:( καλη μου bad ευτυχως που εισαι καλα!!!! κοιταξε την υγεια σου και ολα θα γινουν!!! το οτι το πηρες αποφαση και εισαι σιγουρη για τον εαυτο σου ειναι το καλυτερο!
Printable View
:( καλη μου bad ευτυχως που εισαι καλα!!!! κοιταξε την υγεια σου και ολα θα γινουν!!! το οτι το πηρες αποφαση και εισαι σιγουρη για τον εαυτο σου ειναι το καλυτερο!
bad ειχες αγιο ε!Ευτυχως που δεν επαθες τιποτα!Μονο η υγεια μας μετραει τελειωσε...Γι'αυτο οτι κανουμε να το κανουμε για την υγεια μας και τιποτε αλλο.Να περασουν γρηγορα τα δυσκολα ευχομαι...για ολους!
παιδια μετα απο ολα αυτα που εχω φαει νιωθω πολυ σιγουρη οτι θα καταφερω ναδυνατισω αφου...δεν πειναω! :D:D:DQuote:
Originally posted by rouli
Κονστανς δυστηχως αυτη η χρονια μεχρι τωρα ειναι η χειροτερη της ζωης μου, ισως μετα απο χρονια που θα ερθουν τα ακομη πιο δυσκολα αναποφευκτα, να αναπολω αυτη την χρονια,
προς το παρον την ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ αλλα θα την κανω να γινει η δικη μου χρονια.
θα αδυνατισω να εχω να θυμαμαι αυτο με χαρα κ ανακουφιση,
θα φοραω τα τελεια καινουργια ρουχα μου,
θα κανω σεξ χωρις να σκεφτομαι την κοιλια μου που πεταει
(οταν εχω χρονο κ γιαυτο)
κ τελος τον χειμωνα θα πηγαινω γυμναστηριο οχι πια στα 100 κιλα αλλα στα 70+!
γιατι ετσι μου αρεσει!
στραβα ξεστραβα εγω θα την στρωσω την χρονια!
ααααααααααααααααααααααααα αααα κ το πιο τελειο που θα γινει αυτη τη χρονια θαναι το IRENOVALADIAKI μας!
μακιαααααααααααα
γεννα χρυσοστομη να γινει κ κατι καλο το 2010!
ουπς χαζομαρα ειπα ε, ποτε γεννας αληθεια??!?!?
Oι δυσκολες χρονιες ειναι για να μας κανουν δυνατοτερους.Εγω εχω αυτη την αποφασιστικότητα τωρα επειδη περασα δυο χρονιες που με πηγε.... αντε να μη το πω.:P Αμα πιασεις πατο μονο πανω μπορεις να πας (κλισε αλλα ισχυει!).Quote:
Originally posted by badgirl11
Κονστανς δυστηχως αυτη η χρονια μεχρι τωρα ειναι η χειροτερη της ζωης μου, ισως μετα απο χρονια που θα ερθουν τα ακομη πιο δυσκολα αναποφευκτα, να αναπολω αυτη την χρονια,
γιατι ετσι μου αρεσει!
κοριτσια το κουφο, μολις του ειπα οτι επιτελους αρχιζω διοτι ειμαι πλεον 84 κ οχι 81 ειπε οτι οκ τοσα κιλα εχασα δε πειραζει?!?!?Quote:
σημερα πηρα κ το διαιτολογο κ ενημερωσα οτι αρχιζω διαιτα,
κ απαντησε "μακαρι βρε κοριτσι μου ολο αυτο λες αλλα δεν"
κ ε συμβουλεψε να κανω τα παλια διαιτολογια μεχρι να τον δω αλλα αν θελω κατι εξτρα να το φαω,
χωρις ομως να καταληγω σε βουλιμικο.
αν θελω εξτρα μπυρα να τη πιω, αλλα χωρις υπερβολες...
του λεω μα μπορει να παρω την πανω βολτα κ να τα παρω ολα αλλα αυτος δε χαμπαριαζε, δε φοβοταν.
δηλαδη με κουφανε παλι.
βεβαια μετα μου ειπε οτι το σωμα εχει "μνημη" κ καλλιστα μπορω να τα παρω ολα ξανα...
απο,τι καταλαβα εννοει οτι το σωμα θυμαται πως παχυνε κ μπορει να το επαναλαβει?
να γυρισει σε κακες συνηθειες?
παιδια αμα κανει το σωμα τετοια θα το χωρισω δε μπορω :D
kaθολου κλισε, το μοτο μου ειναι "το μπαλακι για να φτασει ψηλα πρεπει πρωτα να πιασει πατο"Quote:
Originally posted by Constance
Oι δυσκολες χρονιες ειναι για να μας κανουν δυνατοτερους.Εγω εχω αυτη την αποφασιστικότητα τωρα επειδη περασα δυο χρονιες που με πηγε.... αντε να μη το πω.:P Αμα πιασεις πατο μονο πανω μπορεις να πας (κλισε αλλα ισχυει!).Quote:
γιατι ετσι μου αρεσει!
αλλα ερχομαι κ σε ρωτω, μια χαρα βλεφαριαζε τον πατο κ τα προηγουμενα χρονια, ηταν αναγκη να βουτηξει να τον πιασει? :D:D
badgirl γερα κ με τσαμπουκα κ θα τα καταφερεις τελεια..ειμαι σιγουρη...
