Θέλω μια σπασμένη κούκλα για κοπέλα και συντροφιά...Σπασμένη όμως!
Printable View
Θέλω μια σπασμένη κούκλα για κοπέλα και συντροφιά...Σπασμένη όμως!
Ζωντανή κούκλα εννοούσα...Αλλά σπασμένη ψυχικά.
Γνώρισα μια κοπέλα σε μια παρέα η οποία προφανώς είχε κάποια ψυχωσική διαταραχή γιατί μιλούσε λίγο αλλοπρόσαλλα,
Και η συμπεριφορά της ήταν ιδιαίτερη αλλά εγώ το βρήκα ελκυστικό το όλο πακέτο γιατί ξεφεύγει από τις νόρμες που είναι εγγυημένη βαρεμάρα και προβλεψιμότητα χαχ!
Πήρα το πιο συγκλονιστικό φόρεμα που υπάρχει!
Μπα, άνθρωποι σαν εμάς είμαστε καταδικασμένοι να μην κάνουμε χωριό μεταξύ μας.
Τα έχω βάλει κάτω και τα έχω ζυγίσει και κατέληξα ότι δεν αξίζει να κάνω σχέση...Τζάμπα δράμα και τζάμπα ταλαιπωρία...Μιλώ για τον εαυτό μου βέβαια,κάποιοι άλλοι είναι συμβατοί.
Υπάρχουν και άλλες απολαύσεις στην ζωή...Να πας για μπάνιο,να πας για τρέξιμο στην φύση, να βλέπεις ταινίες, να ακούς μουσική, να διαβάζεις βιβλία και να ταξιδεύεις.
αχού πολύ μπερδεύτηκα.
και πού είναι το κακό δηλαδής να αποκτήσεις μια φίλη;
σαφώς υπάρχουν απολαύσεις, άλλο όμως να συνδεθείς με έναν άνθρωπο που καταλαβαίνεστε.
το ότι το βρίσκεις ελκυστικο λιγάκι επικίνδυνο μου ακούγεται.
Κάναμε μια συζήτηση σ' ένα σεμινάριο που πηγαίνω, και ο καθηγητής είπε πως σωστά ο Μητσοτάκης έχει διαλέξει να υποστηρίζει το Ισραήλ, γιατί οι άλλοι είναι Μουσουλμάνοι και είναι με το μέρος της Τουρκίας κι εμείς δεν έχουμε κανένα όφελος από αυτούς. Δηλαδή το Ιράν και την Παλαιστίνη. Και να μην πιστεύουμε τις ειδήσεις που λένε πέθαναν 60 άνθρωποι και 25 παιδιά, αυτό είναι φτιαχτή είδηση για να συγκινήσει όταν αναφέρει τα παιδιά.
Του λέω μα γίνεται γενοκτονία και στο Ιράν ποιο είναι το Ισραήλ που θα αποφασίσει αν θα έχει πυρηνικά και λέει αφού το απειλούν και του λένε πως κοίτα να δεις, εμείς φτιάχνουμε πυρηνικά και θα σε καταστρέψουμε, τότε καλά κάνει το Ισραήλ και προστατεύει τον εαυτό του.
Εντάξει, για το Ιράν να το δεχτώ αλλά για την Παλαιστίνη πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι και δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια επειδή είναι μουσουλμάνοι και θα ήταν στην μεριά του Ερντογάν υπό κάποιες προυποθέσεις.
Μα τι μυαλά....
Τι κόσμος πια.
Είναι φονταμενταλιστές λέει μην τους λυπόμαστε.
Αυτοί που η ψυχή τους έχει παραμείνει παιδική, είναι ασύμβατοι να κάνουν σχέση και να συμβιβαστούν με τους κανόνες και τις υποχρεώσεις της.
οι σχεσεις εχουν δυσκολεψει και αυτες πολυ βρε παιδια. εχει ανεβει και ο εγωισμοςς πολυ στους καιρους μας.
What does it mean to be with someone?...Γιατί να μην επιλέξεις την ελευθερία να μπορείς να είσαι με τον καθένα?
Το ότι έχεις επιλέξει τον έναν και μοναδικό και νομίζεις ότι είναι ο καταλληλότερος για σένα και εσύ ο καταλληλότερος για αυτήν, δεν είναι μια μορφή φετιχοποίησης?....Και φυσικά πλάνης?
