε
1 πιτακι
1 κουταλια πουρε
Μπριζολα
Λιγο ρυζι,ελαχιστες πατατες
Κομματακια απο διαφορα τυρια
και μισο κομματι τουρτα σοκολατα απιστευτη,απορω και εγω πως κρατηθηκα και αφησα τη μιση
2 ποτηρια κρασι
Ειχε και αλλα πολλα που δεν αγγιξα... Δε θα μπω στη διαδικασια να μετρησω ποντους,δε θελω και να ξεκινησω την εβδομαδα μου με τοσα πολλα "χρεη". Αλλα δεν πτοουμαι,εχω ξυπνησει πολυ χαρουμενη και αισιοδοξη σημερα! Γι αυτο σημερα ζυγιστηκα,θα ζυγιζομαι καθε Δευτερα πια και ξεκιναω απο την αρχη το προγραμμα.. Ειμαι παλι 63,3 κιλα,απο εκει ακριβως που ξεκινησα πριν μιαμισι εβδομαδα.
Και μεχρι τωρα εχω φαει:
1 φετα ψωμι του τοστ,1 φετα τυρι,γαλα για τον καφε,2 κουταλακια ζαχαρη,1 μπανανα,1 ροδακινο Συνολο=4 ποντους.
Φιλακια πολλα και καλη εβδομαδα!!
-
Λοιπον,συνοψιζω τα σημερινα:
Πρωι:1 φετα ψωμι,1 φετα τυρι,γαλα στον καφε,2 κουταλακια ζαχαρη =3π
Δεκατιανο:1 μπανανα,1 ροδακινο =1π
Μεσημερι:1 πιατο αρκετα μακαρονια νεροβραστα =4π
σαλτσα ντοματας με λιγο λαδι,1 φετα τυρι =2,5π
Απογευμα:1 μηλο =0π
Βραδυ:2 φετες ψωμι του τοστ,2 σπιρτοκουτα φετα,4 μαυρες ελιες =8π
Συνολο = 18,5 ποντους.
-
ευχούλα μου!!!!!!!!!!! δεν ήταν τόσα πολλά αυτά που έφαγες! οκ, παραπάνω ήταν και σου αύξησαν το χρέος αλλά χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη και χαρούμενη! αυτό είναι το βασικό! εξάλλου το πολύ πολύ να πας μισή βδομάδα πίσω. και τί έγινε? σιγά!!!!!!!! :)
να σου πω και στα δικά σου ή αργούμε ακόμη για γάμους και τέτοια??? :P
Λοιπόν, συνέχισε όπως είσαι και μην πτοείσαι! ;)
Σήμερα να σας πω και γω τι έφαγα:
φακές 6π
φέτα 2π
80 γρ ψωμί 4π
40 γρ γραβιέρα 4π
παγωμένο τσάι 1π
σύνολο : 17π
αποθήκη 3π
θα φάω και κανα φρουτάκι σε λίγο και είμαι οκ!
Τι γίνεστε βρε παιδια σήμερα?
αμαλία, π-κ, ελένη ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!!! :)
το αδέσποτο μας χάρισε ένα μικρό ταπεινό (ή μάλλον 2 μικρά και ταπεινά πόστ και μετά εξαφανίστηκε δίχως να αφήσει ίχνη ξο(ω)πίσω του!!!!!!! :D :D :P
Σας φιλώ γλυκά όλους και σας εύχομαι καλό βράδυ γεμάτο πολλά τρυφερά, γλυκά και όμορφα όνειρα!!!!! :) :)
-
Καλημέρα!
Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και το αποτέλεσμα ήταν 80,8 κιλά.
Σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα συν 600 γραμμάρια, αλλά δεν πειράζει.
Μια "περίεργη" εβδομάδα, με 2 ημερήσιες εκδρομές και όλες τις συνέπειες του να τρως εκτός σπιτιού.
Φυσικά οι αρχές της σωστής διατροφής τηρήθηκαν σε μεγάλο βαθμό, αλλά όσο να' ναι όταν είσαι εκτός σπιτιού δεν μπορείς να ξέρεις πώς μαγειρεύει ο σεφ της κάθε ταβέρνας το φαγητό.
Για την τρέχουσα εβδομάδα δεν προβλέπονται έξοδοι για φαγητό, οπότε τα πράγματα θα ισορροπήσουν.
Το θετικό είναι ότι από το Φεβρουάριο που έφτασα στο στόχο, διατηρούμαι στο σωστό βάρος, πάντα προσέχοντας και τηρώντας απλούς και απολύτως εφαρμόσιμους κανόνες.
Καλημέρα σε όλους και όλες!
-
καλημερούδια σας!!!!!!!!!!!!! :)
Μόλις ξύπνησα και ζυγίστηκα και μπήκα να σας πω...........!!!!!!!!!!! 78.700 παρακαλώ!!!!!!! -600 γρ και αυτή τη φορά! :)
Είμαστε λοιπόν τέλεια, συνεχίζουμε ακάθεκτοι και τώρα φεύγω γιατί έχω να μαζέψω βαλίτσες και να κάνω καμία δουλειά στο σπίτι!!!!!!!!! :P
περιμένω νέα σας!!!!! φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά :)