Επειδή τώρα ζεις στο τώρα άστα τα πριν!! Συμφωνώ να ψεκάσεις με μητσοτακοκτόνο πάραυτα! :lol:
Printable View
Επειδή τώρα ζεις στο τώρα άστα τα πριν!! Συμφωνώ να ψεκάσεις με μητσοτακοκτόνο πάραυτα! :lol:
Όλα έχουν να κάνουν με τη συνήθεια.. Μεγάλο πράγμα η συνήθεια... Ακόμη και το γέλιο εξαρτάται από αυτό.
Αντέχω, πάω για την τέταρτη μέρα, δυνατά! Έλα, πάμε να εξοικονομήσουμε τα 16 ευρώ! Λίγο είναι;
Δυνατά, δυνατά, γίναν όλα δυνατά τ'αδύνατα! Στη συνήθεια ποντάρω κι εγώ γιατί έχεις ξεκινήσει πολύ καλά και μέρα με τη μέρα θα συνηθίζεις όλο και περισσότερο το σαχλαμαράκι που τελικά μόνο σαχλαμαράκι δεν είναι!
Το σαχλαμαράκι έγινε ήδη η προέκταση του αριστερού! μου χεριού. Τα κανονικά τσιγάρα τα καπνίζω με το δεξί, αλλά για κάποιο λόγο, το σαχλαμαράκι το κρατώ με το αριστερό... Όπου και να πάω είναι μαζί μου. Το αγαπώ, γιατί με κρατά μακρυά από το μεγαλύτερο πάθος μου..
Έτσι σε θέλω. Και μην ξεχνάς όλοι για έναν και ένας για όλους! Νίκησες Σερ ʼβαλοτ τη σταυροφορία σου ή μάλλον την τσιγαροφορία σου και πας για την επόμενη νίκη! :lol:
Ιππότη μου πάω να πάρω αγκαλιά τα γουνοζωάκια μου γιατί ο χορός του ροζ πάνθηρα με κούρασε! :lol: Καλό σου βράδυ, καλό ξημέρωμα και πάντα τέτοια! Φιλάκια.
Καλή σου νύχτα, καλέ μου πάνθηρα! Όνειρα γλυκά!!
Καλημέρα κούκλες μου!!!!!Εργασία και χαρά σήμερα!!!!! Να έχετε μια υπέροχη μέρα ,θα τα πούμε το βράδυ !!!!!
Και ένα τραγουδάκι για να ξυπνήσετε!!!!!ʼντε!!!!!
ʼμα σ'είχα κοντά μου-Stavento
Καλημέρα και από την σεμιναριάζουσα!
ΑΒΑ ΕΣΥ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!!! Εύγε κοριτσάρα μου πέρασες το μεγάλο τεστ και βγήκες νικήτρια!!!!!! Φουσκώνουμε όλες από περηφάνια και χαρά!!!! Αμαζόνααααααα μου!:lol:
Γιωτάκι μου γλυκό μια ιδιαίτερη καλημέρα σε εσένα που ξεκινάς το νέο σας εγχείρημα! Καλή αρχή και καλές δουλειές γλυκιά μου. Εύχομαι οι κόποι και οι θυσίες σας ανταμειφθούν και να λάβετε καρπούς σύντομα!
Μεγαλειοτάτη μου τα σέβη μου και την καλημέρα μου, πάω να επιμορφωθώ! To θέμα του σεμιναρίου "Ψυχολογικές Παρεμβάσεις στην Παχυσαρκία" ακούγεται ενδιαφέρον και θα μιλήσουν πολλοί, ψυχολόγος, διατροφολόγος, ενδοκρινολόγος, ρεφλεξολόγος και ένας αθλητικός ψυχολόγος :D. Το καλύτερο είναι μετά μιας και το αδέρφι θα κατέβει στο κέντρο που θα βρίσκομαι και θα πάμε και την βόλτα μας το απόγευμα, γιούπιιιι!
