Σε παρακολουθει ψυχιατρος ? Σου λεει πως η μονη λυση στην αναποφασιστικοτητα ειναι το να βουτας στην εμπειρια και πως εχεις ολα τα φοντα να το παλεψεις ή οτι η αποφαση και η δυναμη ειναι μεσα σου και μονον εσυ την οριζεις ?
Printable View
Με υψος 1,60? :Ρ
Εσυ Μπαιρακταρη θες οχι γυμναστηριο.Αλλα και παλι μια χαρα βρισκεις γκομενα με αυτα τα κυβικα.
Kαι 150 κιλά να είσαι άμα έχεις στυλ,λέγειν,εμπνέεις αυτοπεποίθηση και δε δείχνεις ανασφαλής πάλι βρίσκεις όμορφη στα πρότυπα του why
Μου λειψατε, αλλα εχω τρεχαματα. Ευχομαι να ειστε καλα ολοι :)
μια φιλη μου...οκ ο τυπος ειχε καποια παραπανω κιλα, η κοπέλα κουκλα ..ηταν μεναν καραγκιωζη που την ξυλοφορτωνε, και ο τυπάκος με τα παρπάνω κιλα, ηταν αυτός που την εβγαλε απο αυτην την τοξικη σχεση, παντρευτηκαν , εκαναν 2 παιδια , την κερατωσε και χωρισαν
μια αλλη φιλη μου..ειχε κανει και λιγο μοντελιν.. ερωτευτηκε εναν μπατηρη 20 χρονια μεγαλήτερο της...γουσταρε το μυαλο του, παντρευτηκαν εκαναν και ενα παιδακι ..οταν αυτος βγηκε απο την φυλακη για χρεη στο δημοσιο.
εμενα με ελεγες καποτε ομορφη..πριν αρρωστησω..οχι βεβαια του περιοδικου ομορφη.. ειχα ερωτευθει παραφορα εναν ανδρα με παραπάνω κιλα..ειχε μεγαλη επιτυχια στις γυναικες ..στο σεξ μου εμαθε πολλα..ημασταν φιλοι απο το σχολειο, πριν απο μενα ειχαν περασει απο το κρεβατι του ολες οι ωραιες του σχολειου ...
Βρε why γιατι απομονωσες μονο αυτο και δε σου εκανε εντυπωση η ολη διατυπωση μου; Και όχι δεν υπερβάλλω καθόλου.Η πρώην κοπέλα του είναι πολύ όμορφη και στο λεω επειδή την έχω γνωρίσει.Αλλα ο άνθρωπος ειναι πολύ κοινωνικός,χώνεται παντού και δεν αφήνει καμμιά ευκαιρία γνωριμίας να πάει χαμένη.Εγώ όποτε έχει τύχει να βγω μαζί του (μένει σε άλλη πόλη και ειμαστε εξωτερικοί συνεργάτες στη δουλειά) εχω πάθει πλάκα με τον τρόπο που προσεγγίζει κόσμο και δε μασάει πουθενά.
Γουάι αγορίνα μου μπορεί να είμαι ο πιο άνεπίπεδος του κόσμου μπορεί να μην έχω λεφτά να κλάσω μπορεί να χω πει χίλιες δυο μαλακές απίστευτες και απίθανες ένα θα σου πω ότι τέτοια μαλακιά σαν τη δικιά σου ούτε σκέφτηκα ούτε είπα κι έχω ψύχωση δεκαπέντε χρόνια και είμαι άνεπίπεδος για να καταλάβεις και κυκλοφορώ στη πιάτσα είκοσι χρόνια οπότε καταλαβαίνεις την κατάσταση σου με έχουνε πει παρτάλο με έχουνε πει στα απίδια που όλα καλλιτέχνη τα πάντα έχω ακούσει κι έχω πει τέτοια μαλακιά ποτέ αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αναρωτηθείς για το μυαλό σου
Φιλικά
Ζητω η τρελα να πουμε!!ΑΥΤΑ που μου συμβαινουν ουτε στις καλυτερες επιθεωρησεις!
