ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΕΧΤ ΤOP MODEL 2011
NATAΛΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ
και ακολουθούμε οι υπόλοιπες, αννεζίνα, ευγενία, βάσια ( μετά ελευσεως μωρού), καραμέλα, και όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια που συγχωρέστε με δεν γράφω
Printable View
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΕΧΤ ΤOP MODEL 2011
NATAΛΙΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΙ
και ακολουθούμε οι υπόλοιπες, αννεζίνα, ευγενία, βάσια ( μετά ελευσεως μωρού), καραμέλα, και όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια που συγχωρέστε με δεν γράφω
Κοιτάχτε τι μου έκανε πάλι??? Απορώ τι της βρίσκετε.... Καλά κάνω εγω και παραμένω πιστή στον ερωτά μου την πενούλα μου..
όχι για να καταλάβετε τι εννοώ. Πρώτα με φουντώνει οτι θα έρθει κοντά μου.. κ έπειτα μου λέει ότι δεν θα έρθει γιατί εγκρίθηκε η απόφαση. Δηλαδή και δεν θα έρθει και εγώ θα πρέπει να χαρώ και να μην θυμώσω. όχι πέστε μου κ εσείς τη γνώμη σας.... Σε ξεσκέπασα σέξυ θηλυκό..
Πάλι όμως είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξέρω πόσο πολύ το ήθελε το φιλαράκι μου η Ναταλί. Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά και μακάρι να μπορούσα να ήμουν εκεί μαζί σου..
φιλάκια ομορφοτσουπάρες μου.. βάσια, μπαρμπουνοσυναδελφάκι, λιλάκι, αννεζινούλα, tidekpe, αλεξάνδρα, γλυκιά καραμελίτσα, νεκταρινάκι και στο αγόρι της παρέας σποτάκο που απ΄ότι κατάλαβα είναι το ταίρι της Νεκταρίας μας !!
φιλιά πολλά και σε όσες τυχόν ξεχνάω.. bye
Ναταλία τι ευχάριστα νέα είναι αυτά που μας έγραψες!!!
Μπράβο κοριτσαρα μου! ʼντε με το καλό ήρθε και η σειρά σου!
Πολύ χαίρομαι για σένα! Μη φοβάσαι, να σκέφτεσαι ότι έχεις όλες εμάς να σου στέλνουμε την αγάπη μας και τη θετική μας ενέργεια και σκέψη!!
Τότε να κανονίσουμε αυτή την εβδομάδα που έρχεται να συναντηθούμε!!! Μπαρμπιτα οργανωτή κανόνισε!!!!
Φιλάκια σε όλες και στον ένα! ;)
(Ευγενιτσα ναι ο σποτακος είναι το ταίρι μου :) )
Καλο Σαββατοκύριακο ηλιολουστο και ξενοιαστο!
[quote]Originally posted by eugenia_
φιλάκια ομορφοτσουπάρες μου.. βάσια, μπαρμπουνοσυναδελφάκι, λιλάκι, αννεζινούλα, tidekpe, αλεξάνδρα, γλυκιά καραμελίτσα, νεκταρινάκι και στο αγόρι της παρέας σποτάκο που απ΄ότι κατάλαβα είναι το ταίρι της Νεκταρίας μας !!
Aπό τη βιασύνη μου να σας διαβάσω λόγω έλλειψης χρόνου, έκανα αντιστροφή συμφώνων στο ομορφο-τσου-πά-ρες....
πίσω μου σ' έχω....παρασκευάτικο, μην κολαστώ!
tidekpe τι πονηρος λανθασμός γλώσσας είναι αυτός??? καλέ αυτό θα πήγαινε για τα παληκάρια της σιδερώστρας... και ναι είναι κάτι που θα μπορούσα να πώ...χιχι
φιλάκια!
καληνύχτα σε όλες και στον ένα (τάδε έφη Νεκταρίνι μου !!!)
Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλημέρα!Εκεί που ετοιμαζόμουν για Πάτρα την Κυριακή(κι ήμουν κι εγώ πολύ χαρούμενη,Ευγενία μου)
να πάω να πιάσω το Μαρικάκι από το μαλλί,που μας έχει εντελώς παρατημένους(θα έριχνα κι ένα δάγκωμα στο Λούμπι)
μου τηλεφωνούν από το ταμείο μου(πάνω που με ρώτησες Αλεκουζάκι μου)πως εγκρίθηκε μόλις η επέμβαση μου
(τώρα φεύγω για εκεί να παραλάβω τη χαρτούρα)!Παίρνω το γιατρό για να κλείσω ημερομηνία χειρουργείου,
να τρέχουν οι μέρες όσο θα ήμουν Πάτρα(μάλιστα έκανα όνειρα να έρθω και Αθήνα μετά,αφού είχα δυνατότητα)
και μου λέει στις 24 χειρουργούμε Θεσσαλονίκη(πες μας,κοπελιά,κάτι που δεν ξέρουμε),διαθέσιμες ημέρες έχουμε 22,27...
Ο μι τζι,ο γιορ τζι,ο εβριμπάντιζ τζι!Εκεί που έλεγα δε θα έρθει ποτέ η μέρα εκείνη,θα σας τακτοποιώ μία μία όλες
κι εγώ θα μένω η τσατσά στο ράφι...ʼκυρα τα ταξίδια(κλαψ,κλαψ)και ξεκινά προετοιμασία για κοπτοραπτική!
Δεν αποφάσισα ακόμα ημερομηνία,αλλά μάλλον θα πω στις 27,που είναι κι ο αγαπημένος μου αριθμός!
Δεν ξέρω τι λέει η κυρία διευθύντρια για όλα αυτά...Αν της αρέσει η μέρα,αν χρειάζομαι χαρτί από το γιατρό
για να μη μου βάλει αδικαιολόγητες απουσίες,που θα λείψω...Και σήμερα πάω και Κατερίνη να το πω και στους δικούς μου.
Αυτό το πράγμα που πρώτα λέμε στο διαδίκτυο και μετά στους δικούς μας για εγκυμοσύνες,επεμβάσεις,γκο μενικά και τα συναφή
να το κοιτάξουμε λίγο νομίζω...Είμαι πολύ αναστατωμένη!Χαρούμενη πάντως και πολύ αισιόδοξη!Σκέφτομαι πολύ την Ονειρένια μας,
αλλά όχι με φόβο όπως παλιά,αλλά νιώθω κοντά στην ψυχολογία και τα όνειρα της πριν πάει κι εκείνη για την επέμβαση της...
Πέντε μήνες πέρασαν...Δεν ξεχνιέται η μνήμη της...Ελπίζω να αναπαύεται ήρεμη,μακριά από κάθε σκιά...
Μόλις αποφασίσω κάτι πιο συγκεκριμένο,θα σας ενημερώσω φυσικά!Πάντως το σημαντικό είναι πως επιτέλους προχωράμε!
Τα φιλιά μου σε όλες τις αγάπες μου!Να σας προσέχετε!Να έχετε μια υπέροχη Παρασκευή και Σαββατοκύριακο!
δηλαδή 24 έχουμε την Αλεξάνδρα και 27 τη Ναταλία?????
Αντε κορίτσια όλα καλά θα πάνε!!!
Και εγώ στην αρχή λάθος το διάβασα. Ευτυχως που το επαλήθευσα γιατί ήμουνα έτοιμη να το συνδέσω με τους ωραιότατους κυρίους με τις σιδερώστρες!!!Quote:
Originally posted by eugenia_
tidekpe τι πονηρος λανθασμός γλώσσας είναι αυτός??? καλέ αυτό θα πήγαινε για τα παληκάρια της σιδερώστρας... και ναι είναι κάτι που θα μπορούσα να πώ...χιχι
φιλάκια!
καληνύχτα σε όλες και στον ένα (τάδε έφη Νεκταρίνι μου !!!)
Αλλά το Ναταλάκι θα με έσουρε και μάλιστα με συνοδεία μουσικής και φωτογραφιών..
Σπεύδω να επανορθώσω τότε Γεωργία μου:
Καληνύχτα τσουπάρες μου όμορφες!!! εεεεεε αν το μπερδεψετε πάλι είστε διεστραμμένες...
χαχαχα!!!
φιλιά πολλά!!!
Kαλημεροκαλησπέρες στις γοργόνες και τον μάγκα μας!
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ όλους για τις ευχές και τη στήριξη σας,
την αγάπη που απλόχερα μου δίνετε,αν και θα συμφωνήσω με το Νούδι
πως δεν καταλαβαίνω τι μου βρίσκετε!Είστε η οικογένεια και η δύναμη μου κι είμαι ευγνώμων!
Καραμελίτσα μου...αχ,καραμελίτσα και παλίρροια μου...τεράστια η χαρά μου αν μπορώ όντως
να ζωγραφίσω χαμογελάκι στο κουρασμένο χειλάκι.Τι καλά να το είχαμε σε tatoo να μη σβήνει...
Είστε όλοι υπέροχοι και συγκινητικότατοι!Όσοι μου ευχηθήκατε εδώ και στο κινητό μου...Σας ευχαριστώ!
Αλεκουζάκι μου,δε θα πίνουμε δίπλα δίπλα ορό,αλλά αν θέλεις κι εσύ,θα ήθελα να ερχόμουν να σε δω.
Μάλιστα θα επιδιώξω να δω και τον γιατρό εκείνη τη μέρα μπας και βγάλουμε κάποια άκρη γιατί η γραμματεία του...
Όπως και να'χει εγώ θα χειρουργηθώ στην Αθήνα και όσο κι αν ήθελα στις 27,υπάρχει μια αοριστία
αναφορικά με τις ημερομηνίες λόγω του ότι η Βιοκλινική δε συμβάλλεται πλέον με το ΙΚΑ.
Κι ενώ εγώ ανήκω σε άλλο ταμείο,περιμένω την ανακατάταξη των χειρουργείων για να πάρω κι εγώ ημερομηνία.
Αλήθεια,εσύ το Σάββατο ξέρεις πού με το καλό χειρουργείσαι;Ελπίζω να είσαι ήρεμη και θετική,έτοιμη για τα σπουδαία!
Εντωμεταξύ αυξήθηκε το κόστος κατά 25% κι έχω απίστευτα νεύρα γιατί αν ήταν να δώσουμε αυτό το ποσό,
τι περίμενα την έγκριση του ταμείου 7 μήνες;Τέλος πάντων,κρατιέμαι εν αναμονή και της επαφής μαζί τους...
Μόλις ξέρω κάτι συγκεκριμένο σε ημερομηνία θα σας πω αμέσως.Ελπίζω να είναι στα κοντά
και να μην έχασα άδικα την Πάτρα.Ήρθε χθες η Λούλου(Νεφέλη)μου με το αυτοκίνητο της,έτοιμο για Πάτρα
και ήταν τόσο προκλητικό που την άφησα στην έξοδο της πόλης και κατέβηκα για επιστροφή στο σπίτι μου.
"Έλα,Ναταλάκι μου,μην πάμε για φαγητό,ας συνεχίσουμε ευθεία για κάτω όπως είσαι..."
"Έχουμε χρόνο ακόμα.Πόσο μακριά είναι το σπίτι να πάμε να κάνεις μια τσάντα..." Αχ και Βαχ!
Τέλος πάντων...προσπαθώ να είμαι ήρεμη,να ετοιμαστώ,να κλείσω εκκρεμότητες και να κατέβω Αθήνα.
Χαιρετώ τους φίλους μου και θέλω(να ξέρετε κι εσείς)αν κάτι δεν πάει καλά(λέμε τώρα,μην εκνευρίζεστε)
να έρθετε από το σπίτι να πάρετε κάτι δικό μου να έχετε,να είμαι κοντά σας.Ένα βιβλίο,ένα cd,μια ταινίαένα αγγελάκι,
μια καρδούλα,μια νεράϊδα,έχει πολύ πράγμα...Θα βοηθήσετε έτσι και τους δικούς μου στη μετακόμιση...
Βασουλίνι μου,ελπίζω να μην ήταν μόνο τρεις οι μέρες που ένιωσες καλύτερα,αλλά να ήταν του πρώτου καιρού
ταλαιπώρια,που πέρασε ανεπιστρεπτί.Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε να βρεθούμε πριν φύγω.
Αν είμαι εδώ Σαββατοκύριακο,θα το κανονίσουμε οπωσδήποτε.Αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την ημέρα χειρουργείου
γιατί πρέπει να με δει και δυό τρεις μέρες πριν...Τέλος πάντων,αφήνουμε μια επιφύλαξη και το ξανασυζητάμε.
Μπαρμπουνέλι,καλή συνέχεια στις κατηφόρες σου!Κάτι μου λέει πως θα κάνεις θαύματα αυτό το καλοκαίρι!
Νεκταρινέλι μου,ελπίζω να συνεχίζεις να κάνεις τις σωστές επιλογές σου,ξέρεις,εκείνες που σε κρατούν ήρεμη και χαλαρή!
Σποτάκο,δε νομίζω πως είναι θέμα φόβου αλλά ευθύνης ο δικός σου δισταγμός.Είναι αλλιώς να έχεις μόνο τον εαυτό σου
να σκέφτεσαι κι αλλιώς να είσαι πατέρας και σύζυγος.Μη μιλάς έτσι για τον βράχο,σε παρακαλώ πολύ!
Όσο για την ενημέρωση τη δική μου κάποιος,κάπως,κάτι θα γίνει...Του Αλεκουζακίου όμως ποιός έχει το τηλέφωνο;
Για να οργανωνόμαστε για να μην αγχωνόμαστε άδικα μετά όσο περνούν στα σκοτάδια οι μέρες...
Παλίρροια μου,ελπίζω να σε βρίσκεις σιγά σιγά,να σε μπολιάσει και λίγη θετική Αννεζινενέργεια
και να σ'έχουμε κοντά μας σε τρελά κέφια και διάθεση!Περεμπιπτόντως η κυρία διευθύντρια πού χάθηκε;
Μίλησα και με την Λινταλένια μου,καλά είναι κι έχετε την αγάπη και τα φιλιά της όλες!Είναι ήρεμη,πάει γυμναστήριο,
περνά ποιοτικό χρόνο με τις ομορφιές της...το καλοκαιράκι θα μου ανέβει για διακοπές και κάνουμε σχέδια...
Αλαλουμένια μου,σαν πολύ δε χάθηκες κι εσύ;Χανελέλι,Μαρικάκι,Λούμ� �ι,Μαίρη Λουλού,Σαμπινέλι...
Το παραξεφτυλίσαμε,δε νομίζετε;Μόνο η πριγκίπισσα μου εξαιρείται,που λείπει για πολύ σοβαρό ζήτημα
και θα ήθελα όλοι να της στείλουμε όση θετική ενέργεια έχουμε για το καλύτερο δυνατό αυτές τις μέρες!
Λιλένια μου,ελπίζω και τα δικά σου μέτωπα να βαίνουν καλώς...το κατά δύναμιν τουλάχιστον...
Να σας προσέχετε πολύ πολύ!Μη μου μελαγχολείτε που η άνοιξη μας κάνει τη δύσκολη.
Πού θα πάει θα μας κάτσει κι αυτή!Στο χέρι της είναι;Κι αν βρέχει κι ο ουρανός είναι βαρύς,
εμείς μυρίζουμε άνθη,κλείνουμε μάτια και αφήνουμε τον ήλιο να κάψει το πρόσωπο μας.
Αδειάζουμε το μυαλό και χαμογελάμε!Που είμαστε εδώ,ζωντανοί κι αγαπημένοι,
σ'έναν κύκλο ζωής όλο εκπλήξεις και συγκινήσεις!Είμαστε πολύ πιο πλούσιοι από όσο θεωρούμε...
ʼμα σας πω πως ακόμα δεν κατάλαβα τι έγινε με τις ομορφοτσουπάρες και τις τσουπάρες τις όμορφες...Quote:
Originally posted by GeorgiaP
Αλλά το Ναταλάκι θα με έσουρε και μάλιστα με συνοδεία μουσικής και φωτογραφιών..
Λυπάμαι αν σε απογοητεύω,Ζορζέτ μου...Ειλικρινά αρχίζω να ανησυχώ για το διεστραμένο μου μυαλό...
Παίξτε με,καλέ κι εμένα κι εξηγήστε μου,το αθώο κι άβγαλτο!Τι έχω χάσει;
Καλημερα σε ολα τα ομορφοκοριτσα και ομορφοαγορια...ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να περασατε ενα υπεροχο Σαββατοκυριακο...
Ναταλια μου εγω ειμαι υπερβολικα αγχωμενη γιατι μου εχουνε πει οτι θα γινει η πολυποθητη επεμβαση στις 24 του μηνος...αλλα δεν μου εχουνε πει που....γιατι ακομη ψαχνουν κλινικη αφου η βιοκλινικη πεταξε το ικα..και δεν ξερω τι θα γινει...μου ειχανε δωσει τιμη 8000-9000 και τωρα μου λενε 10000...ενταξει θα μου πεις πταισμα αλλα....και βεβαια να ερθεις να με δεις δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα ισα ισα....Αχ ρε παιδια εχω στρεσαριστη υπερβολικα με ολα αυτα...και που θα μας πανε αραγε λογικα θα παμε σε καποια καλη κλινικη η νοσοκομειο αλλα εχουνε μεινει 5 μερες και ακομη δεν εχουν ενημερωσει....και εκτος του οτι δεν εχουν ενημερωσει αλλιως ειναι να χειρουργησε σε ενα περιβαλλον που ξερεις πως ο γιατρος το θεωρει οικειο και αλλιως να ξερεις πως εισαι απο τους πρωτους ασθενεις που χειρουργουνται εκει...
