Kαλη σου νυχτα Ναταλια.....Αστερενια ονειρα να εχεις....
Πισω απο καθε καλο κυβερνητη υπαρχουν καλοι συμβουλατορες κ δασκαλοι....Κανε μια προσπαθεια ακομη....
Κοιμησου εσυ αστερι μου....
http://www.youtube.com/watch?v=-MOZtpjGOk0
Printable View
Kαλη σου νυχτα Ναταλια.....Αστερενια ονειρα να εχεις....
Πισω απο καθε καλο κυβερνητη υπαρχουν καλοι συμβουλατορες κ δασκαλοι....Κανε μια προσπαθεια ακομη....
Κοιμησου εσυ αστερι μου....
http://www.youtube.com/watch?v=-MOZtpjGOk0
Μεγαλειοτάτη σας καληνυχτώ κι εγώ και σας εύχομαι καλή ξεκούραση! Ύψιστα φιλάκια στη Φτου Εξοχότητά σας. Υπόλοιπα κορίτσια να έχουμε όλες ένα καλό βράδυ.
Καληνυχτα Τζινακι μου κ ονειρα γλυκα κ γελαστα να εχεις...
Μετά χαράς,Τζίνιους μου!Η γλάστρα Φτου ας ποτιστεί από τον βασιλικό και πολύ της είναι!
Είμαστε στη σελίδα του post reply,έχουμε κάνει αντιγραφή τον υπερσύνδεσμο του τραγουδιού στο youtube πχ που θέλουμε
και πατάμε ακριβώς πάνω από το πλαίσιο γραφής του ποστ μας,το πέμπτο εικονίδιο από αριστερά που μοιάζει με υδρόγειο σφαίρα
(το πρώτο κουτάκι αριστερά λέει Β,που είναι για έντονη γραφή,το επόμενο Ι που είναι για πλαγιαστή, το μεθεπόμενο U ,
που αφορά στην υπογράμμιση,μετά έχει ένα με γραμμούλες και μετά το εν λόγω).Ανοίγει ένα πρώτο πλαίσιο,όπου κάνουμε επικόλληση
τον υπερσύνδεσμο που είχαμε αντιγράψει και πατάμε ΟΚ.Στο καπάκι ανοίγει δεύτερο κουτάκι,όπου μας ζητείται να γράφουμε τι θέλουμε
να φαίνεται στο ποστ μας(πάλι ΟΚ).Εδώ λοιπόν μπορούμε να γράψουμε τραγουδιστή και τίτλο ή στίχο του τραγουδιού ή αν είναι έκπληξη
και δε θέλουμε να φαίνεται κάτι,ξαναεπικολλούμε τον υπερσύνδεσμο.Να συμπληρώσω για τις παραπάνω επιλογές σε παρένθεση ( Β, Ι, U )πως αρκεί
τη/τις λέξεις,που θέλουμε να γράψουμε με έντονη,πλαγιαστή,υπογραμμι σμένη μορφή αντίστοιχα να πατήσουμε το ανάλογο κουτάκι και να τις γράψουμε
(ή να τις επικολλήσουμε αν τις είχαμε από κάπου αντιγράψει)στο πλαίσιο που αμέσως θα ανοίξει.Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να έχουμε
μεγαλύτερου μεγέθους γραμματοσειρά,πατώντας το βελάκι δίπλα στο 3 κι επιλέγοντας το επιθυμητό μέγεθος ή το βελάκι δίπλα στο white
που ανοίγει τις χρωματικές επιλογές κι αφού διαλέξουμε ποιά θέλουμε και πάλι ανοίγει ένα πλαίσιο όπου θα γράψουμε ό,τι θέλουμε να είναι
άλλου χρώματος.Να σημειώσω για το μέγεθος πως επειδή οι προδιαγεγραμμένες επιλογές είναι μικρής διάστασης,αν θέλουμε μέγεθος μεγαλύτερο
αρκεί να αλλάξουμε στο κείμενο μας τον αριθμό που επιθυμούμε,διατηρώντας όλα τα υπόλοιπα,που τον αφορούν.Σβήνουμε δηλ.τον αριθμό
που μετά το ίσον έχει [size= ]και βάζουμε ό,τι θέλουμε. Ασφαλώς μπορούμε και να συνδυάσουμε περισσότερες επιλογές.Για παράδειγμα
και έντονη γραφή και μεγάλο μέγεθος ή και υπογράμμιση και χρώμα.Κάνουμε πρώτα το ένα(αδιάφορο ποιό)και στη συνέχεια,κάνουμε αποκοπή,
μέσα από το κείμενο του ποστ που πήγε,ό,τι το αφορά από την πρώτη μέχρι και την τελευταία του αγκύλη και το επικολλούμε στο πλαίσιο της άλλης ιδιότητας.