10χιλιαρο ειναι υπερβολή αλλά λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα.Αμα είσαι πετυχημένος πρώτα για σένα επειδή έχεις στόχους και φιλοδοξίες ως άνθρωπος για τον ευατό σου πάνω από όλα,τα υπόλοιπα έρχονται.Α και να ξέρεις πως να προωθήσεις σωστά τον εαυτό σου ή αν δε ξέρεις εσύ πως, να βρεις κάποιον που να ξέρει και να σε βάλει στο "κύκλωμα"...
Θα σου καθονται οι αλλες καθαρα για τα λεφτα σου ομως.Στα 150 κιλα μιλαμε για παχυσαρκο οχι απλως για παραπανω κιλα.
Τελος παντων,μπορεις να χεις στυλ,λεγειν κλπ και χωρις να σαι μπογος.Το παχος ειναι ενα μειονεκτημα ανεξαρτητα αν μπορεις να το αντισταθμισεις με κατι αλλο ή οχι.
κατι ακυρο...βλεπω κοσμο να μπαινει που ειναι στην αρχη καποιου χ-ψ προβληματος και πεφτει πανω σε καποια θεματα απο ατομα που και με το δικιο τους δηλαδη,δεν κατηγορω κανεναν,εχουν νικηθει απο το προβλημα τους και οι αλλοι που ειναι στην αρχη αντι να βοηθηθουν αρχιζουν να λενε και αυτοι τα ιδια...
Πόσοι είμαστε Σαββατόβραδο μέσα?
"Άλλος ψάχνει την κατάλληλη κοπέλα, άλλος ψάχνει το νόημα της ζωής, εγώ ψάχνω τοστιέρα να χωράει 6 τοστ μαζί". Επηρεασμένη από το άλλο θέμα :p
Και Σαββατόβραδο και κάθε βράδυ στο κρεβάτι. Εσύ όμως απ' ότι διάβασα ρίχνεις και το έξω σου πού και πού, δεν σε φοβάμαι :)
Να το πάρω πίσω δηλαδή; :p
Το πού και πού δεν είναι 2 φορές την βδομάδα πάντως αλλά πολύυυ λιγότερο. Εγώ αρχικά έβγαινα 1 ή 2 φορές την βδομάδα για απλές βόλτες κυρίως, μετά υπήρχε διάστημα που έκανα 2 μήνες να βγω έξω σαν άνθρωπος, και λίγο λέω. Αλλά δεν είχα θέμα γιατί είμαι σπιτόγατα και μοναχική. Εσύ είσαι κοινωνικός;
Κοπέλα μπορείς να βρεις και βγαίνοντας απ' το σπίτι, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Βελτιώθηκες όμως βλέπω, δεν το κυνηγάς εμμονικά. Εγώ νομίζω πως δεν είσαι έτοιμος ακόμη ψυχολογικά αλλά πού θα πάει, θα ηρεμήσεις σιγά σιγά και θα δεις που θα έρθει από μόνο του :)
Καληνύχτες!
Με αποστόμωσες, δεν ξέρω τι να σου γράψω, στα έχουν πει τόσες φορές :p
Το είπα διαβάζοντας το προηγούμενο σου ποστ, επειδή ακόμη κι' αν θες απεγνωσμένα -όμορφη!- κοπέλα δεν το ρίχνεις πολύ έξω. Η απελπισία φαίνεται, να το έχεις στα υπόψην!
WhyAlwaysMe?, Όχι απλά να το ρίχνεις έξω αλλά και να μην κολώνεις κυρίως! Όποια σ' αρεσει πλησίαζε την και μην σε νοιαζει ποτέ το αποτελεσμα. Υπάρχουν και σάιτ και βιβλία αυτοβελτίωσης για τεχνικές προσέγγισης, φλερτ και δημιουργία σχέσης. Αν δεν δώσεις μέσα με τα μουτρα, να γινεις πιο διεκδικητικός θα μας λες για πολλά χρόνια ακόμα τον πόνο σου, όπως συμβαινει με πολλούς άλλους σ' αυτο το φορουμ.
