Ο σερβερ του οαεδ ειναι για τα μπαζα..δεν το αφηνεις το ηλεκτρονικο μη χασεις τα αυγα και τα πασχαλια??ετσι και αλλιως ανα τριμηνο ειναι η ανανεωση.
Printable View
Γι'αυτο κανε την δουλεια σου πηγαινοντας η ιδια στον οαεδ μην βρεθεις μη ανεργη..εχουν σβηστει πολλοι "καταλαθος"..Και πρεπει να μειωσουν και τα ποσοστα ανεργιας και καταλαβαινεις..
Καλη επιτυχια σου ευχομαι.
ευχαριστω !!!
Η ζωή σου θα αλλάξει όταν αλλάξεις εσύ......
Αυτό δεν θα γίνει από σήμερα μέχρι αύριο-θελει υπομονή και επιμονή
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...50167450_n.jpg
Καλη η προσπαθεια της Ντιανας , αλλα μονο καποιος με την κτθλψη μου , που εχει πολυκαιρισει ( και του Κυκνου πιστευω ) μπορει να καταλαβει τον Κυκνο ., κ το περιφημο , ε και τι εγινε , ξερεις Κυκνε , κεγω το σκεπτομαι συχνα αυτο , παω μια βολτα με την μοτο , αφου ζορισω τον εαυτο μου , κ οσο ειμαι στη βολτα , καπως ξεχνιεμαι , αλλα μολις επιστρεψω , παλι στα ιδια . Ξερεις ποια θα ηταν μια αποτελεσματικη λυση ? τοχω τσεκαρει . Εχω καταλαβει οτι εχεις μια οικονομικη ανεση , τι ιδιο κ εγω . Αν δεν την ειχαμε , και αναγκαζομαστε να απασχοληθουμε με κατι σαν εργασια , θα συνερχομασταν . Τις προλλες που αναγκαστηκα να παω στην τραπεζα , να ανοιξω λογ/μους , να κλεισω αλλους , να ειμαι συγκεντρωμενος επι 4 ωρες , μην γινει σφαλμα , σε πληροφορω , ουτε κτθλψη αισθανομουν , ουτε τπτ . Αν αυτο γινοταν καθε μερα , τι θα γινοταν αρραγε ? μια ιδεα ειπα .
Αυτο μου λεει κ ο ψυχιατρος μου , οτι επειδη αισθανομαι ασφαλης κ προστατευμενος , κ ο πατερας μου αρνειται να παραδωσει τα ηνια ( δεν θελει να παραδεχθη οτι γερασε ) , δεν ξεκουνιεμαι . Αν ομως ο πατερας μου , λεμε , πεθαινε , κ επεφταν ολες οι ευθυνες πανω μου , θα συνερχομουν γρηγορα .
Κοινως το αγωγι , ξυπναει τον αγωγιατη . Για σκεψου τα αυτα .
Προς Κύκνο: One step at a time, να ξυπνήσεις κάποια μέρα τρισευτυχισμένη είναι δύσκολο (εκτός κ αν ρουφήξεις 2 γραμμές κόκα, αλλά κ πάλι η ευτυχία θα είναι πλασματική), θα το ξεκινήσεις με "διαλείμματα" ευτυχίας κ θα το παλέψεις. Οι ώρες ευτυχίας θα γίνουν μέρες, οι μέρες βδομάδες κλπ.
Προς Macgyver: Δεν θέλω να το γενικεύσω ότι αυτό θα ίσχυε για όλους, αλλά εκεί που μου κοπήκανε όλα τα "ψυχολογικά" μαχαίρι, συνήλθα με τη 1, είναι όταν ξύπνησα 1 πρωί κ έπρεπε να επιβιώσω...... Έχω πολλά άγχη, άλλα τόσα προβλήματα, αδιέξοδα κ άστα να πάνε, αλλά ομολογώ ότι τώρα είμαι πολύ μα πολύ καλύτερα κ πολύ πιο ισορροπημένη. Το "αργία μήτηρ πάσης κακίας" το πιστεύω, απόδειξη ότι (προς Θεού όχι όλοι), οι περισσότεροι που πέφτουν στα ναρκωτικά έχουν όλα τους τα προβλήματα λυμένα. Κ δες αυτούς που είχαν να θρέψουν τον εαυτό τους (ή κ αδέρφια τους μαζί κλπ) από ετών 0. Καμία σχέση.
