Καλημέρα κούκλα μου!!! Θαυμάσια νέα!!!!! Αντε, να φτάσουμε μαζί στον στόχος μας, τί λες??????????Quote:
Originally posted by zwhtsa
Καλημερα κοριτσια!!! απο σημερα μπαινω σε προσεγμενη διατροφη ... υπομονη 4-5 μηνες και τελος .
Printable View
Καλημέρα κούκλα μου!!! Θαυμάσια νέα!!!!! Αντε, να φτάσουμε μαζί στον στόχος μας, τί λες??????????Quote:
Originally posted by zwhtsa
Καλημερα κοριτσια!!! απο σημερα μπαινω σε προσεγμενη διατροφη ... υπομονη 4-5 μηνες και τελος .
ναιι!!!!
Μου αρέσεις πολύ μα πάρα πολύ!!!!!!!!!! Μου αρέσει το στύλ σου, το νάζι σου!
Τσαχπινογαργαλιάρα μου εσύ! Η κορδέλα στα μαλλιά σου όλα τα λεφτά!!!!!!!!
Βλέποντας κ τη φώτο με το πριν κ το μετά.................καλά Πωλίνα έχω πάθει πλάκα!!!!!
Μπραααααβο Πωλινάκι!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Μπραβο και παλι Πωλινακι...μιλαμε θεαματικη αλλαγη, συγχαρητηρια...αξιζαν οι θυσιες σου!
Καλημέρα κούκλα μου!!!!! Αχ σε ευχαριστώ!!!! Μόλις διάβασα το ποστ σου και μου εφτιαξες την διάθεση!!!Quote:
Originally posted by break
Μου αρέσεις πολύ μα πάρα πολύ!!!!!!!!!! Μου αρέσει το στύλ σου, το νάζι σου!
Τσαχπινογαργαλιάρα μου εσύ! Η κορδέλα στα μαλλιά σου όλα τα λεφτά!!!!!!!!
Βλέποντας κ τη φώτο με το πριν κ το μετά.................καλά Πωλίνα έχω πάθει πλάκα!!!!!
Quote:
Originally posted by tidekpe
Μπραβο και παλι Πωλινακι...μιλαμε θεαματικη αλλαγη, συγχαρητηρια...αξιζαν οι θυσιες σου!
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!Quote:
Originally posted by puzzle
Μπραααααβο Πωλινάκι!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Καλημέρα σας!!!
Αυριο είναι η μεγάλη μέρα, που θα πάω στους πλαστικούς χειρουργούς!!! Ανυπομονώ να ακούσω τί έχουν να μου πουν. Αχ ας πάνε όλα καλά και να μπώ στις λίστες τους .....
Πωλίνα μου καλημέρα, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τους γιατρούς, αλλά να μου προσέχεις μην και παρασυρθείς και θελήσεις να κάνεις πράγματα που δεν σου χρειάζονται ή μπορούν να φτιάξουν με τη γυμναστική..Φιλιά!:grin:
Καλημέρα Γιώτα μου!!!!! Μια ανάσα πριν από το δυψίφιο βλέπω ε!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!!!
Οχι καλέ δεν παρασύρομαι, μπράτσα πρέπει να κάνω, κοιλιά και πόδια/περιφέρεια. Στήθος από ότι φαίνετε δεν το ξαναπειράζουμε!!!!!Ε δεν μένει και τίποτα άλλο!!! χαχαχαχα
Φιλάκια πολλά κούκλα μου
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα πήγα νοσοκομείο για τους πλαστικούς και πέρασα και από την διαιτολόγο για ένα ζυγισματάκι. Δεν μπορούσα να αντισταθώ!!!!!! Και το αποτέλεσμα??? 100.2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ω ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! Μία μόλις ανάσα πριν από το δυψίφιο!!!!!! Βρήκε τα χαρτιά της ότι στις 22/6 ήμουνα 104.1 και ενθουσιάστηκε που έχασα 4 κιλά σε 3 βδομάδες!!!! Μου είπε πως πάω περίφημα και περιμένει με αγωνία να δει το δυψίφιο στις 22/7 που θα πάω!!!!!!! Αχ αυτό με έκανε πολύ χαρούμενη σήμερα!
