φοβαμαι πως τωρα ειμαι σιγουρος οτι ψυχιατρικη =
φακα
Printable View
φοβαμαι πως τωρα ειμαι σιγουρος οτι ψυχιατρικη =
φακα
μηπως τελικα η αυτογνωσια ειναι ο τροπος να μην πεφτεις στην φακα;
Ε ΚΑΛΕ ο ΕυΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤV ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥ ΠΑΕΙ
ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΚΚΑΝΙΣΤΗΣ; ΟΧΙ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΣΚΕΤΙΚΙΣΤΗΣ
σκεφτομαι οτι στη προηγουμενη ζωη μου πρεπει να σκοτωσα παρα πολλους, γι'αυτο με τιμωρησε το καρμα σ'αυτη και με μισει τοσο ο κοσμος οπως τον μισω κι εγω. δε μπορει να εξηγηθει αλλιως. δηλητηριαζω τους παντες, ακομα κι αυτες που λενε πως μ'αγαπανε, το βλεπουν στη πορεια. ειμαι ενας δηλητηριωδης κισσος που ακομα κι αθελα του κανει κακο.
εμενα μου εχουν πει οτι στη προηγουμενη ζωη μου ειμουν ιερεας αν μου πεις γιατι θα σε γελασω
οι απατεονισκοι που ηθελαν το κακο μου ηξεραν ψυχολογια και κατι αλλο η γνωση ψυχολογιας με απετρεψε απο τους απατεονισκους.
με εφαλτηριο την απολαυση κανουμε λαθη που ισως ειναι μη αναιρεσιμα. επουδενι δεν θελω να αποκαλυφθει η ταυτοτητα του χρηστη μου η φαντασια σας μονο απο αναγωγες.
παντως με αυτο διαφωνει η google
ο σχεδον μη ομοιογενης πλουραλισμος με ενοχλει ναι λεω και στα φορουμ.
Ευφυαστατε αυτιστικε , μονο εγω δεν καταλαβαινω τι εννοεις οι κ αλλοι ?
Σκεφτομαι αν οντως μου την λενε οι αλλοι για να με μειωσουν η εγω ειμαι προκατηλειμενος και τα εκλαμβανω ετσι.. .:-(
νοκας , δεν μπορει να σε μειωσει κανεις , αν δεν το επιτρεψεις ο ιδιος . Κεμενα να δεις προσπαθειες που εχιουν κανει να με μειωσουν , απειρες , ουτε με αγγιζουν ομως πλεον . Προσπαθησε να μεινεις μακρια απο διαμαχες , μονο χαλιεσαι ετσι . Δες το πιο θετικα το πραμα , σου εγγυωμαι οτι δεν θα σε νοιαζει αν στην λενε . Εχεις μια αλφα αξια , κανεις δεν μπορει να στη μειωσει , αλλα ουτε και να στην αυξησει . Ισως εισαι υπερ του δεοντος ευαισθητος . Βγες στο ρινγκ , και παλεψε οσο δεν εσεις παλεψει ποτε στην ζωη σου .
Θαθ ελειπθαααααααααααααααααα?? ?
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...43028910_n.jpg
Αν οχι δεν πειραζει..Παντως μερικα πραγματα ειναι καλυτερα να τα βλεπεις ως απλος θεατης και ας μην εχεις δικαιωμα να απαντησεις σε ετεροχρονισμενες ανανδρες επιθεσεις :)
Nα ειστε καλα ολοι και να περνατε ομορφα!