Θυμωμένη.....
Printable View
Θυμωμένη.....
Σκεφτομαι οτι για αλλη μια χρονια θα διασκεδασω βλεποντας τους αλλους να διασκεδαζουν ( στην TV ) , αλλα τοχω φιλοσοφησει κ δεν με νοιαζει ...
Κυκνακο μου εύχομαι να είσαι καλύτερα.
Μακάρι ψυχή μου να μπορουσα να σε βοηθήσω παραπάνω. Εκανα τις ερωτήσεις που σε απασχολουν, κάποιες σοβαρές απαντήσεις τις πήρες φαντάζομαι!
Ειλικρινά όμως η θέση σου δεν είναι εδω, θα πρέπει να βρεις καινούργιο ψυχολόγο και να αλλαξεις σελιδα όσο δύσκολο και να είναι.
Ο παλιός ψυχολόγος φαντάζομαι θα ηταν ο ιδανικός υποθετικά φυσικά διότι ο καινούργιος μπορεί να σε καλυψει σε πολλά περισότερα θέματα. Να μην είσαι προκατελημμενος ουτε καχύποπτος να εμπιστευτείς τον γιατρό σου θα σε οδηγήσει σε σίγουρη θεραπεία, αμα είναι και μάγκας γιατρός θα σε κατευθύνει σε μονοπάτια που ουτε ειχες φανταστεί λόγω της αθωότητας σου.
Εύχομαι να μπορέσει να απεγκλοβισεις απο αυτήν την αρρωστημένη κατασταση που σε χτύπησε ξαφνικα και να βρεις ξανά τις ισορροπίες σου, με ανθρώπους που αγαπας.
Καλά Χριστουγεννα!
Αυτή τη στιγμή είμαι κάπως καλύτερα αλλά είναι και ώρες που λιγοψυχώ, φοβάμαι και κλαίω...μου πρότειναν μια καινούρια ψυχολόγο και θα πάω, δεν σου κρύβω όμως ότι φοβάμαι...μου είναι δύσκολο να ξαναρχίσω και φοβάμαι μήπως τα πράγματα δεν πάνε καλά, έχω ανασφάλεια...και λόγω όλων αυτών των συναισθημάτων πέρασα σχεδόν όλη τη μέρα στο κρεβάτι...
Όντως ο προηγούμενος ψυχολόγος ήταν ο ιδανικός, όμως εφόσον δεν γίνεται πλέον να συνεχίσουμε πρέπει να προχωρήσω...εννοείται ότι θα εμπιστευθώ την καινούρια γιατί αν ξεκινήσω αντίθετα το παιχνίδι είναι χαμένο εξαρχής...απλά φοβάμαι...
Καλά Χριστούγεννα και σ' εσένα και σ' ευχαριστώ για όλα!
Kυκνακο , χρονια πολλα , κ πανω απ ολα , τον νεο χρονο να βρεθει λυση στο προβλημα σου . Ολοι σαγαπαμε .
Δεν νιώθω να είμαι σε ιδιαίτερα εορταστική διάθεση...και νιώθω κάπως υποτονική...δεν έχω διάθεση να βγω αλλά πρέπει...
Δεν αισθάνομαι ότι είμαι σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα πάρα πολύ, εγώ δεν πάω πουθενά μόλις μείνει στο σπίτι παίζοντας MMORPG
Η σκαταθλιψη των Χριστουγεννων!!!!!!
Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ χάλια απ' ότι βλέπω...κρίμα...ούτε τέτοιες μέρες δεν μπορούμε να χαρούμε...
Σκέφτομαι ότι πότε δεν είχα αντιμετώπισει πρόβλημα συνεννόησης (εκτός του αδελφου μου) με κανέναν άλλον.
Πόσο λάθος ήμουνα .
Σάπιος.
Αύριο θα εκφραστώ πάλι με το να χτυπήσω άλλο ένα tattoo πάνω μου το οποιο δεν θα έχει καμια απόλυτος σημασία,αλλα είναι πιο ενδιαφέρον από το να κόβομαι με το μαχαίρι βουτύρου.
Σαν λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες...
Όχι καλά...και αγχωμένη... :(
Νιώθω μοναξιά...
Και εγώ κυκνάκι έτσι νιώθω..Ξέρεις τι είναι να είσαι μέασ σε ανθρώπους και πάλι αν νιώθεις μοναξιά?Ακόμα πιο δυσκολο...
κυκνος μιας που θελεις να μιλησεις καπου αν δεν εχεις να μιλησεις καπου live και αν δεν εχεις να τα σταξεις σε ψυχολογο αν θες ελα εδω http://xat.com/epsychology να τα πεις
Χαρούμενος που επανεκπέμπει το Τρίτο Πρόγραμμα.
Με κοίμιζε σχεδόν κάθε βράδυ εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια,
και μου είχε λείψει τους τελευταίους μήνες.