Και πριν προλαβω να τελειωσω αυτα που ελεγα μολις χτυπησε το τηλ μου....η ημερομηνια αλλαξε και εχει γινει 22 του μηνος και τελικα στην βιοκλινικη....και τωρα η καρδια μου παιζει ταμπουρλοοοοοοο...........τι να κανω για να ξεαγχωθω????????Θα μπω χειρουργειο γυρω στις 4 το απογευμα .......και θα βγω απο την κλινικη Δευτερα.....ααααααααααααααα� �αχχχχχχχ
Καλή σου επιτυχία Αλεξάνδρα μου!!!
Να πάνε όλα καλά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!
Υπομονή!! τώρα πιά είσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση της ευχής σου. περιμένουμε νέα σου από Δευτέρα !!
Γεια σας κοριτσάκια, χάθηκα λίγο αλλά είχα διάφορα, έλειψα το Πάσχα αρκετές μέρες, έχω και πολύ δουλειά, και σας εγκατέλειψα αλλά μόνο προσωρινά. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τι έχει γίνει εδώ, αλλά θα το κάνω οπωσδήποτε κάποια στιγμή.
Ναταλάκι μου γλυκό, ελπίζω να είσαι καλά, ούτε ένα τηλέφωνο δεν σε έχω πάρει η γαϊδούρα, τι έγινε με την εγχείρηση δεν ξέρω !!! Εχω χαθεί λίγο, είχα τρεξίματα με τα μικρά, με ιώσεις, αναιμίες και διαστρέμματα, έχω και εγώ κάτι προβλήματα στομαχικά που ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό? τέλος πάντων δε δικαιολογούμαι, αλλά είχα πολλά στο μυαλό μου και τρελή δουλειά στο γραφείο.
Το Λιντάκι τι κάνει ξέρετε ? Μπαρμπουνάκι όλα καλά? Τα υπόλοιπα κοριτσάκια? Εγινε κάτι συνταρακτικό ????
Οσον αφορά τώρα την καλλίγραμμη σιλουέτα μου, έφτασα τα 93, και την προηγούμενη εβδομάδα έχασα 2,6, οπότε τώρα είμαι 90,4.
Παρήγγειλα τα proactol και τα unique hoodia, απ? ότι διάβασα τουλάχιστον είναι 100% φυσικά και οργανικά. Τώρα αν θα πετάξω άλλη μία φορά τα λεφτά μου δεν ξέρω. Απλώς τώρα πρέπει να χάσω κιλά οπωσδήποτε γιατί έχω πρόβλημα με το στομάχι μου, τα γόνατα μου και τη μέση μου, και όλη αυτή η κατάσταση έχει αρχίσει και με ενοχλεί πάρα πολύ.
Θα σας διαβάσω και θα επανέλθω?. Είστε πάντα μέσα στο μυαλό μου ???.
Quote:
ʼμα σας πω πως ακόμα δεν κατάλαβα τι έγινε με τις ομορφοτσουπάρες και τις τσουπάρες τις όμορφες...Quote:
Λυπάμαι αν σε απογοητεύω,Ζορζέτ μου...Ειλικρινά αρχίζω να ανησυχώ για το διεστραμένο μου μυαλό...
Παίξτε με,καλέ κι εμένα κι εξηγήστε μου,το αθώο κι άβγαλτο!Τι έχω χάσει;
ουφ τι γλίτωσα!!!!!!!! Ξέρω τι φταίει ....... είναι η αναμονή για την επέμβαση και το πονηρο-γλυκο-φανταστικό μυαλουδάκι έχει εστιάσει αλλού.
Αθώα μου nadine και καλή μου Aλεξάνδρα πλησιάζουν οι μερες και για τη δική σας επέμβαση. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά. Τι εύχομαι δηλ, είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά, οπότε μπορείτε από τώρα να φαντάζεστε τη νέα σας ζωή!!!!
Φιλάκια πολλά
Αχχχχχχχχχχχχ ευχαριστω παρα πολυ......αλλα το αγχος παραμενει πως θα γινει να το αποβαλω?????????ευτυχως ειναι 2 μερες λιγοτερες τουλαχιστον......
Koritsia logw epaggelmatos exw na pw asxeta me ta upoloipa post sas oti to reductil exei edw kai 4 mhnes kathrgh8ei apo tous farmakeutikous pagkous logw parenergeiwn sto kentriko neuriko susthma kai oxi mono. Kserw oti o arxikos titilos tou post einai palios kai twra milate gia boltitses, gia alles texnikes pou exete akolou8hsei kai ta sunafh apla h8ela se periptwsh pou den to kserate na sas enhmerwsw. Kala na pernate kai na liwnete......
Καλημέρα,
Διαβάζω για ετοιμασίες για επεμβάσεις και απλώς ζηλεύω...... Ναταλάκι και Αλεξάνδρα είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε περίφημα και μετά την επέμβαση θα ξαναγεννηθείτε και θα αλλάξει η ζωή σας?.. άντε ανυπομονούμε !!!!!!!!!
Αλεκουζάκι μου!Αλεκουζάκι μου!Επιτέλους οδεύουμε στη μεγάλη σου μέρα!Quote:
Originally posted by alexandra79
Και πριν προλαβω να τελειωσω αυτα που ελεγα μολις χτυπησε το τηλ μου....η ημερομηνια αλλαξε και εχει γινει 22 του μηνος και τελικα στην βιοκλινικη....και τωρα η καρδια μου παιζει ταμπουρλοοοοοοο...........τι να κανω για να ξεαγχωθω????????Θα μπω χειρουργειο γυρω στις 4 το απογευμα .......και θα βγω απο την κλινικη Δευτερα.....ααααααααααααααα� �αχχχχχχχ
Μετά από σπάσιμο νεύρων,αμφιβολίες,δισταγμο ύς κι ανασφάλεια,έχουμε τόπο και χρόνο
για τη μεγάλη μας αλλαγή!Φυσικά και θα έρθω να σε δω,αφού δεν έχεις πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν θέλεις να βρεθούμε πριν ή μετά την επέμβαση σου.Αν θα σε χαλάρωνε πριν...