Στους πλαστικούς δεν πήγε τόσο καλά το πράγμα. και αυτό γιατί τελικά το σώμα μου θέλει πιο πολύ φτιάξιμο από όσο νόμιζα, και δυστιχώς δεν τα παρέχουν όλα. Μου είπαν πως τα μπράτσα γίνονται, και αν και η τομή δεν πάει μέχρι το πλάει του στήθους, σε μένα μπορούν να το κάνουν. Ως εδώ λοιπόν είμαστε οκ. Μου είπε πως θα θέλει και σμίκρυνση το στήθος μου :shocked2: γιατί λέει είναι πολύ μεγάλο για το σώμα μου, και όταν αδυνατίσω κιάλλο θα φένετε πελώριο!!!! Ομως μου είπε πως επειδή είναι ήδη φτιαγμένο δεν μπορούν να μου το κάνουν στο νοσοκομείο. Του είπα πως προς το παρόν μου αρέσει το μέγεθος που έχω και δεν θέλω να το μικρύνω άλλο.
Τώρα σχετικά με την κοιλιά, μπορούν να την κάνουν, όμως δεν μπορούν να μαζέψουν τα πλαινά. Βασικά μου είπε πως μπορεί να αλλάξει λίγο την κατεύθυνση της τομής και να μαζέψει το ένα από τα πλαινά που υπάρχει, αλλά τα άλλα δεν μπορούν. Είναι λέει άλλη τεχνική, την οποία δεν μπορούν (ακόμα) να την κάνουν στο νοσοκομείο.
Οσον αφορά τα πόδια, μου είπε πως μπορούν να μου τα φτιάξουν μόνο από την μέσα μεριά, όμως εμένα το πρόβλημά μου είναι η έξω μεριά, που είναι η περιφέρεια. Μου είπε πως είναι κρίμα να μπω χειρουργείο για να φτιάξω μόνο την μέσα μεριά και όχι την έξω (την οποία δεν τους επιτρέπετε να κάνουν).
Μου πρότεινε λοιπόν να πάω και σε ιδιότη γιατρό, να δω κατά πόσον μπορεί να γίνουν τα πόδια/περιφέρια μαζί με τα πλαινά της κοιλιάς.
Με έβαλε στις λίστες αναμονής όμως και για τα 3 (κοιλιά, μπράτσα και πόδια) και μου είπε πως μέχρι να έρθει η σειρά μου (αναμονή περίπου 1μιση έτος) ίσως αλλάξουν οι τεχνικές τους, ή ίσως αλλάξει το σώμα μου και μπορούν να βοηθήσουν με λίγη αλλαγή του χειρουργείου (πχ αλλαγή της πορείας της τομής για να καλύπτει πιο μεγάλο μέρος).
Α μου είπε και μόλις χάσω τα κιλά μου, αν δεν έχω κάπιο νέο, να πάω να τον ξαναδώ για να ξαναδούμε το θέμα εκεί που θα είναι και πιο εμφανές.
Λίγο απογοητευμένη λοιπόν, αλλά ελπίζω πως με την απώλεια και των υπόλοιπων κιλών, το σώμα μου αλλάξει κάπως σχήμα και μπορεί να το καλύψει διαφορετικά το χειρουργείο.
Αυτά από μένα λοιπόν.
μπραβο αγαπη μου..παρα πολυ καλα νεα....τα πας τελεια....
Σε ευχαριστώ πολύ κουκλίτσα μου!
ααααααααααα ΠΩΛΙΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!! 100.2!! ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΥΝΑ ΜΟΥ!!
πωπω!! πολυ χαιρομαι! και ο αντρας μου πριν λιγες μερες ειδε το 99! διπλη χαρα!
εγω σταματησα τη διαιτα ουσιαστικα γιατι με το καλοκαιρι, ζεστο φαι δεν κατεβαινει! και βοηθαω τωρα τον αντρα μου που θελει να φτασει στα 80 κιλα. Του λεω για σενα ποσο καλα τα πας, και για τις τουρτες που εκανες και χαιρεται και αυτος :bigsmile: ειπε πως αν ειμασταν κοντα, θα σου ζηταγε να του κανεις τη τουρτα των επομενων γενεθλιων !
και η ξαδερφη μου ενθουσιαστικε! ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ! :bigsmile:
Μίζερυ μου!!!!!! Τί κάνεις κουκλίτσα μου? Συγχαριτήρια και για την απώλεια του συζήγου!!!!!
Δεν πειράζει που είμαστε μακριά καλή μου, συμασία έχει πως σας αρέσει η δουλιά μου!!! Και σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσε!!!!!
Φιλάκια πολλά κουκλίτσα μου