μπραβο πωλινακι ...keep walking...!!!
ααα και το μπλουζακι μου αρεσει πολυ :)
Printable View
Θενκς κούκλα μου!!!! Και εμένα!!! Τρελλένομαι για τιγρέ/λεοπάρ και γενικά οτιδήποτε έχει σχέση με το άγριο ζωικό βασίλειο! Και στα μαλιά λεοπάρ κορδέλα φοράω αλλά δεν φαίνετε!Quote:
Originally posted by who is who
μπραβο πωλινα , αν συγκρινω τις φωτο ειδικα και απο παλαιωτερα η διαφορα ειναι μεγαλη. Και εις κατωτερα ευχομαι!
Σε ευχαριστώ Κέιτυ μου!!! Επίσεις, άντε μια ανάσα έμεινε για το 7!
φιλεναδα μπραβοοοο τελεια διαφορα και εισαι και μια κουκλαααα μπραβοοοο:bouncy::bouncy:
Καλά αυτό το ξέρουμε, για πες κάτι πιο νέο!! χαχαχαχαχα θενκς μανάρι μου!Quote:
Originally posted by iwanna 24
φιλεναδα μπραβοοοο τελεια διαφορα και εισαι και μια κουκλαααα μπραβοοοο:bouncy::bouncy:
Μπράβο Πωλίνα!!!! Τα πας θαυμάσια! :bouncy:
Σε ευχαριστώ καλή μου, Αντε λίγες μέρες μείνανε και για την δικιά σου θαυμάσια κατηφόρα, και αυτή την φορά, θα είναι και η τελευταία!Quote:
Originally posted by welldah
Μπράβο Πωλίνα!!!! Τα πας θαυμάσια! :bouncy:
πωλινα μου τη θυμαμαι εκεινη τη μερα! μεσω σκαιπ που ετοιμαζοσουν για συνετευξη! κ παλι λεγαμε ποσο διαφορα ειχες με πριν! λοιπον κ τωρα εχεις ακομα περισσοτερη! εχεις χασει πολυ ομοιομορφα! μπραβοοοοοο. κ η ζωνη τελεια!
Ναι όντως εκείνη η μέρα ήταν!!! Ομως δεν έχω χάσει ομοιόμορφα.... Η περιφέρεια μου παραμένει βουνά ολόκληρα...
Καλημέρα σας!!!! Νιώθω πως είμαι μια ανάσα πριν από το δυψίφιο, αλλά δεν τολμάω να ζυγιστώ. Απλά υπολογίζω πως αφού Σάββατο, πρώτη μέρα περιόδου και ήμουν 101.8, τώρα, μια βδομάδα μετά δεν θα είμαι 101 ή και πιο κάτω?
Για να αντισταθώ λοιπόν στον πειρασμό του να ζυγιστώ, χτες αποφάσισα να κάνω μια κατασκευή, μιας και έχω νεογέννητο και θα χρειαστεί να πάρω δώρο. Εφτιαξα λοιπόν αυτή την μοτοσυκλέττα!!!!
Καλημερα ειναι πολυ ομορφο κ πολυ χαριτωμενο:thumbup:
Bρε πωλινακι..τωρα ειδα τις φωτο...πολυ μεγαλη αλλαγη! Μπραβο, Πωλινα...χαιρομαι πολυ για σενα...
Ας ειστε ετσι καλα και ολα τα αλλα θα τα βρεις...καλη συνεχεια στην απωλεια!
Καλημέρα κορίτσια. Σε ευχαριστώ Αννα μου.
Τιντε μου τώρα τις είδες???????/ Δηλαδή δεν είδες αυτή που έχω βάλει στο πριν και μετά??????? πάω να στην βρώ!!!!! Σε ευχαριστώ και σε σένα, λίγο έμεινε από ότι βλέπω!
Εντιτ: Τιντε μου δες εδώ http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=1144&page=15
Καλημερα κοριτσια!!! απο σημερα μπαινω σε προσεγμενη διατροφη ... υπομονη 4-5 μηνες και τελος .