Σου αφήνω τα τηλέφωνα μου σε u2u για να οργανωθούμε.Έγώ σήμερα ελπίζω να μάθω τη δική μου ημερομηνία.
ʼντε,τέλος τα ψέμματα...Πάμε γι'άλλα,ελπίζω!Σε θέλω ήρεμη και χαλαρή!Τόσοι έκαναν την επέμβαση και πήγαν μια χαρά.
Δε νομίζω στην πόλη του 2010 που ζεις να χρησιμοποιείτε το πηγάδι για τουαλέτα...Πάρε με να τα πούμε.
Εγώ είμαι τόσο χαλαρή,που μάλλον επιφορτίστηκαν άγχος οι δικοί μου και για λογαριασμό μου.Σου αφήνω φιλιά και σε περιμένω.
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια και στο αγορι...1 και σημερα.......αυριο ξυπναω το πρωι τρωω μεσημεριανο στις 12 η ωρα στις 1.30 δυο μπουκαλακια καθαρκτικο συντηρουμε με υγρα και πεμπτη 11 η ωρα κανω εισαγωγη και το απογευμα χειρουργειο.....σημερα νομιζω ειμαι καλυτερα απο αποψη αγχους.....αλλα ποναει ο λαιμος μου ψιλοποναει βασικα και φαγουριζουν τα αυτακια μου θα χει πλακα να κανω τπττ πυρετο και μετα να τα αναβαλλουν ολα....υπομονη οργανισμουλη μου μην με προδωσεις τωρα....και σου υποσχομαι απο πεμπτη και μετα να σε εχω στα οπα οπα....."στα οπα οπα θα σε εχω ..θα σε προσεχω" ακους??????? Πρεπει να ακουει!!!!!!αυτα δεν ξερω τι αλλο να πω τις καλημερες μου....
Ελμάκι,σ'ευχαριστούμε που μας σκέφτηκες!Quote:
Originally posted by Elma
Koritsia logw epaggelmatos exw na pw asxeta me ta upoloipa post sas oti to reductil exei edw kai 4 mhnes kathrgh8ei apo tous farmakeutikous pagkous logw parenergeiwn sto kentriko neuriko susthma kai oxi mono. Kserw oti o arxikos titilos tou post einai palios kai twra milate gia boltitses, gia alles texnikes pou exete akolou8hsei kai ta sunafh apla h8ela se periptwsh pou den to kserate na sas enhmerwsw. Kala na pernate kai na liwnete......
Τα μάθαμε τα μαντάτα και το κόψαμε το χάπι(όλες ελπίζω!)
Καλό θα ήταν να παραθέσω στο εναρκτήριο ποστ του τόπικ
την πληροφορία για όποιον τυχόν δεν το γνωρίζει και μας βρίσκει.
Καλά να περνάς κι εσύ!Κι όσο για λιώσιμο,φαντάζομαι αναφέρεσαι
σ'αυτή τη ζωή κι όχι στην αιώνια...Γιατί εκεί είναι το μόνο σίγουρο!
Στην εδώ είναι τα ζόρια!Θα μου πεις μπορεί να λιώσουμε κι από έρωτα,
που δε θα μας κακόπεφτε.Από ζέστη...ε...έτσι κι έτσι αυτό το λιώσιμο.
Από γυμναστική...ουφ...απ' αυτό δε θα πάρω προς το παρόν,ευχαριστώ!
Κάπου εδώ νομίζω είναι καλύτερα να μασώ παρά να φλυαρώ!
Καλή δύναμη και στις δικές σου προσπάθειες για το καλύτερο σου,καρντάσι!
Να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά!
Ναταλια μου τα εχω τα τηλεφωνα σου....οποτε θα τα πουμε μεσω τηλ...και θα κανονισουμε θα σε παρω καποια στιγμουλα αυριο......
Μια χαρά θα είσαι,Αλεκουζάκι μου!Ψυχοσωματικά είναι όλα από την αγωνία σου!
Αποκλείεται να αρρώστησες!Ώστε καθαρτικά,ε;Εγώ πάλι δεν την μπορώ αυτή τη σαπουνάδα.
Λέω να ακολουθήσω τις Ζορζετινές παροτρύνσεις και να κάνω κλύσμα.Κάτι θα ξέρει ο παλιός!
Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα!Όλα θα περάσουν και θα ξεχαστούν και θα μείνει το καλό αποτέλεσμα!
Είσαι ήδη Θεσσαλονίκη;Θα τα πούμε κι από κοντά!Να έχεις μια υπέροχη μέρα!Φιλάκια πολλά πολλά!
Η αλήθεια είναι πως τα έχω δώσει σε τόσο κόσμο,που δεν ήμουν σίγουρη πως τα είχες.Ωραία,θα τα πούμε αύριο...Quote:
Originally posted by alexandra79
Ναταλια μου τα εχω τα τηλεφωνα σου....οποτε θα τα πουμε μεσω τηλ...και θα κανονισουμε θα σε παρω καποια στιγμουλα αυριο......
Νούδι,παλίρροια και Ζορζέτ!
Αφού έσκασα τρεις μέρες να σκέφτομαι τι μπορεί να εννοείτε,
κατέληξα μόνο σε έναν αναγραμματισμό,αντιστροφή� � θέσεων των τσ και π.
Έτσι και είναι αυτό,έχω να σας πω πως είστε όλες πολύ άρρωστες!Κι απ'ό,τι λένε,
αυτή είναι και η πιο δύσκολη επέμβαση,να βγει από το μυαλό της γυναίκας...