Σίγουρα σας ζάλισα,απλά βρήκα την ευκαιρία να δώσω πληροφορίες που ενδεχομένως κι άλλες ενδιαφέρουν.Δοκιμάστε τα λίγο.Για όποια απορία,εδώ είμαστε!
Κορίτσια, τα κατάφερα! Έμεινα παρέα με το σαχλαμαράκι μου, χωρίς να το πουλήσω για τα παραδοσιακά τσιγάρα που έπαιρναν και έδιναν γύρω μου! Χαμός σας λέω! Αιθαλομίχλη! Παρόλα αυτά, τα κατάφερα, ναι! Ρουφούσα τον ατμό και φανταζόμουν ότι είναι ένα κανονικό τσιγάρο... Έλα, χοντροτάτη μου, πες μου μια καλή κουβέντα, να πάρω τα πάνω μου!
Αστέρι μου,καμάρι μου,της άνοιξης κλωνάρι μου!
Σιγά που δε θα τα κατάφερνες εσύ!Ήρεμη μου δύναμη!
Ελεύθερε μου άνθρωπε,δυνατέ με παρωπίδες στο στόχο!
Κοιμήσου με χαμόγελο και βαθειά περηφάνεια τώρα!
Κι αύριο νέα μέρα νίκης ξημερώνει!Αγκαλίτσα; :love:
Αγκαλίτσα! Μεγάααλη!!
Τώρα θα ήθελα να πάω στο Ναταλόσπιτο, με δόξα και τιμή! Να κάθομαι στον υπέροχο καναπέ της, στον αγνό της χώρο (γιατί αυτό μου έβγαλε το σπίτι της, εκτός από καλλιτεχνία... Μου έβγαλε αγνότητα, καθαρότητα) και να έχω το σαχλαμαράκι μου στο χέρι.. Να μην την αναγκάζω να μου λέει, κάπνισε κι εδώ, δεν με πειράζει κι εγώ από λεπτότητα να ξυλιάζω στα μπαλκόνια.. Ναταλία, σου'ρχομαι και μου'ρχεσαι, όταν με το καλό μετακομίσουμε επιτέλους! ʼκαπνες επισκέψεις, πολιτισμός!
Αβουλίνι μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοο!!!!!
Ναταλία σ'ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σου. Συγνώμη που σε ταλαιπώρησα μέσα στη νύχτα, μετά το σκέφτηκα ότι έπρεπε να στο ζητήσω αύριο αφού ξέρω πόσο συνεπής και εξυπηρετική είσαι. Πολύ χαίρομαι που το έμαθα χιχιχιχι.
ΕΤΣΙ ΧΟΡΕΥΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!
Νιώθω τόσο όμορφα που μου δίνετε θάρρος..Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Καπνίζω τη μισή μου ζωή και είναι τόσο δύσκολο να απεξαρτηθώ από τις 4.000 ουσίες, πλην μίας, της νικοτίνης.. Κι αυτή θα τη μειώνω σταδιακά, μέχρι να φύγει από τη ζωή μου, να πάει στον αγύριστο! Αυτή τη φορά το νιώθω, θα το πετύχω! Δεν έχω πει ακόμη τίποτε στους δικούς μου, γιατί κουράστηκα να τους απογοητεύω. Θέλω να σκάσω μύτη με το σαχλαμαράκι και να τους αφήσω έκθαμβους!
Σήμερα ήπια τα ποτάκια μου, άρα μειωμένες οι αντιστάσεις. Μου πρόσφεραν τσιγάρα, αλλά είπα όχι. Χάρηκα τόσο με μένα.Ένιωσα δυνατή, πολιτισμένη.. Μακάρι να συνεχίσω έτσι! Μακάρι να μη ξανακυλήσω..
ʼβα άνοιξε την πόρτα και πες στο Μητσοτάκη να περάσει έξω τώρα! ʼκου μακάρι να μην ξανακυλήσεις! Είσαι μεγάλος βράχος εσύ και δεν κυλάς εύκολα! ʼρον το σαχλαμαράκι σου και περιπάτει! :lol:
Τζίνα, γελάω με το βίντεο, πάρα πολύ! Κι ας είμαι άκαπνη! Σε φαντάζομαι..
Τι σχέση έχει το γέλιο με τον καπνό; Θα με τρελάνεις την καπνιστή βραδιάτικα!! :lol: Τι είσαι ατμόπλοιο που χρειάζεσαι ατμό για να πάρεις μπροστά; :lol:
Τζίνα μου, το Μητσοτάκη τον έδιωξα, δε θυμάσαι; Για κάποιο λόγο, όμως, με συμπαθεί και κάθεται γύρω μου.. Σκέφτομαι να ψεκάσω... Όσο για το "κύλισμα" μου έχει ήδη συμβεί δύο φορές. Την πρώτη, όταν ο πατέρας έκανε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και κοντέψαμε να τον χάσουμε, τη δεύτερη πρόσφατα.