σημερα:
πρωι:μισο κρουασαν βουτυρου κ μισο τσουρακακι κ ενα αναμεικτο φυσικο χυμο
μεσημερι:χυλοπιτες κ σαλατα
απογευμα:καρπουζι
βραδυ:4 μικρες γαριδες,1 κομματακι πιπερια κ 1 κουταλια χυλοπιτες...
τωρα με την διατροφη αισθανομαι πολυ ωραια..αφηστε που ολο το απογευμα τριγυρναγε στο μυαλο μου ενα παγωτο(στο τσακ ηρθα να παω να αγορασω) αλλα τελικα εκοψα την πεινα με καρπουζι,παγωτο την αλλη εβδομαδα..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wa__70__0...91ciB0ZXh0.gif
Χαλαρα το κανει αυτο το σωμα.Και εχει την ταση να κολαει και σε κιλα στα οποια βρισκοσουν σε μεγαλο διαστημα στη ζωη σου.Οπως πχ εμενα τα 75-76.Εχω φαει κολλημα τελευταια και χανω με ρυθμους χελωνας, επειδη κατω απο αυτα τα κιλα εχω να βρεθω και να σταθεροποιηθω απο το σχολειο.Το σωμα εχει μνημη αλλα η ψυχολογια και η θεληση κανει θαυματα.
αμαλακι τι διατροφη κανεις? εμενα αυτα που εφαγες θα με ξελιγωναν κ θα ηθελα κ αλλα...
α λες να το εννοει ετσι?Quote:
Originally posted by Constance
Χαλαρα το κανει αυτο το σωμα.Και εχει την ταση να κολαει και σε κιλα στα οποια βρισκοσουν σε μεγαλο διαστημα στη ζωη σου.Οπως πχ εμενα τα 75-76.Εχω φαει κολλημα τελευταια και χανω με ρυθμους χελωνας, επειδη κατω απο αυτα τα κιλα εχω να βρεθω και να σταθεροποιηθω απο το σχολειο.Το σωμα εχει μνημη αλλα η ψυχολογια και η θεληση κανει θαυματα.
δεν ξερω τι εχει. θα κανω erASE.
πως λεγοταν μια σειρα που φορτωναν προγραμμα σε ανθρωπινους εγγεφαλους κ αλλαζαν ζωες?
ε θα φορτωσω προγραμμα μιας ψηλης ξανθιας γαλανοματας (μηπως κ ψηλωσω κιολα :D:D:D)
Quote:
Originally posted by amalaki
τωρα με την διατροφη αισθανομαι πολυ ωραια..αφηστε που ολο το απογευμα τριγυρναγε στο μυαλο μου ενα παγωτο(στο τσακ ηρθα να παω να αγορασω) αλλα τελικα εκοψα την πεινα με καρπουζι,παγωτο την αλλη εβδομαδα..
amalaki μου κι εγω σημερα που δεν ημουν στα φορτε μου, σκεφτομουν οτι ειναι δυνατον να αντεξω να συντηρησω τα κιλα μου οταν τα χασω με τοσους πειρασμους συνεχως.Αμα το σκεφτομαι αγχωνομαι.Αλλα ειναι καθημερινη παλη τελικα.Καθε μερα πρεπει να προσπαθουμε μονο και μονο για να ειμαστε καλα και σωματικα και ψυχικα.
bad αυτο εννοει σιγουρα.Το σωμα εχει την ταση να πηγαινει σε κιλα που εχει συνηθίσει πιο πολυ απόλα.Γι'αυτο και η συντηρηση ειναι πιο δυσκολη απο το ιδιο το χασιμο κιλων.Εκει σε θελω καβουρα να περπατας στα καρβουνα.:P
ρε συ αν ποτε παω 73 απο θεμα λιπους (να μην ειναι υγρα απο διαιτα αστραπη)
δεν προκειται να με αφησω να περασω τα 75. ας παω 73 ρε γαμωτο κ μετα ορκιζομαι δε θα παχυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωω
αλλα ειναι τοσο δυσκολο να φυγω απο τα γμμενα τα 83.
83-85-81 κ φτου κι απτην αρχη!
Quote:
Originally posted by rouli
γεια σας!!!
το μενου για σημερα εχει:
πρωινο: 2 digestive πρασινα με 1 ποτ φυσικο χυμο πορτοκαλι.
δεκατιανο: το αντικατεστησα με το πρωινο αφου ξυπνησα κατα τις 11μιση.
μεσημεριανο: πηρα να δοκιμασω αυτες τις σακουλιτσες της maggi "ζουμερο κοτοπουλο με λαχανικα". Η μεριδα (250 γρ) εχει 278 θερμιδες. + σαλατα + 1 ρυζογκοφρετα
απογευμα: φραουλιτσες
βραδυ: γιαουρτι με 1 κουτ.γλ. μελι και 1 φρουτο
:P
την χαλασα και σημερα την διαιτα αλλα ελαχιστα! εφαγα 1 βερικοκο παραπανω και αντι για γιαουρτι εφαγα μια σαλατουλα.
εβαλα μεσα οοοοτι λαχανικο βρηκα στο ψυγειο και εκανα και ενα ντρεσινγκ και βγηκε τελεια!!!!!! οπως τα υπολογισα ειχε περιπου 50-60 θερμιδες παραπανω, οποτε μια χαρα!