Ντροπή και αίσχος!Δεν έχω λόγια για τη διαστροφή σας,πρόστυχες!
Και για να έχουμε καλό ρώτημα,πώς συνάδει το όμορφο με το εν λόγω;
Υπάρχει κι εκεί ομορφιά και κριτήρια της;Για διαστάσεις που κάνουν
τη διαφορά ήξερα,αλλά για ομορφιά...Εκτός αν ακόμα είμαι στα σκοτάδια μου
κι απλά εκτίθεμαι.Δε θα το αντέξω να φύγω αδαής!Τακτοποιήστε με πάραυτα!
Αλαλουμένια μου!Πώς με νιώθεις κι εμφανίζεσαι την πιο κατάλληλη πάντα στιγμή!
Ελπίζω να έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα στην καθημερινότητα σου
και σιγά σιγά να βρεις τη σειρά σου,να ηρεμήσεις και να συνεχίσεις την προσπάθεια
για όσα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα μ'εσένα,γιατί πέρα από τα πρακτικά οργανικά,
κάθε που έρχεται καλοκαίρι σε πιάνουν και τα ψυχολογικά σου και δε θέλω πάλι να μου πέσεις!
Είσαι στη σκέψη μου και ξέρω πως είμαι κι εγώ κι ας μη μιλάμε συχνά!Έχω εικόνα από το αυτοκίνητο σου
και μου κρατά συντροφιά όποτε μου λείπεις!Εγώ και η κόκκινη ομπρέλα μου σου στέλνουμε τα φιλιά μας!
Η Λινταλένια μας τελικά παραιτήθηκε από τη δουλειά της,έχει ηρεμήσει,είναι καλά με τα παιδιά της,
πιο ποιοτικός ο μεταξύ τους χρόνος,έχει φανεί και σ'εκείνα η καλή της επίρροια,πηγαίνει γυμναστήριο...
Κάνει ακόμα κάποιες σκέψεις αναφορικά με όσα συζητούσαμε...Ο χρόνος θα δείξει...Καλά είναι τώρα πάντως!
Εγώ δυστυχώς δεν έχω χρόνο να κατέβω Αθήνα πριν το χειρουργείο να συναντιόμασταν.
Ήδη αναρρωτιέμαι αν θα προλάβω για το χειρουργείο με τόσες εκκρεμότητες,που έχω να τακτοποιήσω.
Μετά θα με φέρουν πίσω σηκωτή...Ας πάνε όλα καλά,ας αναρρώσουμε και βλέπουμε για το καλοκαίρι.
Να σε προσέχεις και να μην αφήνεσαι στις τρικλοποδιές σου!Μικρά βήματα και στόχοι τη φορά,στο χρόνο και βαθμό,
που μπορείς χωρίς να μου πιέζεσαι!Είμαι σίγουρη πως είσαι πιο κοντά από ποτέ να κάνεις τη διαφορά!
Σου αφήνω τον αγαπημένο μου άγγελο να σε φυλάει.Είμαι πάντα δίπλα σου!Φιλάκια πολλά πολλά!
Οχι Ναταλια μου δεν ειμαι Θεσσαλονικη θα ερθω την πεμπτη το πρωι 2 ωρες δρομος ειναι οποτε θα ξεκινησουμε κατα τις 7-8 για να ειμαστε στην ωρα μας με την κινηση .....
Μόλις ξανατηλεφώνησα και προσπαθούμε για τις 27...
Ελπίζω σήμερα να ξέρω,να τελειώνει κι αυτό.
Την καλημεροκαλησπέρα μου σε όλα τα ομορφοκόριτσα μας!
Να έχουμε μια ήρεμη κι ευχάριστη ημέρα,γεμάτη θετικές ειδήσεις!
Οκ,Αλεκουζάκι μου!Οπότε θα σε δω με τα νυχτικουδάκια σου
και πιθανόν να μη συναντήσω το 80% του στομάχου σου!
Καλό δρόμο να έχετε και όλα να πάνε κατ'ευχήν,καρδιά μου!
Ευχαριστω ναταλια μου.....μακαρι να σου κατσει για τις 27......να τελειωνεις και συ.....μαλλον δεν θα χεις την τιμη να το γνωρισεις αυτο το 80% αλλα θα γνωρισεις το 100% απο την υπολοιπη αντε το πολυ πολυ να μου λειπει κανενα κιλο λογω καθαρκτικων :) ολα να μας πανε καλα και να χουμε καλη αναρωση......
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια
πρώτα από όλα θέλω να στείλω την αγάπη μου , όλη μου την θετική ενέργεια και τις ευχές μου στην Αλεξάνδρα μας για μια απολύτως επιτυχημένη επέμβαση...
κοριτσάκι μου σου εύχομαι τα καλύτερα πολύ πολύ καλή επιτυχία..
μετά θα πάρει σειρά το ναταλάκι για να γίνει μοντελάκι...
κρίμα που δεν θα μπορέσουμε ναταλία να βρεθούμε έστω και και για ένα καφεδάκι πριν την μεγάλη μέρα μου φαίνεται πως είναι γραμμένο στα άστρα να τα πουμε στα βόρεια, χάρηκα που η λίντα είναι καλά αν μιλήσετε στείλε της φιλιά από μένα και την αγάπη μου....
εγώ είμαι μια χαρά γυμνάζομαι κάνω διατροφή δεν έχω ζυγιστεί για να σας πω την άλλη βδομάδα στο γυμναστήριο δεν πάω πια διαιτολόγο συνεχίζω μόνη μου δεν μπορώ να πληρώνω και διαιτολόγο και γυμναστήριο, τώρα πια είμαι πιο δυνατή και μπορώ και μόνη μου....
αλαλουμάκι μου χάρηκα που εμφανίστηκες και μάθαμε νέα σου
φιλιά πολλά σε όλες τις κουκλίτσες
ΜΠΑΡΜΠΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?????
Τελικά οριστικοποιήθηκε το 27!
