-
Καλα να περασεις Χαρα μου κ εσυ κ ηΜακ Γιωτ κ οποια αλλη βγει!Εμεις εδω αλλα δε βλεπω να υποβαλει κανεις τα σεβη του κ ανησυχω!Εχω δυο μερες ακομη καλε!Που ειναι ο σεβασμος στη φτουτατη σας?Να σας βαλω καμμια τουρτα μηπως κ μαζευτειτε?Τα αναρχικα στοιχεια αφου δεν τα εχω φυλακισει,ακομη,που ειναι?Α!Την Κυριακη το βραδυ εχουμε παρτυ με επισημο ενδυμα φυσικα!
-
Τα σκεύη μου Μεγαλειοτάτη! :lol: :lol:
-
Τζινακι οι δυο μας μου φαινεται πως μειναμε!Καλε κ εγω δεν το εχω κανει πολυελαιατο!Πως γινεται ?Μαθε μου μηπως μου χρειαστει μετα που θα αδυνατισω!
-
Ετσι μπραβο Τζινα πιστη μου υπηκοε!Παρε σκυλοτουρτιτσα!
-
:lol: :lol: Γλαύκη μου είναι αρκετά δύσκολη η στάση του πολυελαίου και χρειάζεται να έχεις έναν ειδικό κρεμαστό ιμάντα που κρέμεται από το ταβάνι. Το ένα μέρος του ιμάντα το περνάς πίσω από την πλάτη σου και στο άλλο μέρος του ιμάντα τοποθετείς τα πόδια σου τεντωμένα. Είσαι στον αέρα φυσικά και αιωρείσαι από τον ιμάντα σε μία στάση φαντάσου σα να κάθεσαι στην καρέκλα και να έχεις σηκώσει ψηλά τα πόδια σου στο ύψος του στήθους σου τεντωμένα. Ξαπλώνει κάτω στο πάτωμα ή στο κρεβάτι το λαλάγγι και όπως αιωρείσαι σε πέρνει και σε προσγειώνει μάντεψε που! :lol: Και σε γυρνάει και γύρω γύρω! Πάντως έτσι όπως το είδα στη φωτογραφία μόνο για ευχάριστο δε μου φάνηκε!
-
Καλησπέρα και από εμένα!!!
Ήρθα για ενισχύσεις!:lol:
ΟμιΤζίνα μην βάλεις φωτογραφία από τον πολυέλαιο γιατί θα έχουμε απανωτά τα εγκεφαλικά! :lol:
Αδερφογιωτάκι μας καλό σου ταξίδι και καλή τύχη!
Αβάκι να περάσεις υπέροχα στην έξοδό σου και όποια άλλη κοκόνα ξεμυτίσει :D
-
Χάσαμε και τη Λίλα. Που είναι άραγε; Κι η Eli ζουμπιάζεται ή καφεδιάζεται; ʼγνωσται αι βουλαί των κοριτσιών!!
-
Κι ότι σε μελετούσα!!! Δεν βάζω φωτογραφία βεβαίως βεβαίως γιατί αυτός ο πολυέλαιος καίει πολλά watt!! :lol:
-
Πήγα για την Παρασκευιάτικη Ζούμπα μου μαζί με το αδέρφι και προς μεγάλη μας απογοήτευση αλλάξανε την χορογραφία και φάγαμε ξενέρα! Εκεί που την είχαμε μάθει μας την αλλάξανε τα φώτα! Και σα να μην έφτανε αυτό είχε χαλάσει και το ηχείο και η μουσική ακουγόταν χάλια !!!:mad: Η καημένη η Κατερίνα που ήταν και ζουμποστερημένη μετά το ταξίδι της κατέβασε τα μούτρα στο πάτωμα :lol: στον γυρισμό δεν μιλιόταν! Ευτυχώς έχει και την Κυριακή ζούμπα οπότε θα πάμε να ξεδώσουμε και τότε και ελπίζω να μας αρέσει πιο πολυ!
Μεγαλειοτάτη τα να υποβάλλω και εγώ τα σκεύη μου! :lol:
-
-
Έλενα μου μπράβο σου για την αντιμετώπιση της επίθεσης νο2!!! Είσαι παλικάρι! Είδες τελικά μαθαίνεις σιγά σιγά και τσαμπουκαλεύεσαι με τα αδέσποτα! Nα μην ξεχνάς λοιπόν ποτέ την ομπρέλα σου και αν σου κάνουν πολλά κόλπα τα αδέσποτα να τους την ανοίξεις και στην μούρη να κόψουν πέρα! :lol:
-
Ετσι ειναι αγαπη μου,αμα κανεις την ιδια χορογραφια δεν κανεις δουλεια!Θα την μαθετε κ την αλλη γρηγορα κ θα περνατε καλα!
Τζινα ευχαριστω γιατις οδηγιες αλλα ειμαι στη μεση ηλικια κ λεω να την αφησω μην μεινω απο μεση....
Για τα κοριτσια μου..Τ'ανειπωτα απο το Ζερβουδακη
http://www.youtube.com/watch?v=jL0QV7H7-o0
-
-
Ωωωω Φτουτάτη μας ευχαριστούμε για την αφιέρωση ;).
Όσο για την στάση μορτάλε :lol: άστην για τους λάτρεις του κάμα σούτρα εμείς είμαστε των πιο κλασσικών και εγγυημένων ;)
Λέω να βάλω το τελευταίο επεισόδιο του Greys Anatomy που το κατέβασα πριν από λίγο. Λατρεύω Greys Anatomy, δηλώνω εθισμένη! Θα τα πούμε αργότερα, ελπίζω να σας βρω για μία τελευταία καληνύχτα :).
Το ΣΚ θα είμαι λίγο απών γιατί ο διαιτολόγος μου πάλι θέλει να με επιμορφώσει με σεμινάρια. Ουφ τόσα σεμινάρια που έχω κάνει τον τελευταίο χρόνο στο τέλος θα γίνω διατροφολόγος, αλλά τα κιλά ακόμη να χαθούν! :lol: Είναι ο 3ος και τελευταίος κύκλος και θα είναι αυτό και το επόμενο ΣΚ οπότε θα λείπω από το σπίτι όλη μέρα και εκεί δεν θα έχω σύνδεση...
Σας φιλώ προς το παρόν :love::love::love::love:
-
Eli κι εγώ το Greys Anatomy θα βάλω να δω σε λίγο!! Δεν πειράζει που θα σε χάσουμε το σ/κ αφού είναι για καλό σκοπό, εξάλλου θα κάνεις και τις γνωστές ξεπέτες σου και θα μαθαίνουμε τα νέα σου!!