Ευχαριστώ πολύ!... μάλλον είσαι ο πρώτος που μου εύχεται!
Printable View
Σκέφτομαι ότι πρέπει να μάθω ν' αντέχω τη μοναξιά αλλά δεν ξέρω πως, καμιά ιδέα; Είναι τόσο δύσκολο...
να μαζέψω 6-7 άτομα να τα βάλω απέναντί μου και να φάνε τόσο ξύλο χωρίς να τους ακουμπήσω και μετά όποιος μπορεί ας φύγει
η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει
Καλησπέρα Γιάννη και καλή επιτυχία κι από μένα!
Τι εννοείς να εξαντλήσω τα περιθώρια; Σήμερα είμαι πολύ μόνη, όλοι οι διαδικτυακοί μου "φίλοι" είναι εξαφανισμένοι και για να βγω έξω με τους πραγματικούς δεν έχω διάθεση κι άλλωστε δεν μπορώ να τους μιλήσω ειλικρινά κι αυτό είναι που έχω ανάγκη όχι ψιλοκουβεντούλα...
Καλή επιτυχία και από μένα και πρόσεχε να μη γίνεις καβγατζησ γτ σε βλέπω έχεις κάτι τάσεις
Αστειάκι φιλικά
Καλησπερα παιδια !!! ελπιζω να περνατε (οσο) πιο καλα γινεται ολοι σας !!!!!!!
θελω να πω βασικα καταρχην μια ευχαριστω που την χρωσταω σε οσους με βοηθησαν για να φτασω σε αυτο που εχω εξελιχθει τωρα ειδικα μετα απο μια περιοδο ειχα την αναγκη για συζητηση με ανθρωπους συμπασχοντες!!!!
Αν ειναι κατι που με στεναχωρει ειναι καποια ατομα που εχω <<χασει >> και ισως καποια απωθημενα που εχω ακομα με αυτα εχω περασει απο τον ιουνιο περιπου μεχρι και τον οκτωμβρη -νοεμβρη περσυ κυριως..!!και επισυς η ντροπη που νιωιθω ακομα για καποιες πραξεις μου ,λογια κλπ σε ατομα που αγαπω
παιδια κατι αλλο κανεις δε θα σας εμψυχωσει οσο δεν το παρετε αποφαση εσεις δυστυθχως, καντε βημα βημα καθε μερα σε κατι (κρατηστε αυτο)
και κατι τελευταια μεχρι την επομενη φορα και κατι που ηθελα να επισυμανω να εκφρασω την αποψη μου σωστη ή λαθος ...επιτρεψτε μου με βαση ενα περιστατικο την προηγουμενη βδομαδα σε ενα δρομο στη πολη που μενω
γιατι καποιοι γινονται γονεισ ???? γιατι βγαζετε τα απωθημενα σας στα παιδια σας??? τι φταινε ??? πραγματικα δεν ξερω τη με κρατησε ισως η δηλεια μου να παρω τον γονιο που μαλωνε το παιδι του (γιακατι ηλιθιο κατα τη γνωμη μου )και να τις πω το λαθος που κανει και θα το μετανιωνει
πραγματικα ας ειναι καλα σωματικα και ψυχικα αυτο το παιδι
το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΟΙ ΑΛΛΟΙ
Πραγματικα δεν ειμαι κανας τελειος εγω αλλα ντροπη μου (απο τωρα) αν συμπεριφερθω με τετοιο ασχημο τροπο στο παιδι μου αυριο μεθαυριο!!!!
σας χαιρετω
υγ1 συγνωμη ισως για το υφος μου αλλα ετσι νιωθω αυτη τη στιγμη
υγ2 συγχωρεστε επισυς σε καποιους δεν εχω απαντησει ακομα σε μηνυματα
ποσο απογοητευμένη και χαζή ειμαι........
Ευχαριστώ Κύκνε...κάθε αρχή και δύσκολη κι άμα σε συνοδευει και ενα χάλια ψυχολογικό παρελθόν, πρώτον, δεν μπορείς να εκτιμήσεις αντικειμενικά αυτό το οποίο σε περιμένει (αν ειναι καλο, κακό ή μέτριο σε σχεση με το τωρα) και δεύτερον, μόνο αρνητικά σκέφτεσαι για την νεα αλλαγή, τα αρνητικά αυτά έως βαθμού καταστροφικότητας.
Ως προς τα δικα σου, μου άρεσε αυτό το "πραγματικούς" και για να το λες εσύ σημαίνει πως έχεις πραγματικούς φίλους, κι αυτο ειναι ευχαριστο, απλά δεν τους εκφράζεσαι. Προτιμάς, όταν εισαι μαζι τους, τη σιωπή ή αφηνεις να νοηθει πως όλα στη ζωη σου πάνε μια χαρα ενώ στην πραγματικότητα μέσα σου πονείς ή βρισκεις δικαιολογιες για να μην βρεθειτε για να μην αντιληφθουν ότι δεν εισαι σε καλη διαθεση. Να ξερεις όμως πως ακόμα και μια χαλαρη κουβεντα, ευχαριστη μεν, ακομα και περι ανεμων και υδατων, με δικους μας ανθρωπους, μας αλλάζει έστω λίγο τη διάθεση. Κάπως ετσι εννοω το εξαντλησε τα περιθωρια. Μεσα απο την αλλαγη διαθεσης που προσφερει η κοινωνικοποίηση με δικους μας ανθρωπους μπορει να βελτιωθει και η θεώρηση των δικών μας προβλημάτων και τραυματικών εμπειριών. Διοτι η απομόνωση τα κάνει να φαινονται ακομα πιο βούρκος.
Διαδικτυακοί φίλοι υπάρχουν νοουμένου ότι δημιουργηθηκε το υποβαθρο εμπιστοσυνης και αλληλοκατανόησης. Τότε μπορεί να εξελιχθεί και σε επικοινωνία πχ τηλεφωνική ή και από κοντα ακόμα.
Έχω κατάθλιψη κατά κύριο λόγο είχα εξωπυραμίδικα χωρίς λόγο μία που ναρκωτικά δεν παίρνω και τώρα φύγαν τα εξωπυραμίδικα πάλι ως δια μαγείας κλπ κάποιος παίζει με την υγεία μου εδώ και χρόνια και τα χει καταφέρει καλά και δεν ξέρω και το λόγο που γίνεται αυτό αλλά είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό και δεν ξέρω το λόγο άμα πεθάνω πάντως να ξέρετε ότι μαλακιά έγινε και δεν το κατάλαβα από όσο ξέρω δεν πείραξα κανένα τώρα τι σκάτα έγινε τόσα χρόνια και ποιος την κάνει τη μαλακιά ιδέα δεν έχω πάντως γίνεται εδώ και χρόνια εγώ ναρκωτικά και να θελα δεν έχω φράγκο μόνο τσιγάρα και καφέδες τι σκάτα μαλάκια είναι αυτή ιδέα δεν έχω
Φιλική δήλωση είναι αυτό
Εντάξει, δεν έχω και πολλούς αλλά έχω και πραγματικούς φίλους όντως...αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ με όλους, μόνο με μία που θα έρθει να μας επισκεφθεί σύντομα (ζει σε άλλη πόλη πια) και χαίρομαι πολύ γι' αυτό, ανυπομονώ γιατί την αγαπάω και την νιώθω πολύ κοντά μου, είναι παιδική μου φίλη...και με τον αδελφό και τον ξάδελφο μου εννοείται και την γυναίκα του, όταν βγαίνουμε οι τέσσερις μας νιώθω πολύ καλά...θέλω να πω ότι πραγματικά άνετα νιώθω με άτομα που ξέρουν την κατάσταση μου κι ας μην μιλάμε μόνο γι' αυτό...γι' αυτό τους άλλους φίλους μου δεν τους βλέπω συχνά, κυρίως για κανένα σινεμά που δεν θέλει και πολύ μπλα μπλα...
