-
ελενη το ρυζι ειναιη μονη τροφη που παει τοσο ευκολα κατω! πιο καλα ακομα κ απο το ψωμι η τα ζυμαρικα που δε με πειραζουν ουτε αυτα.λοιπον εκανα περιπου ενα δεκαλεπτο νομιζω να το φαω ισως λιγο περισσοτερο.αλα οχι γιατι δε μπορουσα απλα μου εγινε συνηθειο να τρωω πιο σιγα.
-
τι ηταν το πολυ που εφαγες βρε ελενη μου? οκ ειπαμε να χασουμε αλλα οχι να γινουμε κ υπερβολικες. να τρως αν πεινας απλα σωστα πραγματακια, που αυτο ετσι κ αλλιως το κανεις! εγω τωρα ηπια λιγο γαλα ακομα.δε ξερω αλλα στανταρ ανα 2 ωρες πρεπει να φαω κατι. με ανυσηχει λιγο ολο αυτο... δεν ειχα μαθει τρωω ολη μερα!!! αλλα οσο βλεπω οτι χανω δε θα πιεσω τον εαυτο μου να το σταματησει
-
σημερα
πρ 1/4 κουλουρι θεσσαλονικης
δεκ 1μικρο παξιμαδακι λαδιου
μεσ ενα καροτο 50γρ τονο
απογ γαλλικο με γαλα και ενα μπισκοτο βρωμης 2ωρες μετα ενα μουστοκουλουρο μια φετα τυρι
βρ μισο τοστ
-
καλησπερα!
παλι σημερα με επιασε μια κριση το μεσημερι κ πειναγα πολυυυυυ :(
μισο τοστ
καφε με γαλα
ενα μικρο γιαουρτακι
μαρουλι σαλατα με 2 κουταλιες του γλυκου ρυζι κ ενα κοματι πατατα
1 μικρο γιαουρτακι
1φετα γαλοπουλα κ 2 κρακερακια
σαλατα μαρουλι παλι!
2 μπισκοτα
τσαι
-
ξεχασα κ την αμαρτια! 8 πατατακια απο τον μικρο
-
σήμερα τα εξής:
π- γάλα με δημητριακά
δ- δύο κριτσίνια
μ- λίγο μοσχαρίσιο κρέας και 70 γρ. ξηρούς καρπούς
α- 20 γρ. μαύρη σοκολάτα και ένα κρίθινο παξιμαδάκι
β- 100 γρ. ηλιόσπορους
-
Εχτες
Πρ:1/2 γιαουρτι 1κτσ κουακερ,1κτγ μελι,2καρυδια
Δε:1/2 μπανανα
Με:ενα κομματακι μουσακα σε light μορφη και σαλατα μαρουλι
Απ:1φετα γαλοπουλα και ενα κρακερ
Αργοτερα 1/2 μπανανα
Βρ:2 γιουβαρελακια
-
σημερα ελειπα ολη τη μερα απο το σπιτι οποτε δεν προσεξα πολυ.
πρ ενα μουστοκουλουρο
δεκ μισο κουλουρι θεσσαλονικης
μεσ χαμπουργκερ εφαγα το μπιφτεκι γυρω στα 60-70γρ ηταν και εφαγα ακριβως μια μπουκια απο το ψωμακι δεν ειχε ουτε μαγιονεζα ουτε τιποτα μονο μια πικλα αγγουρακι
απογ ενα μουστοκουλουρο
3/4 κουπας τραχανα και μια πηρουνια κρεας
-
να και τα δικά μου κατορθώματα:
π- γάλα με δημητριακά
δ- τπτ , ξέχασα να πάρω κάτι στη δουλειά
μ- τρία τυροπιτάκια
α- ένα σοκολατάκι, ένα παξιμαδάκι κρίθινο
β- ένα αμυγδαλωτό παστελι, μια χούφτα ηλιόσπορους
-
Εχτες
Πρ:------------
Δε:μισο τυροκουλουρο
Με:σολομο ψητο με σαλατα απο σεληνοριζο και καροτο
Απ:1φετα γαλοπουλα και 1 κριτσινι
Αργοτερα μιση μπανανα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι
-
γεια σας σημερα ευτυχως δε ενιωθα πολυ πεινα...
1 μπισκοτο χωρις ζαχαρη
τσαι
σαλατα κ 3 πιρουνιες χυλοπιτες με φετα
1 μικρο γιαουρτακι
τσαι
3 κουταλιες σοκολατινα :P ειπα να μην αφησω τη καρδια χωρις καν να την δοκιμασω.
1 φετα τυρι του τοστ λαιτ
-
εχω καιρό να γράψω για το τι τρωω και λεω ας γραψω και εγω να παρετε μια ιδέα
π- 2 παξιμαδάκια μινι και 50γρ γραβιερα, 1 μανταρινι
δεκ- 1 κσ ξηρους καρπους και 1 μανταρινι
μεσ- σπανακορυζο ενα μικρο πιατακι,2 δαχτυλα φετα, 1/3 φετα ψωμι
απ- 1 μπαρα δημητριακων
βρ- 2 κσ σπανακορυζο και 20γρ σοκολατα
-
ξεχασα να σας πω ότι χθες για πρώτη φορα μετά απο την επεμβαση δοκιμασα να πιω κοκα κολα, είπια 2 μικρες γουλιες και δεν ένιωσα τιποτα , όλα κανονικά. Δεν μου έχουν λείψει και ούτε θα ξανα ξεκινήσω να πινω απλά δοκίμαζα να δω αν το αντεχω. Και ναι μετά απο 14 μηνες μπορω. :bigsmile:
-
καλημερα! μπραβο *Katie που δε σε πειραξε κ μπραβο που ακομα κ 14 μηνες! μετα,τρως πιο λιγο απο εμενα που ειμαι στους 3 :P το καλο ειναι με το γλυκακι που εφαγα χτες οτι αηδιασα! κ ετσι δε θα θελω να ξαναδοκιμασω κατι τοσο γλυκο για πολυ καιρο... σημερα ζυγιστηκα κιολας κ η ζυγαρια αποφασισε να ξεκολησει μετα απο 15 μερες περιπου που ηταν σταθερη κ εφυγε αλλο ενα κιλακι. 91 λοιπον, ευχομαι μεχρι να μπει ο μαρτης να φυγω απο το 9! αν κ λιγο δυσκολο.θα δειξει!
-
Καλημέρα. Μπράβο Αλίνα για το χαμένο κιλάκι. Μην απελπίζεσαι, δεν είναι καθόλου δύσκολο να μπεις στο 8, τώρα που ξεκόλλησε η ζυγαριά θα γίνει πολύ σύντομα κι αυτό. Επίσης δεν τρως πολύ. Νομίζω ότι αν ήσουνα στρουμφάκι θα ήσουνα ο γκρινιάρης! :lol: