Αχαχαχαχαχαχ!!!! Μου αρεσαν 5! Πανω απο 4 δεν το θεωρω σχεση! Περιπλεκονται τα πραγματα καταλαβενεις!!! :crazy:
Printable View
Αχαχαχαχαχαχ!!!! Μου αρεσαν 5! Πανω απο 4 δεν το θεωρω σχεση! Περιπλεκονται τα πραγματα καταλαβενεις!!! :crazy:
Ποιο ματι μου πεταει? :puzzled:
Εξαρτάται από ποιό πεζοδρόμιο περνά ο νέος τατουαζάτος,πιρσάτος ψηλάκιας μαλλιάς,που έβαλες στο μάτι!Quote:
Originally posted by -wow-
Ποιο ματι μου πεταει? :puzzled:
Σας χαιρετώ κορίτσια, πάω ν'ανεβάσω την παράσταση "Φάε σπόρια". :lol: Τα λέμε αργότερα. Φιλάκια.
Κάτι άκουσα πως έρχεται ο Λαζόπουλος Λονδίνο κι η άλλη η λυσσάρα κάτοικος Λονδίνου έλεγε να πάει να τον δει.Quote:
ʼλλα είναι τα σεμινάρια που χρειάζεστε!Προτείνω να κλείσουμε από τώρα θέσεις για σας!Και γρήγορα μάλιστα!
Χοχοχοχο Τζινάκι κόψε και κανένα εισητήριο....
Ρε κορίτσια εγώ τους έχω τους 2 ο τρίτος είναι to be....Τρίτη βράδυ έρχεται σπίτι μου για να κάνουμε εργασία. Εγώ Τρίτη βράδυ θα λείπω από το φόρουμ....ελπίζω για πολύ!!! Ρε παιδιά, επειδή τους άλλους 2 τους έχω έτσι κι αλλιώς, έχω βγει από το σπορ....και πρέπει να του ξυπνήσω τη διάθεση για λαλαγγοεπιδρομή, αλλά...μη γελάσετε.....δε θυμάμαι πως..... :crazy::crazy::crazy::crazy: (εγώ φταίω που ήμουν luckyκαι δε χρειαζόταν ποτέ να κάνω πολλά πράγματα; Αλλά τούτος'δω είναι άλλο πράγμα, θέλει ξεκούνημα!!!) Ιδέες προτάσεις και σχόλια δεκτά!!!! Μερσί εκ των προτέρων!
Στο καλό,Σαϊνάρα μου εσύ!!Καλή παράσταση!Είμαι σίγουρη το κοινό σου θα πεθάνει στα γέλια!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σας χαιρετώ κορίτσια, πάω ν'ανεβάσω την παράσταση "Φάε σπόρια". :lol: Τα λέμε αργότερα. Φιλάκια.
--->Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩ
Μα τι υλικό είναι αυτό που μου έστειλες;Δεν έχω λόγια να σ'ευχαριστήσω!
Μήπως να σου έδινα τα βιβλία νομικής που επίσης αρνούμαι να διαβάσω να μου πεις τα πιο σημαντικά;
--->http://www.youtube.com/watch?v=lcEt-L-DTbo&feature=results_video&playnext=1&list=PL9BE08 CFEEB6A19F0
Πρόβλημα;Πρόβλημα;Πρόβλημα ;Πρόβλημα;
Πες μου πώς το λύνεις;
Αστυνόμος,αστυνόμος Τζίνης!αστυνόμος Τζίνης!Τζίνης!
Σχέδιο,σχέδιο κι αίσθημα ευθύνης!
Αστυνόμος Τζίνης!
Ναταλια δεν καταλαβααα τιποτα!!! αχαχαχαχ!! Λαζοπουλος δεν μου αρεσει!!! Θα παω να δω guns n roses τον μαιο! Ερχεσε? Να χτυπησουμε τις κορμαρες μας??? Να γινουμε 80ς μωρα????
