:cool:
Printable View
:cool:
Ελενη μου μετα το χθεσινο ελευθερο, 69.5 σημερα! -400γρ.
Ο,τι να ναι δηλαδη!:starhit:
Το'θελε,το'θελε..
Θα ξανακανω συντομα παντως :P
Επαιξε και ρολο οτι εφαγα μεσημερι παντως..
Αν και μετα που γυρισα σπιτι,ζυγιστηκα απο περιεργια και με εδειχνε μονο +100 γρ.:puzzled:
Αυτη ειναι διαβαθμιση. Οχι σαν και μενα! +1.5
Ε εμενα μπορει να μου κανει την εκπληξη αυριο το πρωι! :punk:
και νερο να ειχες πιει πριν , παλι θα επηρεαζε την ενδειξη ποσοστου λιπους.Quote:
Originally posted by fuxia
Καλά ήθελα να βάλω τα κλάματα μόλις το είδα. Της λέω Γυμνάζομαι με βάρη εδώ και 1 χρόνο αραιά, το τελευταίο δίμηνο εντατικά, και με υπολόγιζα γύρω στο 25% γιατί ντάξει φαίνομαι ότι έχω και τα κιλάκια μου, Μου λέει είναι η πιο έγκυρη μέτρηση, την κάνουν σε αθλητές στο εξωτερικό, φταίει ο υπερβολικά λεπτός σου σκελετός ! Τί να πεις? Και μένα μου φαίνεται λίγο κουλο, γιατί αν δείχνω σχεδόν κανονική κι έχω μια αξιοπρεπή μυική μάζα(για γυναίκα), όλο αυτό το λίπος που είναι? Σε γενικές γραμμές φαίνομαι 'δεμένη', δε ξέρω. Επίσης για να απαντήσω στο τελευταίο, είχα φάει σούβλα:D αλλά αυτό το πολύ να επηρέασε τη ζυγαριά, όχι το λίπος...
δε σου δωσε οδηγιες πριν πας να κανεις λιπομετρηση?
όχι! τι οδηγίες για πες? να προλάβω το κακό σήμερα:P
Καλημερα! Με πολυ πεινα χτες:
-1 κιλο
54.6
Mπραβο! Και εφαγες και το 2χιλιαρο χτες!
Nαι ρε! Κοιτα εγω μαλον θα παω ουτως η αλλως... Εκτος αν μ πει η Constance οτι ειναι τελειως μαλακια
οκ!
Πηνελόπη έχεις u2u
καλημέρα εγώ εχθές το βράδυ έκανα μπάνιο και μετά λέω δεν ζυγίζομαι κιόλας με έδειξε 53 οπότε κανά 52,5 υπολογίζω οπότε το έχουμε το 50άρι μλεχρι της 24Δεκέβρη τουλάχιστον αλλά για σίγουρο στόχο θα σας πω την Δευτέρα που θα έχει περάσει και μαι εβδομάδα να είμαστε πιο σίγουροι!!
αυτά καλημέρα
Μπραβο Πενελοπε!-1 κιλακι ε;αντε χαλαλι η πεινα!
Ελενηηη στοχος επετευχθη ε; :D
Πρωινο ζυγισμα,μια απ'τα ιδια για μενα, 69.5 kg
Σημερα -500.
σημερα με εδειξε +100 αλλα ελπιζω να ειναι λόγω περιόδου.βεβαια σε αντίθεση με άλλες φορές δεν εχω πρηστεί ακόμα.ελπίζω να οφείλεται στο οτι αρχισα γυμναστική. συνηθως οταν γυμναζομαι κ περιμενω περιοδο δεν εχω μεγάλη κατακράτηση.
Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!
Μόλις πριν λίγο... 75.5
Δεν έχω ύπνο.... πάω να δω καμιά ταινια!
Καλημερα και Καλο Μηνα!
-500 σημερα στα 54.1
Πηνελόπη καλημέρα!!! Μπράβο σου! Μου δινεις δύναμη!
Nα'σαι καλα... και μη ζυγιζεσαι στις 2μιση το πρωι...
δειχνει περισσοτερο λες?
εεεεεεεεεεεεεεεεε ναι πολυ περισσοτερο... ζυγισμα μονο πρωι μετα τη τουαλετα...
Καλημέρα Ελένη και σε εσένα και καλό χειμώνα βρε κορίτσια! Αντε να δούμε λιγο κρυο επιτέλους. Το κρύο σφιγgει κιόλας :). Μακάρι αυριο το πρωι να επιβεβαιωθει αυτό που λες Πηνελόπη :)
*Ελένη ξέχασα να σου πω,
GOOD JOB! ;)
Καλά δεν έχω λόγια!!!!
Παρ όλο που εχω πάρει πρωινό,
ζυγίστηκα απο περιέργεια και ειμαι όντως -500γρ από τα ξημερώματα!!!!!
Πηνελόπη εισαι Θεά! :)
75 όλα λοιπόν!!!!!!!!
E μα προφανως εισαι πιο κατω...
Καλημερα, καλο μηνα σε ολους.Το ξεφουσκωμα μου γινεται με αργους ρυθμους αυτη την εβδομαδα.Δεν εχω ιδεα γιατι.-100 σημερα.