Ωραία,γιατί είναι κι ο αγαπημένος μου αριθμός!
Τρέχουμε τώρα να προλάβουμε εκκρεμότητες!
Τα φιλιά και συγχαρητήρια μου στο δυνατό Αννεζινέλι μας!
Προφανώς δε θα με συναντήσεις ούτε εσύ ολόκληρη.
Αλλά κι εγώ χάνω μέρα τη μέρα κομμάτια Αννεζίνας
έτσι που το πας κιλό το κιλό...Αρχίζω να έχω εικόνα
δερμάτινης μαύρης φούστας ήδη να κάθεται δίπλα μου!
Θα δώσω φιλιά στη Λινταλοαγάπη στην επόμενη επικοινωνία μας.
Καλή συνέχεια και δύναμη στα εγχειρήματα σας,ομορφιές μου!
Τα λέμε αύριο πάλι...φιλάκια πολλά πολλά πολλά!
Για να δούμε...θα βοηθήσει το 27 να βάλω κι εγώ ποτέ το εν λόγω φόρεμα;
22 και 27 λοιπον. πολυ σας χαιρομαι κοριτσια!! μπραβο σας.
αλεκουζακι αν νομιζεις οτι θελεις να δεις κι αλλες, χτυπα ενα τηλεφωνο να κανονισουμε!! σαββατοκυριακο θα ειναι, θα με βολεψει να σε δω.
η σκεψη μου θα ειναι μαζι σου. θα σου στελνω ολη την ημερα και τα οομ μου και τη θετικη μου ενεργεια και οτι αλλο μπορω!!! να πανε ολα καλα κουκλα!!
ναταλακι εμεις θα τα πουμε σιγουρα ξανα μεχρι 27. επιφυλασσομαι λοιπον.
για καφε δεν βλεπω να κανονιζετε.
εγω τρεχω με τη δουλεια και δεν προλαβαινω. μου εφεραν και βοηθο στο γραφειο και παλι δεν προλαβαινω.
ειμαι καλα, συνεχιζω την προσπαθεια αργα και μαλλον οχι πολυ σταθερα αλλά και δεν πτοουμαι. εχω δει και το απολυτο για εμενα 83,8 που σημαινει μειον ακριβως 20 απο το μαιο του 2008. τωρα βεβαια δειχνει 84 η ζυγαρια αλλά ειμαι πολυ αισιοδοξη. συντομα θα παω και στο 83 το τικερακι και θα ειναι για εμενα σαν θαυμα!!!
βασουλινι ελπιζω να συνεχιζεις να εισαι καλα. ποσα κιλα εισαι τωρα? εβαλες, εχασες?
ναταλιτσα φιλακια κι απο εμενα στη λινταλενια και στη συζυγο. καλα ειναι αυτη?
κοριτσακια και αγορακια, δεν γραφω ονοματα, θα χαθω. σας σκεφτομαι καθημερινα πολλες φορες. μου λειπει το φορουμ. ελπιζω να καταφερω να τελειωσω τη πολλη δουλεια και να τα λεμε πιο συχνα. φιλακια πολλα πολλα πολλα
Ναταλάκι επιτέλους, τέλος η αναμονή, είμαι τόσο χαρούμενη λες και πάω εγώ για επέμβαση, αν και που ξέρεις με την τρέλα που έχω μπορεί και να ακολουθήσω. Ξέρεις τι σκέφτομαι ότι το καλοκαίρι που θα κατέβεις στην Αθήνα και θα συναντηθούμε νομίζω ότι θα είσαι πιο αδύνατη από εμένα?? και εσύ κούκλα μου είσαι πιο ωραία από την κοπέλα με το φόρεμα 27 !!!!!!!!!!!! σου στέλνω 27 χιλιάδες ευχές, 27 φιλιά, και για να σε ενθαρρύνω ο συνάδελφος μου έχει γίνει αγνώριστος έχει χάσει πάνω από 70 χωρίς να το καταλάβει??.
Αλεξάνδρα, η σκέψη μας είναι μαζί σου?. νομίζω ότι ήδη πετάς, πολύ χαίρομαι κοριτσάκια, άντε, άντε να μας γράφετε τα νούμερα που θα πέφτουν?.
Αννεζουλίνη τι κάνεις, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας γιατί το καλοκαίρι που θα έρθει η «κοκόνα» θα μας το παίζει κορμάρα. Δεν νομίζω να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια?..
Quote:
Νούδι,παλίρροια και Ζορζέτ!
Αφού έσκασα τρεις μέρες να σκέφτομαι τι μπορεί να εννοείτε,
κατέληξα μόνο σε έναν αναγραμματισμό,αντιστροφή� � θέσεων των τσ και π.
Έτσι και είναι αυτό,έχω να σας πω πως είστε όλες πολύ άρρωστες!Κι απ'ό,τι λένε,
αυτή είναι και η πιο δύσκολη επέμβαση,να βγει από το μυαλό της γυναίκας...
Ντροπή και αίσχος!Δεν έχω λόγια για τη διαστροφή σας,πρόστυχες!
Και για να έχουμε καλό ρώτημα,πώς συνάδει το όμορφο με το εν λόγω;
Υπάρχει κι εκεί ομορφιά και κριτήρια της;Για διαστάσεις που κάνουν
τη διαφορά ήξερα,αλλά για ομορφιά...Εκτός αν ακόμα είμαι στα σκοτάδια μου
κι απλά εκτίθεμαι.Δε θα το αντέξω να φύγω αδαής!Τακτοποιήστε με πάραυτα!
Σιγά μη γλίτωνα!!!!!
απορώ με την αργοπορία σου!!! Δεν κατάλαβα δηλ, δεν έχει ομορφιά το εν λόγω????? Δεν είναι μόνο το μέγεθος!!!!! (όχι πως δεν παιζει και αυτό το ρόλο του βεβαίως βεβαίως)
Αν έχεις όλο το πακέτο δε λέγεσαι προστυχη αλλά προς τυχερή!!!!!!