Πρώτον, σαν ηλίθια, πήρα εισητήριο 60 λίρες (η πανέξυπνη κολλητή μου που ήθελε 5η σειρά και πληρώνουμε όλοι τώρα!!!Και δε θα πάρω και κάτι γόβες που σχεδίαζα, για να δω το Λαζόπουλο!!!!)Quote:
Originally posted by NADINE
Κάτι άκουσα πως έρχεται ο Λαζόπουλος Λονδίνο κι η άλλη η λυσσάρα κάτοικος Λονδίνου έλεγε να πάει να τον δει.Quote:
ʼλλα είναι τα σεμινάρια που χρειάζεστε!Προτείνω να κλείσουμε από τώρα θέσεις για σας!Και γρήγορα μάλιστα!
Δεύτερον, με έναν κυρία μου τη φορά, δεν είπα ότι πάω και με τους δύο ταυτόχρονα!!!!!!!!:tumble::tumble::tumbl e::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble:
Ζουρζουβίλι!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Μήπως να ρωτούσαμε τον άντρα της;Είχε πει και μια παιχνιδιάρικη λέξη για κείνον,
αλλά η Τζινοδομή είναι απασχολημένη τώρα και μην την τρέχω να τη βρίσκει...
Εκεί που νόμιζε πως ήταν έγγυος το είπε,όχι πως επιμένω να το ψάξεις εσύ επειδή εγώ βαριέμαι...
Thanks again Τζίνιους!
E οχι ρε αστεροσκονηηη!! Η κανουμε δουλεια η δεν κανουμε? Μα ποσο μπαναλ πλεον? Εναν την φορα?! τσ τσ τσ!!! 60 pounds για Λαζοπουλο?? Και θα πατε?????? ΟΙ GUNS N ROSES ΕΙΝΑΙ 38 ΛΙΡΕΣ!!!! Πω ρε φιλε ελεος!!!
Quote:
Στο καλό,Σαϊνάρα μου εσύ!!Καλή παράσταση!Είμαι σίγουρη το κοινό σου θα πεθάνει στα γέλια!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
--->Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩ
Μα τι υλικό είναι αυτό που μου έστειλες;Δεν έχω λόγια να σ'ευχαριστήσω!
Μήπως να σου έδινα τα βιβλία νομικής που επίσης αρνούμαι να διαβάσω να μου πεις τα πιο σημαντικά;
--->http://www.youtube.com/watch?v=lcEt-L-DTbo&feature=results_video&playnext=1&list=PL9BE08 CFEEB6A19F0
Πες μου πώς το λύνεις;
Αστυνόμος,αστυνόμος Τζίνης!αστυνόμος Τζίνης!Τζίνης!
Σχέδιο,σχέδιο κι αίσθημα ευθύνης!
Αστυνόμος Τζίνης!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα πάμε γιατί η κολλητή μου έκλεισε τίκετς για όλους χωρίς να μας πει την τιμή, άσε γιατί ακόμα τα κλαίω!!!!!
Και σόρρυ για το μπαναλιτέ του πράγματος....Φαντάζομαι την έκφραση εκάστου τη στιγμή που θα του λέω "αγάπη μου να έρθει και ο Χ στην...παρέα μας;"...Όχι τίποτα άλλο γνωρίζονται κιόλας!!!!!
Μμμμμμμ!Μισές δουλειές!Το κάνεις που το κάνεις,κάν'το σωστά!Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Δεύτερον, με έναν κυρία μου τη φορά, δεν είπα ότι πάω και με τους δύο ταυτόχρονα!!!!!!!!:tumble::tumble::tumbl e::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble:
Λοιπόν,σας αφήνω να τα πείτε με την κολλητή σου!Δεν πάτε να πιείτε
και κανέναν καφέ από κοντά ν'ανταλλάξετε εμπειρίες και ιδέες πώς να πιάσετε διπλάσιο αριθμό;
Έχω διάβασμα να ρίξω στα άδυτα των προσωπικών ιστοριών των κοριτσιών μας,που μου έστειλε το Τζίνι μου!
Kαλέ!Γνωρίζονται κιόλας!Ααααααα!Κάποια πηγαίνει γυρεύοντας να την τσακώσουν....Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
Και σόρρυ για το μπαναλιτέ του πράγματος....Φαντάζομαι την έκφραση εκάστου τη στιγμή που θα του λέω "αγάπη μου να έρθει και ο Χ στην...παρέα μας;"...Όχι τίποτα άλλο γνωρίζονται κιόλας!!!!!