Κι αυτή την στιγμή δεν έχω κανέναν να μιλήσω και νιώθω πολύ μόνη... :(
Σκέφτομαι την ατάκα / ρητό " Να θυμηθώ... να ξεχάσω".
Κυκνε το εγραψα σε υφος - διαθεση κλεινω ματακι (τσακπινιας) σε οτι με πληγωσε, πονεσε, χαραξε...
Ξεχνω το κακό εαν ειναι εφικτό ... και λέω...
- χμ, τι καλο εζησα μεχρι σημερα ? Απο την στιγμη που ανοιξα τα ματια μου δηλαδη εως τις 17 05.
- Α! Ναι, γελασα με ενα ανεκδοτο, ακουσα μουσικη, σταματησα τις φοβικες μου σκεψεις.
Αρα... ας θυμηθω να ξεχασω κυκνε μου οτι με ριχνει μονιμα.
<3
http://www.innoetics.com/index.php?lang=el
Κανει συνθεση φωνης ενα κειμενο που θα γραψετε , εχει πλακα !
νιώθω σαν ένα καλά κουνημένο μπουκάλι colas
ποιος θα είναι ο τυχερός που θα τ ανοίξει το καπάκι δεν ξέρω
Eγώ είναι φορές που νιώθω ότι κάνω αυτό
https://gfycat.com/WhimsicalLightBaldeagle
τόσο βλάκας..
Τι ανυπόφορη που μπορεί να είναι η δύσπνοια.......
τα παιδια στην εποχη μας μεγαλωνουν γρηγορα πιο γρηγορα απο οτι θα επρεπε...
Πάντα έτσι ήταν θεωρώ.Τα χρόνια πάντα περνούσαν γρήγορα.Απλά όταν είμασταν μικρότεροι δεν το καταλαβαίναμε
Ότι μια μέρα μου ήρθε να χτυπήσω στο δόξα πατρί ένας από τους πελάτες του γυμναστηρίου!
'Ο,τι να ΄ναι σκέφτεται και γράφει ο καθένας. Κλαίω....
Ε γιαυτό λέγεται τι σκέφτεστε για να γράφει ο καθένας μας ότι θέλει.Ας γράψω λοιπόν και εγώ.πως σας φαίνεται το τραπέζι?
http://s17.postimg.org/erqndfdjz/IMG...325_222225.jpg
ήμουν πριν λίγη ώρα σε ένα ταβερνάκι και πήγα έφαγα μόνος μου κάτι που κάνω αρκετές φορές.κάποτε με ενοχλούσε και ντρεπόμουν να πάω επειδή όλοι ήταν παρέα και σκεφτόμουν ότι θα με σχολιάσουν αρνητικά που είμαι μόνος μου αλλά τώρα πια ξέρω ότι είναι δικαίωμα μου να πηγαίνω όπου θέλω και να κάνω ότι θέλω αρκεί να μην ενοχλώ αρνητικά τον συνάνθρωπο μου.
why ναι μπορεί να μην είναι υγιεινό.για σένα που κάνεις διατροφή και που θες να φτιάξεις το τέλειο σώμα,μπορεί να είναι απαγορευτικό ένα τέτοιο γεύμα.Για μένα όμως που δε νιώθω ότι τα δεινά στη ζωή μου προέρχονται απο την εμφάνιση μου αλλά επειδή δεν είμαι το ίδιο έξυπνος με τους άλλους ανθρώπους,κάπου-κάπου μπορώ να τρώω και αυτά τα φαγητά
πολύ καλά κάνεις.και εγώ μόνος μου πάω ως επί το πλείστον.
Οχι δεν αυτοσαρκάζομαι.πάντα είχα μια τάση να το κάνω αυτό απο μικρός.ήθελα να μαθαίνω μόνος μου τι θα γίνει αν κάνω κάτι που απο πριν φαίνεται ότι θα οδηγήσει σε χαζομάρα.πχ μαγειρεύω και ξέρω ότι αν ακουμπήσω με γυμνά χέρια στο μάτι της κουζίνας θα κάω.παρόλα αυτά είμαι ικανός να ακουμπήσω και το έχω κάνει,επειδή θέλω να βεβαιωθώ ότι όντως θα είναι έτσι.Και μετά αφού το κάνω,θα πω "γιατι το έκανα?δεν το ήξερα ότι καίει?" και θα νιώσω τύψεις που στάθηκα τόσο βλάκας και το έκανα..
και να συμπληρώσω ότι τέτοιες χαζομάρες κάνω και τώρα που είμαι ενήλικας.μου βγαίνουν αυθόρμητα σαν να είναι η 2η φύση μου.να πεις δηλαδή οκ ως παιδιά όλοι θέλαμε να κάνουμε πράγματα για να ανακαλύψουμε τον κόσμο γύρω μας και κάναμε τέτοια πράγματα.είναι φορές που νιώθω ότι παρά την ηλικία μου δεν έχω ωριμάσει πλήρως ως άνθρωπος.Οτι με την συμπεριφορά μου που δεν την επιδιώκω αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα αν δε φαινόμουν φατσικά όσο είμαι-->παρόλο που δείχνω μικρότερος από ότι είμαι,έτσι τουλάχιστον μου έχουν πει ότι θα μπορούσα να είμαι γύρω στα 15-16..
Ε τώρα μου το χαλάς γιατί θα σου έλεγα για πειραματισμούς και περιπέτειες χαχα
Η αλήθεια είναι πως όταν είδα το gif δεν πήγε το μυαλό μου στο ότι το κάνει επίτηδες αλλά ότι δεν είχε σκεφτεί καν πως μπορεί να γίνει αυτό :p
Η ωριμότητα πάντως φαίνεται από πολλά πράγματα... Πόσο είσαι; (Αν θες μου λες)
έχω μια απορία..εσείς που γράφετε συνέχεια σ'αυτό το φόρουμ πώς στο καλό μπορείτε και το κάνετε?
δεν εννοώ από θέμα χρόνου γιατί χρόνο έχω κι εγώ..αλλά δεν μπορώ να γράφω τόσα πολλά..
έχω κάτι?ή μάλλον τι δεν έχω που έχετε εσείς?
3 μέρες τώρα (το 3ήμερο),είμαι μόνη στο σπίτι και μόνο που δεν έχω χτυπήσει το κεφάλι μου στον τοίχο..
Παίζω ένα παιχνίδι στο fb όλη μέρα για να μου περάσει η ώρα,βλέπω λίγο τηλεόραση,κάθομαι στον καναπέ χωρίς να κάνω τίποτα..
η απόλυτη ησυχία..και η απόλυτη τρέλα μαζί..
είμαστε φτιαγμένοι για να επικοινωνούμε και να περνάει ευχάριστα η ώρα με την κουβέντα?
(όποιος μπορεί κιόλας να κουβεντιάσει γιατί αισθάνομαι το'χω χάσει και αυτό το παιχνίδι..)
ή είμαστε φτιαγμένοι για να διαβάζουμε μόνοι μας εμείς και ο εαυτός μας?
Ανησυχώ μήπως έχει χαλάσει το μυαλό μου και δεν το'χω πάρει χαμπάρι..
Γιατί φαίνομαι ότι είμαι φυσιολογική αλλά αν κοιτάξει καλύτερα κανείς θα δει ότι είμαι βαθιά πληκτική..
Γι'αυτό δεν γράφω πολλά εδώ..Δεν έχω τι να πω..Είμαι άδεια..Πού μπορεί να οφείλεται αυτό?
Μήπως είναι του χαρακτήρα μου ή έγινα έτσι με τον καιρό και με όλα αυτά που πέρασα?
Αισθάνομαι ότι είμαι ακοινώνητη..Εντάξει ποτέ δεν είχα πολλές παρέες αλλά όσο περνάν τα χρόνια χειροτερεύω από άποψη επικοινωνίας..
Η επικοινωνία είναι κι αυτή μια ικανότητα την οποία πρέπει να καλλιεργούμε..
Σίγουρα αν πάρεις ένα υγιή άνθρωπο και τον απομονώσεις για πολύ καιρό,στο τέλος ή θα τρελαθεί ή δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει..
Και τέλος πάντων αισθάνομαι ότι πρέπει να καλλιεργήσω αυτήν την ικανότητα γιατί βλέπω ότι πχ δεν μπορώ να διηγηθώ το την υπόθεση από μια ταινία που είδα πρόσφατα,βλέπω ότι γίνονται πράγματα και λέγονται πράγματα μπροστά στα μάτια μου κι εγώ δεν παίρνω χαμπάρι..Επίσης μπορεί να χαζεύω ένα αντικείμενο και μετά να μην θυμάμαι τι χάζευα γιατί το μυαλό μου δεν ήταν εκεί την ώρα που το χάζευα..
Και γενικά είμαι προβληματική..Απλά δεν το σκέφτομαι όλην την ώρα..
Θα ήθελα να είμαι πιο αυθόρμητη,όχι τόσο συγκρατημένη,πιο δημιουργική,με περισσότερη φαντασία,και να μπορώ να γεμίζω τη ζωή μου με όμορφες και ενδιαφέρουσες στιγμές,πράγμα που αισθάνομαι ανίκανη να κάνω..
Το λεξιλόγιό μου είναι πολύ φτωχό και οι ιδέες μου τετριμμένες..δεν μπορώ..με βαρέθηκα αλήθεια..
Θα'θελα να'μουνα μια άλλη..
Αλλά τι να κάνω θα με υποστώ..
τώρα μόλις έκανες μια σκέψη και την μοιράστηκες μαζί μας
αυτό κάνουμε κι εμείς
άπλα εσύ δεν το γράφεις
διάβασε ποστ άλλον παιδιών και δώσε την δική σου γνωμη
κάπως έτσι θ αρχίσεις να συνηθίζεις και θα σου βγαίνει μόνο του
κανένας δεν είναι πιο έξυπνος και με μεγαλύτερη φαντασία
Φαβελ εσύ που διερωτάσαι αν έχουμε την τάδε ανάγκη γτ την έχουμε εμένα δε μου φαίνεται βαρετό αυτό το χω σκεφτεί κι εγώ εσένα γτ σου φαίνεται βαρετό εγώ όταν το σκέφτηκα το νόμιζα γάματο τώρα μου φαίνεται βλακεία αλλά παίρνουμε και φάρμακα έτσι δε δουλεύει το μυαλό ρολόι
Καλά ότι γράφεις ωραία κι εγώ τουλάχιστον καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις σε αυτά που θεωρείς δυσνόητο το θεωρείς δεδομένο? Δηλαδή όλοι έχουν αυτή την ακρίβεια στην έκφραση? Δε νομίζω
elis εννοείς για τα προηγούμενα ποστ μου που έγραφα γιατί να πρέπει να έχουμε ανάγκες,να τρώμε,να πηγαίνουμε τουαλέτα,να εξαρτιόμαστε απ΄το οξυγόνο του αέρα και τέτοια?σε αυτό αναφέρεσαι?
μια βλακεία είναι αυτή η σκέψη όπως λες..δε βγάζει πουθενά..
και φταίνε τα φάρμακα που δεν λειτουργούμε ρολόι?ή η πάθηση?
γιατί εγώ νομίζω πως ακόμα κι αν δεν έπαιρνα φάρμακα,πάλι το ίδιο μυαλό θα είχα..
φταίνε μάλλον οι εμπειρίες που έχουμε..
άμα μένουμε πολύ κλεισμένοι στο σπίτι λογικό να ατροφούν οι ικανότητες επικοινωνίας μας και η συναισθηματική νοημοσύνη μας..