Aν έχεις όλο το πακέτο δε λέγεσαι τυχερή,αλλά τραβεστί!!!!!!Quote:
Αν έχεις όλο το πακέτο δε λέγεσαι προστυχη αλλά προς τυχερή!!!!!!
Ναι κορμάρα περίπου 140 κιλών!Quote:
Originally posted by alalumaki
Αννεζουλίνη τι κάνεις, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας γιατί το καλοκαίρι που θα έρθει η «κοκόνα» θα μας το παίζει κορμάρα. Δεν νομίζω να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια?..
Νομίζω όσο κι αν βάλετε τα δυνατά σας,
δεν την φτάνετε την κοκόνα,διψήφιες κοκαλιάρες!
Αν είμαι εδώ το Σάββατο,συναντιόμαστε αν μπορείτε κι εσείς.Quote:
Originally posted by BARB3
για καφε δεν βλεπω να κανονιζετε.
εγω τρεχω με τη δουλεια και δεν προλαβαινω. μου εφεραν και βοηθο στο γραφειο και παλι δεν προλαβαινω.
βασουλινι ελπιζω να συνεχιζεις να εισαι καλα. ποσα κιλα εισαι τωρα? εβαλες, εχασες?
ναταλιτσα φιλακια κι απο εμενα στη λινταλενια και στη συζυγο. καλα ειναι αυτη?
Η σύζυγος είναι καλά και είναι μέσα σε ό,τι κανονίσουμε.
Πάμε μια βόλτα κι από το Αλεκουζάκι αν έρθετε άτεκνες.
Εγώ περιμένω να μου πουν πότε θα συναντήσω τον γιατρό,
εδώ στη Θεσσαλονίκη για τα προεόρτια κι ακόμα δεν έβγαλα
εισιτήριο για Αθήνα.Ελπίζω Κυριακή να καταφέρω να κατέβω.
Τέλος πάντων...το ξανασυζητάμε,μόλις μάθω κάτι παραπάνω.
Όσο για τον βοηθό...είναι ο περσινός ανηψιός ή φρέσκο κρέας;
Για δώσε περισσοτερες πληροφορίες να έχουμε μια εικόνα
γιατί δεν έχεις πλέον χρόνο για μας,κοπελιά!Φιλάκιαααααααα
Τελεια ιδεα ναταλακι πηγαινετε για καφε και περνατε και μια βολτα απο μενα οποτε σας γνωριζω ολες .....τελεια...οποιος θελει ερχετε εγω εκει θα ειμαι δεν θα με αφησουν να παω πουθενα αλλου..οποτε θα με βρητε σιγουρα !!!!! Αιντες θα σας περιμενω....
Βρε ομορφοκόριτσα, (κι εδώ δε χωράει αναγραμματισμός) τι καλά νέα είναι αυτά!!!!!!
Αλεξανδρούλα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και σκέψου πόσες φορές είχες ονειρευτεί αυτήν την Πέμπτη που έρχεται...το ταξίδι φτάνει στο τέλος....οι μάταιες και άδηλες προσπάθειες κατευοδώνονται...θα σε σκεφτόμαστε με αγάπη και....ζήλεια!
Ναταλάκιιιιιιιιιιι...απίστ� �υτο ότι δεν έπιασες με τη μία τον αναγραμματισμό, προφανώς η ενασχόλησή σου με το πώς θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου μετά το χειρουργείο αλλά και το μονομερές ενδιαφέρον σου στα ξανθά εξτένσιονς που θα βάλεις (και ταιριάζουν απόλυτα με το καυτό σου σορτσάκι) έχουν αδρανήσει λίγο την απίστευτη οξυδέρκειά σου....έτσι είναι....οι κουκλάρες με τις κορμάρες σπανίως ενδιαφέρονται για την πνευματική τους ανά(σ)ταση. Θα σε έχουμε στο νου μας ως μια ευφυέστατη καλλιεργημένη, υπερευαίσθητη παχουλούλα γυναίκα που, όταν όμως αδυνάτισε, μιμήθηκε την ξυλοπόδαρη Μπάρμπι...
θέλουμε τα καλύτερα νέα σας...τα απαιτούμε, τα δικαιούστε...
πολλά φιλιά...
ΥΓ. Ζηλεύω τη Λίντα που παράτησε τη δουλειά και είναι, ως προς αυτό, ευτυχισμένη...εγώ γιατί δεν μπορώ να είμαι σάυτό ευτυχισμένη ενώ με απειλεί η δουλειά μου ότι θα με αφήσει;;;;;;;;;ΟΕΟΟΟΟΟ!
Μπράβο κορίτσακια μου!
Πολύ χαίρομαι για εσάς!
Αλεξάνδρα μου έφτασε η μεγάλη μέρα! ʼντε με το καλό!!! Σκέψου ότι σε λίγο καιρό δεν θα σε αναγνωρίζουν ούτε οι γείτονες σου!!! ʼσε αυτές τις κακιασμένες κοκαλιάρες που θα τις τρώει η ζήλια που θα τρως λιγότερο από αυτές!!!! :D
Ναταλίτσα μου υπέροχη! Τι να πω ή μάλλον τι να γράψω για σένα? Καινούριος δρόμος ανοίγετε μπροστά σου! Και χαίρομαι ΠΟΛΥ για σένα! Αν όλοι αυτοί που σε γνωρίζουν, σ? εκτιμούν και σ? αγαπούν σου στείλουν την αγάπη τους και την θετική τους σκέψη, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε! ʼντε με το καλό ήρθε και η σειρά σου!
Μακάρι να σε βλέπαμε λιγάκι πριν την μεγάλη μέρα για να βγάζαμε καμιά φώτο για να έχουμε να συγκρίνουμε το πριν και το μετά, αφού το έχεις βάλει σκοπό να γίνεις κορμάρα! :D
Φιλάκια σε όλες τις ομορφούλες!
Χαμογελάστε!