-
γεια σας, αφηνιάσατε πάλι αλλά σας διάβασα!
από μένα τίποτα συγκλονιστικό, δώσαμε βαθμούς στο σχολείο, πήγα σε μια κηδεία ενός γείτονα παππού, αγόρασα printer γιατί το παλιό τα έφτυσε, τώρα ξεκουράζομαι και το βράδυ θα βγούμε γυναικοπαρέα σε ρακάδικο/μεζεδοπωλείο.
Γιωτάκι,καλό ταξίδι, να εγκατασταθείς καλά, να προσαρμοστείς και να μας λες πως τα περνάς.
Γλαύκη , η τούρτα με το αβυσσαλεό ντεκολτέ, εκτιμητέα μεν, δεν πιάνει μπάζα όμως μπροστά στο αποτέλεσμα που προσδοκώ μετά τις 9 Απριλίου, και μιας και μιλάω για β&%οκαταστάσεις, να σας πω ότι χτες έκανα προεγχειρητική μαστογραφία, σε 10 μέρες τα αποτελέσματα.
Φιλάκια σε όλες!
-
Καλα λεει η Wow Ναταλια,δεν ξερεις τι θελεις!πως να σε ευχαριστησουμε?Σε καλυψαμε τωρα?Να ξερεις ομως οτι τα στραβα ολα τυχαινουν στα στραβοξυλα....
-
Να πω μια γλυκια καλησπερα σε ολες σας,γιατι επιασα με τη Ναταλια που θελει να με συγχιζει συνεχως!Ολο μ'αυτη θ'ασχολουμε νομιζει!
Αλλη εχει 2 κ θελει να τους κανει 3 κ αλλη4 κ θελλει να τους κανει 5!Κοπελιες δεν ξερεται οτι οι αντρες ειναι πιο λιγοι απο τις γυναικες?Αφηστε κ κανεναν για τα κοριτσια που ειναι μονα τους!
Γιωτακι με το καλο να πας!Δηλ θα πας χωρις το Ζουρζουβιλι σου?ποσο μακρια θα εισαι απο το σπιτι σας?
Τζινακι περιμενουμε νεα για την παρασταση κ τι εκανες με το τραγουδι της πονεμενης αδελφης.....
Καλε Μακ τι θα φτιαξεις πια που δεν σε ικανοποιει αυτο το μπουστο?
Πλησιαζει η μερα που η κολοκυθα θα γινει αμαξα κ θα σας αποχαιρετισω.....
-
Μια ειδικα για το Αβουλινι μου που μου ειναι πιστη,με φροντιζει, περναει ολες τις εξετασεις που της βαζουν κ επιπλεον εγινε φιλη με το ηλεκτρικο μαραφετακι κ θα κοψει το τσιγαρακι...Αντε φιλεναδιτσα μου!Ειμαστε ολες στο πλευρο σου!
-
Μόλις αποχαιρέτησα το σπιτάκι μου κ την πεθερούλα μου με πολύ κλάμα!!!!!Γλαυκη μου πάω με όλη την οικογένεια !!!!!Καλή αρχή μας λοιπόν κ καλό μας ταξίδι!!!!!Η απόσταση από το σπίτι μας είναι περίπου τρεις ώρες.
-
-
Ένα σύμβολο ευημερίας............για το καινούργιο ξεκίνημα σας!
-
Καλές μου φιλενάδες, Χαιρετισμοί σήμερα. Βοήθειά μας.
Γιωτάκι, καλή αρχή και καλή επιτυχία σε αυτό που επιχειρείτε!
Μεγαλειοτάτη σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτεστε και χαμογελάτε. Το ξέρω πως χαμογελάτε..
Πετάγομαι στην Εκκλησία και επιστρέφω αμέσως..
Η χάρη Της να μας έχει καλά..
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!!!!!!!!!Είστε οι αδερφουλες μου κ ότι λέτε μετράει!!!!!
-
γιωτακι στο καλο και ολα να σου πανε καλα !
εγω δεν ξερω ουτε την ιστορια σου ουτε ειμαι πολυ καιρο εδω
αλλα η θετικη σκεψη και ενεργεια ειναι παντα καλοδεχουμενη !
εχεις λοιπον οση θετικη ενεργεια διαθετω στο να σου πανε ολα οπως τα σχεδιαζεις
καλησπερα κοριτσια!
αν και απο οτι βλεπω οποτε μπαινω εγω ειστε ολες εξαφανισμενες
τουλαχιστον διαβαζω τα νεα σας
ava θα σου στειλω u2u να μου πεις για το μαραφετακι σου
αν και εχω δοκιμασει ξανα ηλεκτρονικο και δεν μου εκανε βασικα δεν μου εκανε η γευση του
(πολυ βαρια για μενα) και το ιδιο ηταν πολυ βαρυ
-
Γεια σου Καλλιοπάκι!
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι ελαφρύ ή βαρύ. Είναι απλά μία συσκευή. Το υγρό που βάζεις μέσα κάνει τη διαφορά. Μπορείς να διαλέξεις ελαφρύ ή βαρύτερο χαρμάνι, με ή χωρίς νικοτίνη. Στο φυτικό που πήρα, με συμβούλευσε ο ευγενικός κύριος που ήταν εκεί να πάρω τη μεγαλύτερη δόση νικοτίνης, γιατί, ως φυτικό, είναι πιο ελαφρύ από τις χημικές γλυκόλες του εμπορίου. Επίσης, μπορείς να διαλέξεις γεύση, μεταξύ πολλών, από καπνικές, μέχρι φράουλα, βανίλια, μέντα, κλπ. Αν θέλεις μάρκες κλπ. στείλε μου u2u και θα σου πω τα πάντα. Εκεί που πριν από δύο μέρες δεν ήξερα τι μου γινόταν, τώρα σιγά σιγά θα γίνω ειδική!
-
το θεμα ειναι να το πεταξουμε το ρημαδι και να μεινει και κανενα ευρο στη τσεπη δε παει αλλο
εγω δεν καπνιζω πολυ τωρα αλλα στα κανονικα μου θελω ενα με ενα μιση την ημερα
το χαρμανι που ειχα δοκιμασει ηταν βαρυ αλλα και η συσκευη το ιδιο
το ειχα παρει απο το νετ και δεν ηξερα τι γευση ειχε
-
Αν μπορείς κάνε μέχρι πέντε κανονικά τσιγάρα την ημέρα. Αν είσαι θεριακλού, σαν την αφεντιά μου, δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις το ηλεκτρονικό. Πήγαινε σε ένα από τα ειδικά μαγαζιά και διάλεξε κάτι του γούστου σου, ώστε να καλύψεις τις ανάγκες σου. Νιώθω τη στέρηση όλο και πιο έντονη, αλλά κάθε μέρα χαίρομαι, που γλιτώνω τα τέσσερα ευρώ του πακέτου.
-
Γιωτακι μου καλο ταξιδι κ καλη τυχη κ παλι!Ευτυχως θα εισαστε ολοι μαζι κ χωρις την πεθερα!Αν νιωσεις ελλειψη μπορω να σου στειλω τη δικη μου!Κατι με κροκο μου κανει η ποπ καλλιεργεια σας....Δεν ρωταω!
-
Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλη πεθερά!!!!!Το ΠΟΠ πάει λίγο πιο πάνω από τον κρόκο,γύρω στα εβδομήντα χιλιόμετρα,μπορείς να το βρεις?Κάνε μια καλή μαντεψια Γλαυκη μου!!!!!