καλημέρα εγώ πάλι τα σκατ@(*83 εχθές ένεκεν γιορτής..
Απο Πέμπτη κανονικότατα γαμό το κερατο μου μου την έχει δώσει που δεν σμαζεύομαι..
άντε λέμε δεν πάει άλλο 3 εβδομάδες μέχρι τα Χρειστούγεννα έλα και θα πάω στου δικού μου την οικογένεια και θέλω να είμαι σούπερ!
83=*#
χωρις πατημενο το σιφτ
:starhit: σε ευχαριστω Π Ο Λ Υ !!!!!!!!!!!
κοριτσαρα τρελανε μας!!!!!!
εισαι αστερι!!
σημερα +200 γρ.
69.7
αυριο μαλλον θα ειμαι
69.9
την παρασκευη
70
και μετα το Σαββατο 69,5
ετσι γινεται καθε φορα :starhit:
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!
Ρε παιδια που θα βρω να φαω ενα μελομακαρονο?
λοιπον εδω κ 3 μηνεσ μενω αγγλια,οταν ηρθα ημουν 99 κιλα...επιασα δουλεια κ επεσα στα 97 εκει εκατσα καιρο κ εδω κ3 βδομαδεσ σχεδον που κανω διατα εφτασα στα 94 κιλακια πολυ χαρουμενη...!!! στοχοσ 1τοσ ειναι αν καταφερω αυτον τον μηνα να αλλαξω νουμερο...οχι παντελονιου..χαχα αλλα να πεσω απο το παλιο-9 και να ειμαι εστω κ 89,999 ακρη να με βρει ο καινουργιοσ χρονοσ με το 8ρακι μπροστα....!!!ζηταω πολλαααααα???????θα τα καταφερω...θεε μου δοσ μου δυναμη !!!¨)))
Πηγαινε σε ενα φουρνο παρε κατι αλλο ξερω γω ενα μπουκαλι γαλα και αν εχουν χυμα ζητα να δοκιμασεις.Quote:
Originally posted by penelope1985
Για την απώλεια λέω! πολυ καλα πας!!! μπραβο!Quote:
Originally posted by eleni1201
Καλημέρα Powergirl! Τι good job??:puzzled::wink1: (δεν παίρνει στροφές πρωί πρωί...)
Quote:
Originally posted by Constance
Πηγαινε σε ενα φουρνο παρε κατι αλλο ξερω γω ενα μπουκαλι γαλα και αν εχουν χυμα ζητα να δοκιμασεις.Quote:
Originally posted by penelope1985
Ρε στο φουρνο συνεχεια λεω "πω πω βγαλατε μελομακαρονα" και δεν μ εχουν πει ουτε μια φορα να δοκιμασω...
Και μόλις τώρα τελείωσα με τα μελομακάρονα...!μάλιστα τα μισά τα έκανα και με επικάλυψη σοκολάτας,και δυστυχως δεν τολμώ να δοκιμάσω...!Δυστυχώς είσαι μακριά για να σου στείλω..:thumbdown:
Εγώ λέω την ώρα που γυρίζει να σου δώσει ψωμί να αρπάξεις ένα στα γρήγορα για να μάθουν να μην είναι τόσο τσιγγούνηδες!!:smirk:
Mας εχει πιασει ενα κατι με τα μελομακαρονα η μου φαινεται?Παντως κι εγω μολις ξαναδω 68 στρογγυλο αυτη ειναι η κρεπαλη που θα κανω.:PQuote:
Originally posted by Cherie
Και μόλις τώρα τελείωσα με τα μελομακάρονα...!μάλιστα τα μισά τα έκανα και με επικάλυψη σοκολάτας,και δυστυχως δεν τολμώ να δοκιμάσω...!Δυστυχώς είσαι μακριά για να σου στείλω..:thumbdown:
Εγώ λέω την ώρα που γυρίζει να σου δώσει ψωμί να αρπάξεις ένα στα γρήγορα για να μάθουν να μην είναι τόσο τσιγγούνηδες!!:smirk:
Αχ...άστα...!
Κρατιέμαι....κρατιέμαι...Απο� �άσισα να φάω ένα αύριο για πρωινό και κάπως ηρέμισα....!Και το χειρότερο είναι ότι μύρισε όοοολο το σπίτι....:sniffle:
Εντωμεταξύ τους κουραμπιέδες ούτε να τους ακουμπήσω.ʼλλα τα άτιμα τα μελομακάρονα...!
Μα δεν ειναι ντροπη να ζητησεις ενα κ παιξτο κυρια κανονικα, να στο ζυγισουν!
Εγω εκανα για : αιματοκριτη,σιδηρο,χοληστε ρινη,ζαχαρο νομιζω κ κρεατινινη?δεν ξερω αν ξεχναω τπτ..Μετρημενα πραγματα γτ πηγα σε μικροβιολογο κ ηταν ακριβες!
Αυριο πρωι θα ξερω αποτελεσματα.
Και τωρα τι πρεπει να κανεις για αυτη τη μικρη αυξηση στη χοληστερινη;