εσυ κατσε και πληρωνε μια ζωη εγω ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ αλλιως θα γεμισω το ιντερνετ με ολα αυτα με ποιο δικαιομα θα απαφασισεις εσυ για μενα ποιος νομιζεις οτι εισαι ο θεος? αλλα μπορω να σου αποδειξω εγω ποιος ειναι ο θεος πραγματικα αντιγραφεις συνεχως οτι και να κανω σα να βλεπω μια κλονοποιημενη κοπια μου σε χιλιαδες εκδοχες και δε φτανει λοιπον που χρησιμοποιεις οτι εχει σχεση με εμενα χωρις εγω να εχω δωσει τη συγκαταθεση μου θες και απο πανω εσυ να εισαι ο θεος και εγω ο μ..........ς που θα ζω για να σου ξεσκονιζω τα παπουτσια για να λες σε ολους οτι εσυ εισαι ο απαχτος και εγω το κοροιδο να πας να βρεις αλλου .................. το καταλαβες δεν εχεισ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΕΝΑ ΣΟΡΟ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΙΥ ΕΓΙΝΑΝ Η ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΠΑΡΑΠΩΝΑ αντι να εχω εγω που δεν εφτανε που ειδες φως απ τα ματια μου ενω εσυ εισαι μια κινητη κοπια μου θες να βγεισ και απο πανω οστε εγω να ειμαι ο μ.......... και εσυ το αφεντικο των παντων ως αντιγραφο μου ενας αχαριστος και μισος εισαι που πηρες αξια απο μενα σαν ετεροφωτο οπως το φεγγαρι και τωρα θες να σου γυαλιζω και τα παπουτσια αλλα αυτο να το βγαλεις απ το μυαλο σου οτι θα με κανεις λουστρο σου και θα με ενταξεις στο συστημα σου οπως οραματιζεσε σε οτι με αφορα το πανω χερι θα το εχω ΕΓΩ αλλιως να βρεις αλλον να τον κοπιαρεις απ τη κορυφη ως τα νυχια σιγα μη βαλω κουμανταδορους διαχειριστες κακεκτυπα μου να με εξουσιαζουν με αυτο το πλευρο να κοιμασαι εσυ μηπως με σεβαστηκες ποτες καταρχην η νομιζεις οτι εχαψα ολα αυτα τα παραμυθια που μου ελεγες τα συμφεροντα σου εξυπηρετουσες και εμενα με εχεις για να παιρνεις ιδεες και να βλεπεις το κοσμο απ τα ματια μου η ανοχη μου ομως εχει αρχισει να εξανληται δε προκειται να κανω υπομονη για πολου ακομα