Έπρεπε να του πεις.. Είστε σίγουρα καθηγητής;
Δλδ ο ΟΗΕ, η Διεθνής Αμνηστία, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.. τι κάνουν; μπρίκια κολλάνε; Όταν μιλούν για μαζικούς θανάτους αμάχων, για παιδιά θαμμένα κάτω από ερείπια, για βομβαρδισμένα νοσοκομεία και καταυλισμούς, δεν το κάνουν για ''πλάκα''. Το κάνουν γιατί είναι καταγεγραμμένα εγκλήματα.
Και δεν είναι άμυνα. Είναι συστηματική εξόντωση πληθυσμού κ έγκλημα πολέμου. Το λέει το διεθνές δίκαιο, όχι κάποια προπαγάνδα.. Άντε πια με τον κάθε μλκ που παριστάνει και τον αναλυτή.
Φτιαχτή είδηση λέει… την ώρα που τα περισσότερα κανάλια είναι προέκταση της κυβερνητικής γραμμής.
Στο μεταξύ την Καρυστιανού δεν την έχουν καλέσει ούτε μία φορά στην κρατική τηλεόραση.. που την πληρώνουμε εμείς παρακαλώ. Άιντε ζώα.
ψήνεται κανείς για θάλασσα... ? Βέβαια εκτός από σένα Vassili γιατί είσαι μονο για να παίρνεις μάτι εφόσον δεν μπορείς να κάθεσαι στον ήλιο... :-)
Ναι ρ remedy ο Vassilis ξέρει να κάνει ζωή.....
Και άμα δν έχει θάλασσα έχει πισίνα ...
Δεν κατανοώ πλήρως την απορία σου. Το ποιον θα διαλέξεις εξαρτάται από τα προσωπικά γούστα του καθενός. Αν ήταν ο καθένας θα διάλεγε τον ίδιο άνθρωπο ή και όλους όπως λες. Δεν υφίσταται να μπορείς να είσαι με τον «καθένα». Εσύ όποια γυναίκα βλέπεις σου αρέσει; Δεν είναι θέμα «ελευθερίας». Είναι θέμα προτιμήσεων. Εκτός και αν εννοείς ή ψάχνεις το γιατί και πως προέκυψε το δικαίωμα προσωπικής βούλησης στον άνθρωπο.
Αμα δεν κανει καλη μελμπα το μπιιτσμπαρ σιγα το ματι που θα παρει :Ρ
https://external-content.duckduckgo....d98256f81bb28e
Αχλάδη με έχεις δει ?...
Γιατί εγώ τουλάχιστον δεν προσκαλώ άτομα για μπάνιο με τη κλάψα ότι έχω χρόνια να πάω θάλασσα..ενώ δεν μπορώ λόγω δερματοπάθειας να κάθομαι στον ήλιο...και μετά να προσκαλώ μπανάκι σε πισίνα και εγώ να κάθομαι να πίνω τη φραπέδια μου και να παίρνω μάτι κ@λους..ο νοών νοείτω.....
Εγώ και θέλω να κάτσω στον ήλιο και μπανακι στη θάλασσα..οπότε μν ανησυχείς δν θέλω να δω τον δικό σ κ@λο...όπως κάποιοι άλλοι....και δν εννοώ εσένα george
Ναι θυμάμαι...
Αλλά η κουτοπονηριά κάποιου δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα..αλλά γενικά με τις προθέσεις που μπορεί να εχει
Κάποιοι βάζουν τη μάσκα της αλληλεγγύης αλλά τελικά το μόνο πράγμα που έχουν στο μυαλό είναι το πως να ρίξουν κάποια κοπέλα ακόμη και απο το φόρουμ
ακριβως αυτο εννοουσα. οτι ο,τι κι αν δηλωνεις εσυ οτι θελεις η δεν θελεις, ο αλλος θα λειτουργει συμφωνα με αυτα που εχει στο κεφαλι του και με τις δικες του προθεσεις, οχι με αυτα που δηλωσες οτι επιθυμεις και περιμενεις.
δηλαδη, οτι δεν σε προστατευουν απο τπτ και απο κανεναν οι δηλωσεις σου.
η μονη προστασια ειναι να εισαι επιφυλακτικη με αγνωστους...
Όχι δεν κατάλαβες...το πρόσωπο αυτό που περιμένω να δώσει κάποιες εξηγήσεις μου είπε να πάμε θάλασσα γιατί έχει χρονιαα να πάει ενώ δεν μπορεί να κάθεται στον ήλιο λόγω σοβαρής δερματοπαθειας και μετά μου πρότεινε να πάμε πισίνα! Καραλολ