Αν όντως δεν αντιμετωπίζεις άμεσο βιοποριστικό θέμα, υπάρχουν τα άπειρα που μπορείς να κάνεις: Από να μάθεις 1 ξένη γλώσσα (κ μετά πήγαινε κ ταξίδι κ στην αντίστοιχη χώρα!) κ να παρακολουθήσεις σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο της μελλοντικής δουλειάς σου, μέχρι να πάρεις κατοικίδιο (άμα έχεις κ χρόνο για βόλτες θα κάνεις 1 ζωάκι ευτυχισμένο κ εκείνο θα σου μεταδώσει τη χαρά κ την ευγνωμοσύνη του, άσε που η φροντίδα του θα σε κρατάει ευχάριστα απασχολημένο) μέχρι εθελοντισμό σε έναν τομέα που σε ενδιαφέρει. Ξέρεις πόσο πιο κινητοποιημένος θα νοιώσεις? Πόσο νόημα θα αποκτήσει η καθημερινότητά σου? Πότε περιμένεις να το πάρεις απόφαση.........? Άντε ντε, τα χρόνια περνάνε!
Προς Κύκνο: One step at a time, να ξυπνήσεις κάποια μέρα τρισευτυχισμένη είναι δύσκολο (εκτός κ αν ρουφήξεις 2 γραμμές κόκα, αλλά κ πάλι η ευτυχία θα είναι πλασματική), θα το ξεκινήσεις με "διαλείμματα" ευτυχίας κ θα το παλέψεις. Οι ώρες ευτυχίας θα γίνουν μέρες, οι μέρες βδομάδες κλπ.
Προς Macgyver: Δεν θέλω να το γενικεύσω ότι αυτό θα ίσχυε για όλους, αλλά εκεί που μου κοπήκανε όλα τα "ψυχολογικά" μαχαίρι, συνήλθα με τη 1, είναι όταν ξύπνησα 1 πρωί κ έπρεπε να επιβιώσω...... Έχω πολλά άγχη, άλλα τόσα προβλήματα, αδιέξοδα κ άστα να πάνε, αλλά ομολογώ ότι τώρα είμαι πολύ μα πολύ καλύτερα κ πολύ πιο ισορροπημένη. Το "αργία μήτηρ πάσης κακίας" το πιστεύω, απόδειξη ότι (προς Θεού όχι όλοι), οι περισσότεροι που πέφτουν στα ναρκωτικά έχουν όλα τους τα προβλήματα λυμένα. Κ δες αυτούς που είχαν να θρέψουν τον εαυτό τους (ή κ αδέρφια τους μαζί κλπ) από ετών 0. Καμία σχέση.
Αν όντως δεν αντιμετωπίζεις άμεσο βιοποριστικό θέμα, υπάρχουν τα άπειρα που μπορείς να κάνεις: Από να μάθεις 1 ξένη γλώσσα (κ μετά πήγαινε κ ταξίδι κ στην αντίστοιχη χώρα!) κ να παρακολουθήσεις σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο της μελλοντικής δουλειάς σου, μέχρι να πάρεις κατοικίδιο (άμα έχεις κ χρόνο για βόλτες θα κάνεις 1 ζωάκι ευτυχισμένο κ εκείνο θα σου μεταδώσει τη χαρά κ την ευγνωμοσύνη του, άσε που η φροντίδα του θα σε κρατάει ευχάριστα απασχολημένο) μέχρι εθελοντισμό σε έναν τομέα που σε ενδιαφέρει. Ξέρεις πόσο πιο κινητοποιημένος θα νοιώσεις? Πόσο νόημα θα αποκτήσει η καθημερινότητά σου? Πότε περιμένεις να το πάρεις απόφαση.........? Άντε ντε, τα χρόνια περνάνε!
Καλημέρα mariposa...
Καταρχήν, επειδή αναφέρθηκε το οικονομικό θέμα φυσικά κι έχω πρόβλημα μιας και δεν έχω δουλειά αλλά ψάχνω ακόμα και μ' αυτά τα χάλια...δεν χρειάζεται πιστεύω όμως να πω ότι είναι δύσκολο να βρεις τη σήμερον ημέρα...
Τώρα πέραν αυτού, οκ για τις ώρες ευτυχίας κι εγώ τις αναζητώ αν εξαιρέσεις κάτι μέρες που δεν θέλω να βγω από το σπίτι αλλά για να γίνουν μέρες το βλέπω δύσκολο...
Ξέρω ότι ακούγομαι αρνητική κι ίσως αυτό να είναι εκνευριστικό αλλά δεν νιώθω αισιόδοξη...