Αισθάνομαι ότι έχω πιάσει πάτο. Κάποιοι απο εσάς πιθανόν να το έχετε νιώσει, όταν τα πράγματα δεν σας πηγαινουν και τοσο καλα. Εν συντομια, μου διέγνωσαν ένα πρόβλημα υγείας που ηρθε απο το πουθενα, στη δουλεια μου αρνουνται να με πληρωσουν, οι σπουδες μου εχουν αρχισει να παιρνουν τον κατηφορο γιατι αρνουμαι να ασχοληθω, ψαχνω δουλεια καθε μερα σαν τρελη και μεσα σε ολα αυτα μου ηρθαν πολλες πολλες απορριψεις που δεν ξερω πως να διαχειριστω! Απο την μια θελω να στεναχωρηθω και απο την αλλη ουτε αυτο δεν εχω κουραγιο να κανω. Προσπαθω να μην κλεινομαι σπιτι, ειναι ομως σαν να εχει συννενοηθει ολο το συμπαν να με διαλυσει αυτη την εποχη. Ισως και να με δοκιμαζει, ποιος ξερει,
Αισθάνομαι πολύ χαλια χωρίς προφανή αιτία. Δεν το αντέχω άλλο αυτό το μαρτύριο.
Έχω άγχος...και με βασανίζει...
Πονάει πάλι το στομάχι μου και ζαλίζομαι.Μου είναι δύσκολο.όπως και κάθε φορά, να πιστέψω ότι όλος αυτός ο πόνος προέρχεται απ'το κεφάλι.
Θα πρέπει να ρίχνουν κάτι στο νερό,δεν εξηγείται.
Θέλω να πιάσω τη μαμά μου και να της πώ ότι ρίχνουν καταθλιπτίνη στο νερό και γι'αυτό είμαι έτσι,να μην στεναχωριέται.
Θέλω να την πιάσω και να της πώ ότι είναι ο μόνος λόγος που συνεχίζω να παλεύω.
Πρόσφατα πούλησα το αυτοκίνητο και γενικά μ'έχει πιάσει μια τάση να ξεφορτώνομαι κάθε τι που με χαρακτηρίζει ως το ενήλικο ανθρώπινο όν το οποίο είμαι.
Θέλω να ξεφορτωθώ τα πάντα μέχρι να ξαναγίνω το 8χρονο παιδί που παίζει στο χωράφι με τις μαργαρίτες και τα χώματα ένα ηλιόλουστο ανοιξιάτικο πρωινό...
''Πωλούνται 21 χρόνια ζωής σε προσεγμένη κατάσταση,σχεδόν αχρησιμοποίητα,
Συμπεριλαμβάνονται 80 εκατοστά ύψους,αγρατζούνιστα,με όλα τα παρελκόμενα(τρίχες προσώπου-σώματος,βάθυνση φωνής,κτλ)''
...Και όταν αυτό το πρωινό νυχτώσει,η μαμά θα ανησυχήσει και θα με φωνάξει να μαζευτώ.
Θα καληνυχτήσω τα άλλα παιδιά και θα ανέβω τρέχοντας την μαρμάρινη σκάλα μέχρι τον πρώτο όροφο.
Θα μου πεί να πλύνω τα χέρια, θα μου βάλει και θα φάω με πολλή όρεξη και μετά θα πάω για ύπνο νυσταγμένος από μια πλήρη μέρα.
Ίσα ίσα που θα προλάβω να σκεφτώ με ενθουσιασμό την επόμενη μέρα πριν παραδωθώ στην αγκαλιά του Μορφέα.
Έτσι αισθάνομαι τώρα.
http://www.youtube.com/watch?v=ef-4Bv5Ng0w
Απόγνωση και απελπισία.
υπομονη κ επιμονη οτι δε σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο
Κλαίω.. Νιώθω τόσο μονη..
Πάλι αγχωμένη...τί θα γίνει μ' αυτή την κατάσταση;
Παράξενα ...θα ήθελα να μιλήσω με την κολλητη μου
Φοβάμαι...
Δεν μπορω να το φανταστω.....
Καπως μπερδεμενα ξεκινησε η μερα. Θα περιμενω να ξεκαθαρισουν καποια πραγματα στη συνεχεια της...
Καποτε η αγωνία η οποια, μεταξυ αλλων, δεν επιτρεπει να διακρινουμε με προσοχή το καθε βημα, ωθει σε βιαστικες κινησεις και ετσι τα απλα μας βγαινουν πολύπλοκα με λάθη.
Λυπημένη κι απογοητευμένη... :(
Νιωθω μπερδεμένος..Πρέπει άμμεσα να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου και δεν ξέρω τι να διαλέξω...
Δε μας λες το δίλημμα νΑ βοηθήσουμε??
Ειμαι άρρωστη σήμερα ρίχτε θέματα! Χαχαχαχα
Βρηκα μαι δουλεια άσχετη απο το αντικειμενο μου αλλά με καλούτσικα χρήματα και οι γονείς μου με πιέζουν να πάω.
ΑΝ πάω εκει θα χάσω την καλοκαιρινή σεζόν που είναι πολύ σημαντική για εμάς τους εποχικούς.Τα χρήματα για καλοκαίρι θα είναι σίγουρα λιγότερα,θα έχει περισσότερη κούραση αλλά θα μαζέψω εμπειρια...
ΑΠό την άλλη σκέφτομαι ότι αν πιάσω τη δουλεια που βρήκα θα μπορέσω επιτέλους να μείνω μόνος μου σε δικό μου σπίτι.
Αυτο με προβληματίζει
Αν την αγαπάς πολύ την καλοκαιρινή δουλειά κ ειναι σίγουρη, κάνε υπομονή. Η άλλη δουλειά δε σ'αρέσει καθόλου? Στην πορεία μας μπορεί νΑ χρειαστεί να κάνουμε κΙ άλλες δουλειες άσχετες με αυτό που σπουδασαμε πάντως.. Δεν ειναι παράξενο, το θέμα ειναι να μη μας αποτρέπουν από το στόχο μας..