Πάω να ετοιμαστώ σιγά σιγά, σας φιλώ στη μούρη! :bigsmile:
Καλημέρα στο Γλαυκόκοσμο! Όπως λέει και ο Ελύτης, γλαυκολάμπεις! (σωστόοοοοοοο το αυλικό γλυφτράκι, εεε?)
Γλαύκη το γούστο σου στις μουσικές σχίζει!
Τζινάκο, καλά το κατάλαβες καλέ ότι το έριξα στα ρακόμελα χτες, Αστυνόμε Τζίνι! Παραδίνομαι, σηκώνω τα χέρια ψηλά, με έπιασες! Δεν περίμενα να πιω, να φάω ήθελα! Είχε Κρητική κουζίνα καλούτσικη, αλλά το ρακόμελό του άπιαστο!
Αβάκιον, σου βγάζω το καπέλο! Σε λίγο καιρό, δυο πράγματα θα συμβαίνουν με τη χρήση του σαχλαμαρακίου: θα αδειάζεις από πίσσα και θα γεμίζεις από ευρουλάκια!
Γιωτάκι, καλό ΠΟΠ σήμερα, πρώτη μέρα της καινούριας σου καθημερινότητας!
Σε όλες σας ανεξαιρέτως στέλνω την αγάπη μου!
Καλημέρα!! Ξύπνησα επιτέλους...
Είμαι χαρούμενη, πολύ χαρούμενη! Σέρνομαι με τη μωβ νυχτικιά μου και την ασορτί ρόμπα μου, με τις ψηλές μου κάλτσες, τις παντόφλες μου.. Σήμερα δεν έχει ξυπνητήρια, ντυσίματα, τρεχάματα... Σήμερα έχω δουλειές σοβαρές. Έχω να μελετήσω φυλλάδια με καλλυντικά και πολύ είναι... Δεν σας είπα, όμως, το καλύτερο! Βγήκα στο μπαλκόνι, όπου είχα πεταμένες κάτι τριανταφυλλιές σε γλάστρες, ξεχασμένες. Παιδιά, ήταν κάτι μήνες απότιστες, ήταν στους μείον επίσης για μήνες και τι να δω; ʼρχισαν να βγάζουν φυλλαράκια! Το πόσο χάρηκα! Κατευθείαν τις κούρεψα, να δώσουν, τις πότισα, τις καμάρωσα! Αυτό είναι φύση και δύναμη! Από τότε που ξεκίνησα την προσπάθεια να ασπαστώ τη φιλοσοφία της Τζίνας, όλο κάτι τέτοια μου συμβαίνουν. Το σύμπαν μου στέλνει καθημερινά μηνύματα αισιοδοξίας και πίστης στην αναγέννηση, στο καλύτερο, που έρχεται..
http://www.youtube.com/watch?v=DzlB_WzTuuk
Kαλημερα κ καλο ΣΚ σε ολες μας!Μην πω ιδιαιτερα για την καθε μια γιατι δεν εχω πολυ χρονο.Κανω το χασαπη παλι.
Ναταλια εγω θελω τηλεφωνικα ιδιαιτερα!
Μουσικη καλημερα.Ν'αγαπας....
http://www.youtube.com/watch?v=eaAsmncdJoM
Σκέφτομαι να πάω να ψωνίσω κρέας... Αλλά όχι από σένα χαρά μου, μη με παρεξηγείς.. Δες το βιντεάκι και θα καταλάβεις από πού θα πάω και τι ακριβώς θα ψωνίσω.. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=nScEFRVECLk
Γιουπι Αβουλινα μου θα τα καταφερεις αυτη τη φορα!Περνα ομορφα κ χουζουρικα τη μερα σου!
Μουσικη αφιερωση,Σαν πρωινο τσιγαρο.
http://www.youtube.com/watch?v=68W-TRoLvf8
Αβα κρεας θα πας να ψωνισεις?