Η βελτίωση κρίνεται εκ του αποτελεσματος, χειροπιαστα.
Αν επικεντρωνεις το μυαλο σου σ αυτα στα οποια υστερεις τότε δεν θα βρεις κοπελα ποτε. Αλλοι κάνουν αυτα στα οποια υστερούν πηγη δυναμης και αυτοπεποιθησης, γι αυτο βλεπεις πολλούς με εμφανισιακα "προβληματα" να κυκλοφορουν με ωραιες. Υπαρχει και η αλλη οδος που, κανεις κι αυτο που σε συμβουλευω και αυτοβελτιώνεσαι σωματικα με γυμναστηρια, διατροφες κλπ.
Αλλιως θα μεινεις για χρονια να ονειρευεσαι...
Ειμαι σε μια φάση μικρής εργασιακής αλλαγής. Παρότι ουσιαστικα έκανα την επιλογη η σκεψη μου δεν παύει απο το να κινειται αρνητικά. Ο νέος χώρος θα μου παρεχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Όμως υπάρχει η εργασιακή ικανοποίηση του τωρα η οποια δεν ειναι δεν βεβαιο αν θα υφισταται κι εκει, παροτι το αντικειμενο φαινεται ενδιαφερον. Καποτε μου περναει η σκεψη να τους πω πως αλλαξα γνωμη.
Δεν υπάρχουν θετικοί άνθρωποι για να παιρνώ μαζι τους τον ελευθερο χρονο, υπαρχουν απλα οι περιπτωσαρες για τους οποιους εχω ξαναμιλήσει εδώ, κι αυτο λειτουργεί ως αποτρεπτικά στο να επιθυμώ την αλλαγή αυτή. Θελω να ξεκοψω απο παρεες απο τις οποιες δεν αποκομίζω τιποτα θετικο (δλδ απαισιοδοξοι που θελουν να λενε τον πονο τους και φορτωμενοι με ψυχολογικα) αλλα δεν βρισκω αλλους να καλυφθει το κενό. Οι καλοι άνθρωποι πάντα ειναι μόνοι.
Δεν μου έδωσαν τις σωστες βασεις πριν πολλά χρόνια ώστε να παίρνω σημερα τις σωστες αποφασεις. Για να φτασω να παίρνω τις σωστες αποφασεις πρεπει πρώτα να καλύψω αυτο το κενό ενω τα χρόνια ήδη περνάνε και τα περιθωρια στενευουν (σε κάθε τομεα της ζωης). Προσπαθω να ειμαι αρκετα αισιοδοξος αλλα δεν υπαρχει τιποτα το ιδιαίτερο ως χειροπιαστό αποτελεσμα.
Τουλάχιστον σε ότι κάνω (αμα εξαιρεσουμε την επαφη με αρνητικούς ανθρώπους και τις διαστρεβλωμένες σκεψεις) προσπαθώ να βαζω τον καλύτερο μου εαυτο για να επιτυγχάνω τα καλύτερα αποτελέσματα, επειδή αναγνωρίζω την τεράστια σημασία τους τόσο για σκοπούς αυτοβελτίωσης όσο και για να προχωραμε μπροστα στη ζωη.
ιωαννη, καλη επιτυχια στην νεα σου προσπαθεια.
ευχομαι να πανε ολα καλα στην συνεχεια.
Ιωάννη,εγώ ασχολούμαι με το γυμναστήριο όχι για εμένα,αλλά για τις ωραίες.Γιατι αυτές τρελαίνονται για ένα γυμνασμένο σώμα.Για αυτό τις βλέπεις να είναι μόνο με ωραίους,γυμνασμένους κλπ.Και όπως μου είπε ένας πελάτης στο γυμναστήριο,αν δεν έχεις σώμα,και το καλύτερο παιδί να είσαι,δεν θα πας με ωραία.....
κι αν εχεις ωραιο σωμα ομως, αν δεν μπορεις να μιλησεις για τπτ αλλο εκτος απ το σωμα που εχεις η δεν εχεις. παλι δεν γαμας...
οποτε φαυλος κυκλος...