καποιος επιρρεαζεται απο τις αποψεις και τα γραφομενα των αλλων!!!!????? Αφου λεει οτι υπαρχει κι αλλου ζωη γτ καθεται εδω και ψειριζει τι γραφουν οι αλλοι εδω μεσα???
Printable View
καποιος επιρρεαζεται απο τις αποψεις και τα γραφομενα των αλλων!!!!????? Αφου λεει οτι υπαρχει κι αλλου ζωη γτ καθεται εδω και ψειριζει τι γραφουν οι αλλοι εδω μεσα???
of that I am Fucking happy! :-*
ευτηχως που υπαρχουν αξιολογα ατομα εδώ μεσα!! ανθρωποι κοπελες κι αγορια¨)! που εχουν το χαρησμα της αλληλυγγυης!! ατομα που εχουν βοηθησει κι βοηθαν αλλους που εχουν πραγματικα αναγκη!! που εχουμε αναγκη από "ψυχολογικη υποστυριξη" όπως κι λεει το φορουμ!! διοτι για φορουμ απλα γνωριμιών η επιδιξιας υπαρχουν πολλα αλλα!!
παντως προσωπικα ειχα κι εχω την τιμη να εχω εκλαβη αυτην την υποστιριξη κι είμαι ευγνομων!! μακαρι να μπορω να ανταποδοσω, αν κι ευχομαι να μην χριαστει πωτες!! δλδη να κυλανε ομορφα τα πραματα στην ζωη τους ετσι ώστε να μην εχουν αναγκη!!
Καλή πρωτομαγιά σε όλους τους συμφορουμίτες!
και Καλά να περάσετε αύριο!
:D :D :)
Βλακα κουφιοκεφαλε 77
καλη πρωτομαγια σε ολους!!!
Αναρωτιέμαι γιατί έχω τέτοιες μεταπτώσεις προς το χειρότερο στη διάθεση μου κι από εκεί που είμαι καλά "πέφτω"...
Μακάρι να σταματούσε αυτό...
Βγαινεις καθόλου απο το σπίτι ή είσαι όλη μέρα μέσα ;;;
Ανθρώπους έχεις Κοντα σου φιλους κλπ ή είσαι μονη σου ;;;
Δημιουργική απασχόληση εχεις κάθε μέρα ή στεκεσαι άπραγη ;;;
Αυτά είναι τα βασικά
αν δεν έχεις αυτά λογικό να μην είσαι καλά
και τίποτα μα τίποτα άλλο να μην έχεις αυτά φέρνουν τη σύγχυση
Τη μελαγχολία κλπ
Κυκνε , δεν θελω να κανω τον ξερολα , αλλα εχω παψει ν αναρωτιεμαι για πολλα πραματα , κ εχω υιοθετησει την σταση ' και δεν βαριεσαι ' η ' και τι εγινε ' και σε πληροφορω οτι εχω πολυ λιγοτερο αγχος . Μην σε παρω στο λαιμο μου ομως .
Καλημέρα, καλό μήνα για όσους δεν τα είπαμε... Μιας και τα λέμε συνέχεια :P να έχετε μια υπέροχη μέρα ... Ήλιο βλέπω σήμερα , να πάτε για κανέναν καφέ ... Πιείτε και για μένα.
Βγαίνω για καμιά βόλτα που και που, για παράδειγμα χθες βγήκα δυο φορές για καφέ αλλά όταν γύρισα σπίτι πάλι άρχισα να μελαγχολώ...
Έχω κάποιους ανθρώπους κοντά μου αλλά δεν έχω δημιουργική απασχόληση γιατί δυστυχώς δεν έχω δουλειά...αυτό το ξέρω ότι σίγουρα είναι μια αιτία για την κατάθλιψη αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά γι' αυτό στις εποχές που ζούμε...
σκεφτομαι τη ζημια που προκαλουν οι ανθρωπινες σχεσεις, οταν αυτες κατανταν ανταγωνιστικες. και τελικα δε ξερω τι ειναι προτιμοτερο, να εισαι μονος και να πληγωνεσαι βλεπωντας τους αλλους μαζι ή να μην εισαι και να σε πληγωνουν αυτοι που ειναι μαζι σου ?
αυτη τη στιγμη ειμαι τοσο χαλια που δε μπορω να χειριστω ουτε τον εαυτο μου.