Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!
Θα το πάρω αμέσωσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σς!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!
Θα το πάρω αμέσωσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ σς!!!!!!!!!!!!!!
Constance εγω παντως που πηρα 3 δαμάσκηνα δεν κανανε τπτ.γμτ!
Αστα ρε γμτ.Και να πεις οτι τρεφομαι χαλια; Ισα ισα.Πιο συχνα γινοταν οταν ετρωγα οτι να ναι μου φαινεται.Τι να πω.
κορίτσια, από την περίοδο της εγγυμοσύνης πριν έντε χρόνια μου είχε γίνει τοθέμα τουλέτα σχεδόν μόνιμο...αφού ούτε και τα ξενικάλ δε με έπιαναν...τυχαία λύθηκε: για πρωινό πίνω γάλα με κουάκερ και έκτοτε λύθηκε...καλή τύχη και σε σας γιατί όντως είναι βασανιστιό, ειδικά στο κοριτσάκι μας που εγγυμονεί..
ασε κ εγω μιλαμε στην αρχη με τα λιποτοξ πηγαινα καθε μερα κ τωρα παλι τα ιδια,τπτ δλδ.κ πηρα κ ακτιβια και δαμασκηνα.
καλα κ εμενα δε με πιανουν πάντα τα ξενικαλ!τα χα παρει μπας κ γινει τπτ αλλα ματαια!
Κορίτσια μη σας πω τι γίνεται με την εγκυμοσύνη? όπως λέει και η tidekpe μας...
Εχθές νόμιζα πως θα πάθω έμφραγμα μέσα στην τουαλέτα!!!
Πρώτη φορά ένιωσα κρύο ιδρώτα να τρέχει στο πρόσωπο μου?
Τα είδα όλα!!!
πω πω..σε καταλαβαινω..αμαν ρε γμτ τι προβλημα κ αυτο!Quote:
Originally posted by irenevaladia
Κορίτσια μη σας πω τι γίνεται με την εγκυμοσύνη? όπως λέει και η tidekpe μας...
Εχθές νόμιζα πως θα πάθω έμφραγμα μέσα στην τουαλέτα!!!
Πρώτη φορά ένιωσα κρύο ιδρώτα να τρέχει στο πρόσωπο μου?
Τα είδα όλα!!!
κοριτσια μου να σας πω τι κανω εγω γι αυτο το θεμα? δεν εχω βεβαια μεγαλο προβλημα, αλλα οταν του ερθει να με πιασει μπορει να κανω και 3 μερες αποχης(απο την τουαλετα).και για εναν ανθρωπο σαν εμενα που την επισκεπτομαι 2 φορες τη μερα κανονικα, οι 3 μερες ειναι παααρααα πολλες.
λοιπον το πρωι μολις ξυπνησετε πιειτε ενα ποτηρι κρυο γαλα και φατε μια κουταλια μελι! αν θελετε αλειψτε τη σε μια φετα μαυρο ψωμι για να ειναι κομπλ το πρωινο σας.Πιστευω πως αν το κανετε αυτο 2-3 μερες θα στρωσει μια χαρα το εντερακι!
επισης να ξερετε οτι το καπνισμα και η κορτιζονη κανουν την κατασταση πολλη πιο δυσκολη για το εντερο μας!
Ολα τα εχω δοκιμασει, ολα!Παλια επαιρνα καθαρτικα για να χανω και πιο γρηγορα βαρος τρομαρα μου.Τωρα και δαμασκηνα, και λαχανικα, και πολυ νερο, και γαλα με ολικης αλεσης δημητριακα τρωω, τιποτα.Ε δε με νοιαζει λεμε ας κανει οτι θελει.Θα συνεχισω την καλη διατροφη και που θα παει θα υπακουσει και το εντερο μου.:P
Εμένα σ'αυτό το θέμα με βοηθάνε πολύ τα ακτινίδια, για αυτό τα προτιμώ για τα καθημερινά μου φρούτα, οπότε πάω καθημερινά μια φορά..
Aσχετο! Αυτες οι διαφημισεις εχουν καταντησει ακαταλληλες πλεον.5 λεπτα πετυχα διαφημισεις στην τηλεοραση και πετυχα 2 καινουρια παγωτα που εχουν βγει και μελαγχολησα.:P ΚΑΙ καινουρια μπισκοτα!
Χαχα δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα αυτο γινοταν και οταν δεν καναμε διαιτα!
Ναι οντως.:P
Σημερα ειμαι ευαλωτη ομως γιατι ειμαι αρρωστηηηηη κι επρεπε μονο φιδε και τετοια να διαφημιζουυυν!:P:P:P
Kalhspera κοριτσαρες, παροτι ολα πανε κατα διαολου σημερα, περιεργως νιωθω ενταξει.
αφου κ εφαγα 8, ναι 8, τεραστια κουλουρια, σαν θεσσαλονικης μονο που ειναι ευθειες κ πιο ελαφρια (30 γρ.)
1 διπλη μακαροναδα κ 1/2 κουτι παγωτο.
περιεργως μετα απο ολα αυτα που εφαγα για να καταπιω κ τις πικρες μου ανακαλυψα οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο χαλια.
σημερα ειχα τροχαιο κ θα μπορουσα να ειχα σκοτωθει,
ο καλος μου χθες ειχε παλι πονο κ νομιζαμε ειναι καρδια,
ενα ματσο ατυχιες που τις φιλοσοφησα κ τελικα σε καλο βγηκαν!
σημερα πηρα κ το διαιτολογο κ ενημερωσα οτι αρχιζω διαιτα,
κ απαντησε "μακαρι βρε κοριτσι μου ολο αυτο λες αλλα δεν"
κ ε συμβουλεψε να κανω τα παλια διαιτολογια μεχρι να τον δω αλλα αν θελω κατι εξτρα να το φαω,
χωρις ομως να καταληγω σε βουλιμικο.
αν θελω εξτρα μπυρα να τη πιω, αλλα χωρις υπερβολες...
μετα εφαγα τα 8 κουλουρια κ υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι απο αυριο δεν θα ξαναφαω υπερβολικες ποσοτητες.
ευχομαι να ξημερωσει καλυτερη μερα, αυτη τη φορα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα μπω σε προγραμμα,
και αυτο γιατι αν περιμενω να περασουν οι αντιξοοτητες δε θαρχισω ποτε.