Κοριτσια μπραβο για τις απωλειες! dew , karamela, καλα παμε!Penelope ευχαριστω.:)
Printable View
Κοριτσια μπραβο για τις απωλειες! dew , karamela, καλα παμε!Penelope ευχαριστω.:)
Καλημερα!
-700γρ
58.7
Καλημέρα! Μπράβο Πενέλοπε!!!
Σήμερα +/- 0.
Καλημερα... Σαν να το ξερα... 80,8 ΚΑΙ σημερα. Αρχιζει και ειναι δυσκολο...
Mην απογοητευεσαι... μπορει να εχεις κατακρατηση και οταν ξεφουσκωσεις να πεσει κατευθειαν το βαρος... και εγω χθες ημουν τουμπανο σημερα ξεφουσκωσα και κατεβηκα...
Ναι αλλα αυτο συμβαινει τωρα 1 εβδομαδα και 1 μερα....
Τι να σου πω? Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος...
Το ξερω βρε Πηνελοπη μου... εννοειται οτι ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα! Τι να πω?? Περιμενω.....
Πραγματικα δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι αλλο...
Καλημέρα κορίτσια :)
-200γρ σήμερα. Από 106,1 σε 105,9! Νοιώθω τέλεια! Big day today!! Καλό μήνα σε όλες!!
Penelope μπράβο κοριτσάρα μου! Όπως πας θα είσαι σε συντήρηση πολύ πριν τα γενεθλιά σου!
Brazil μου μη στεναχωρίεσαι!! Εφόσον όλα τα κάνεις σωστά όπως βλέπουμε και διατροφή και άσκηση, τίποτα δε θα πάει χαμένο!! Βλέπω ότι κολυμπάς πολύ οπότε είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να μεγαλώνουν οι μύες σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να χάσεις πιο γρήγορα μετά. Ρώτα και τη Δανάη ή κάποιον γυμναστή και θα δεις!
καλημερα και καλο μηνα!
καλες απωλειες να 'χουμε!
σταθερη σημερα, αλλα δε γινεται να χανουμε και καθε μερα...
παντως θα ηθελα να μην κολλαω για μερες.
για να δουμε τι θα μας φερει ο ιουνιος.
Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια μου!
Σημερα μια απο τα ιδια με το loukoumaki.
dew μπραβο!Καλα πας!;)
καλημερα κ καλο μήνα!!!σημερα +100 ομως χτες εφαγα λιγες τηγαν.πατατες απο γκουντις κ ευτυχως που δεν παχυνα!αλλα το πηρα πεισματικα δεν αλλαζω τικερακι!αντε να δω 599999999!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ!!ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΧΑΛΙΑ ΠΗΓΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ 5 ΠΡΩΤΕΣ!!!ΜΕΤΑ ΑΣΤΟ ΤΟ ΤΙ ΕΤΡΩΓΑ!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΛΙΓΟ ΞΕΠΡΗΣΜΕΝΗ!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΟΛΕΣ Κ ΟΛΟΙ!!!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΛΙΓΟ??? ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 15-18 ΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!Quote:
Originally posted by dew
Καλημέρα κορίτσια :)
-200γρ σήμερα. Από 106,1 σε 105,9! Νοιώθω τέλεια! Big day today!! Καλό μήνα σε όλες!!
Penelope μπράβο κοριτσάρα μου! Όπως πας θα είσαι σε συντήρηση πολύ πριν τα γενεθλιά σου!
Brazil μου μη στεναχωρίεσαι!! Εφόσον όλα τα κάνεις σωστά όπως βλέπουμε και διατροφή και άσκηση, τίποτα δε θα πάει χαμένο!! Βλέπω ότι κολυμπάς πολύ οπότε είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να μεγαλώνουν οι μύες σου, κάτι που θα σε βοηθήσει να χάσεις πιο γρήγορα μετά. Ρώτα και τη Δανάη ή κάποιον γυμναστή και θα δεις!
Constance μου ευχαριστώ! Είμαι πολύ χαρούμενη!
Semie μου καλώς ήρθες κουκλίτσα! Ελπίζω να πέρασες όμορφα το σαβ/κο και ελπίζω να μη σκέφτεσαι τα 100γρ!! Αν και έχεις ήδη το bmi που έχω σαν τελικό στόχο, καταλαβαίνω ότι μπορεί να μη νοιώθεις άνετα με το σώμα σου.. Τουλάχιστον όμως θα έπρεπε να νοιώθεις όμορφα με τη προσπάθεια που κάνεις και να προσπαθείς να μη χάσεις ευκαιρίες να περάσεις όμορφα!! Αυτό δεν είναι το σημαντικό στη ζωή μας; Να απολαμβάνουμε τις όμορφες στιγμούλες με το αγόρι μας και τους φίλους μας; Είσαι ήδη μία κούκλα και κάνε μου τη χάρη να βρεις την αυτοπεποίθησή σου πριν γίνεις μοντέλο!
Vivikaki καλώς γύρισες πίσω! Πολλά τα κιλάκια που βάζεις για στόχο σε 2 μήνες! Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις απλά το διψήφιο και αν χάσεις παραπάνω να το χαρείς ακόμα περισσότερο!! Μη σκέφτεσε τις ατασταλίες σου, ψηλά το κεφάλι, βαθιές αναπνοές και πάμε δυναμικά (αυτό που σου λέω το κάνω χιχιχιχι)!!
Καλό καλοκαίρι!! Είμαι σίγουρη ότι για τις περισσότερες, αν όχι για όλες θα είναι καλύτερο από το περσινό.. Σωστα; :D