Καλή δύναμη κι από εμένα WildHoney!!!
Printable View
Δεν είναι θέμα πίστης ή πεποίθησης,είναι θέμα εμπειρίας και ρεαλισμού....Δεν γίνεται να μην κάνεις τίποτα στην ζωή σου και να είσαι καλά...Ακόμα και στον παράδεισο πρέπει να ασχοληθείς με κάτι...Η ψυχική υγεία δεν είναι δεδομένη.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις ευχές. Να'στε καλά.
Και που διάβασα για τον Κύκνο ότι σταμάτησε τον αυτοτραυματισμό.
Μπράβο Κύκνε!
Όλοι με covid, ψηνόμαστε στον πυρετό. Επίσης, το άγχος με κάνει να ξοδεύω απίστευτες ώρες
με τα ειδικά μου ενδιαφέροντα, εμμονικά.
Ειμαι υπευθυνοσ να μη γινεστε τατιανεσ απο το 95 κανω αυτη τη δουλεια κ μαζευω ελιεσ η δουλεια εγινε μια κ παει παντου με δίαλεξαν οταν ημουν παιδι γτ ολοι ηθελαν να γινουν ηθοποιοι κ τραγουδιστεσ κι εγω απλα ηθελα να παιξω υπαρχει μια θεραπεια του 2004 και μια αυτη που βγηκε τωρα σε περιπτωση που θελετε να γινετε τατιανεσ παρ αυτα η θεραπειεσ ειναι η παλια κ μετα η καινουρια σε μενα το σεχ κ τα οικονομικα ειναι μπλοκαρισμενα για την τεχνολογια που παιρνετε ειναι υπευθυνοι οι πολιτικοι ελπιζω να καταλαβατε γτ βαριεμαι να γραφω ακριβωσ τι ξερω
Ο φραπεσ ειναι αμερικανικο κολντ κοφι με πολυ παγο κ ολα τα φαγητα καποτε ετρωγα αμερικανικα τωρα δεν ξερω τι τρωω παντωσ τρωω κανονικα
Εχω παρει συνταξη πλεον η δουλεια ειναι οτι ηταν δυνατο κι αδυνατο να γινει δουλεια 38 χρονια καθε μερα εκανα οτι μπορουσα κι οτι δεν μπορουσα τα κρατη δεν υπολογιζουν τουσ αρρωστουσ μονο η ελλαδα τουσ υπολογιζει ολουσ δεν υπαρχουν καλοι κ κακοι βρεθηκεσ καπου χαλια πηρεσ μια αποφαση εν θερμω πηρεσ το στραβο δρομο μετα πανε ολα στραβα το ιδιο κ αναποδα δεν υπαρχει σωστο κ λαθοσ κανεισ οτι να ναι κ στα 45 δενει γτ κανεισ κ καλα κ μαλακιεσ το κρατοσ μασ θελει ολουσ κ τουσ καλουσ κ τουσ κακουσ ελπιζω να το καταλαβατε αυτο τουσ νεουσ κ τα κοριτσια τουσ παππουδεσ σαν κ εμενα κ πανω δεν τουσ πολυθελει το κρατοσ δεν πρεπει να κανουν μαλακιεσ οι αντρεσ ανω των 50 εγω ειμαι 55 εχω 3 κορεσ κι εναν ανιψιο εχω να κοιμηθω 15 χρονια πηρα συνταξη εξασφαλισα τισ κορεσ μου κ δεχτηκα οτι πρεπει να καθομαι καλα οσο καθομαι καλα αφηστε με να ζησω
Αυτα απο το μετωπο καλη επιτυχια με τισ ζωεσ σασ