Έλι,ανάλαβε την εσύ!Quote:
Originally posted by eleni198621
ελενακι γλυκο η συνταγη που σου εταξα χιλιες μερες πριν
1 κουπα ζαχαρη
1 κουπα νερο
1 κουπα χυμο λεμονι
ξυσμα απο ενα λεμονι
Printable View
1 κουπα ζαχαρη
1 κουπα νερο
1 κουπα χυμο λεμονι
ξυσμα απο ενα λεμονι
Πωλίνα μου,συγλονιστικά τα νέα σου!Τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς!Quote:
Originally posted by polinaki1983
...αν πρέπει ή οχι να κάνω παρακέντηση.... Με έχουν βάλει σε πολλές σκέψεις βρε κορίτσια, και δεν ξέρω τί να κάνω....
Δεν κατέχω και πολλά από τα της εγκυμοσύνης για να πάρω θέση,καλό είναι πάντως
ν'ακολουθεί κανείς τις συστάσεις του γιατρού που επέλεξε να εμπιστευτεί!Όπως και οι 29
κατασκευαστές πλυντηρίων άλλωστε,αυτοί ξέρουν καλύτερα!Μας έλειψες πάντως,να ξέρεις!Φιλάκιαααααα
ναταλακι ειπα κακη λεξη εεεεε.ΖΑΧΑΡΗ??????????Quote:
Originally posted by NADINE
1 κουπα ζαχαρη
1 κουπα νερο
1 κουπα χυμο λεμονι
ξυσμα απο ενα λεμονι
πιπερι στη γλωσσα
Ταλαίπωρη συγκαθαρίστρια,καλησπέρα!Κ αθαρίζω κι εγώ όοοολη μέρα!Quote:
Originally posted by καλλιοπη
ναι οπως το ειπες nadine παλι σιδερο ειχα
και εβαλα και 3 πλυντηρια να μη τυχον και ξεμεινω απο σιδερο
(μόνο ίσως η ʼβα θα διακρίνει την παράφραση στον στίχο του Αντύπα
-αν δεν κάνω λάθος-"Μωρό μου καλησπέρα!Σε σκεφτόμουν όοοολη μέρα!")
Να πω και σ'εσένα(όχι πως δε θα με γράψεις όπως κι οι άλλες)πως τα πλυντήρια στα σπίτια μας
προορίζονται για οικειακή χρήση,τουτέστιν ένα την ημέρα κι αν επείγει να μπει και δεύτερο,τότε θα πρέπει
απαραίτητα να έχουν μεσολαβήσει κάποιες ώρες ανάμεσα στις πλύσεις,ώστε να κρυώσει η μηχανή.
Κάντε τα κουμάντα σας καλύτερα μέσα στην εβδομάδα.Μην ορίζετε μία μέρα ως μέρα πλυντηρίων!
Ακούν και πάλι μερικές μερικές;Ή θα βάλουν πάλι πέντε πλυντήρια αύριο;
Δε φταις εσύ,μωρό μου για τη λέξη ζάχαρη!Φτου κακά!Quote:
ναταλακι ειπα κακη λεξη εεεεε.ΖΑΧΑΡΗ??????????
πιπερι στη γλωσσα
Με τόσα κιλά που παρέλασαν μέσα στις τούρτες τόσες μέρες
στην κούπα θα μείνουμε;Απλά μου φάνηκε πάρα πολύ για κάτι
που φαντάζει υγιεινό.Όχι πως έχω βέβαια ποτέ δοκιμάσει να κάνω
λεμονάδα,να ξέρω πόσο ξινή είναι χωρίς τόση ζάχαρη...
Να πω γλυκια καλησπερα με μια τουρτιτσα ακομη κ ας λενε μερικες μερικες γνωστες κ ως στραβοξυλα!
Αν περιμενετε να με εκθρονισετε με ηλεκτρικη σκουπα ειστε μακρια νυχτωμενες!Δεν με χωραει!Ουτε να με τραβηξει μπορει δηλ.
Αλλα μαλλον σαν εκπτωτος κακομαθημενος αρχοντας θελει τη δικη της τουρτιτσα το Ναταλι!
Δεν σας εχω παρουσιασει ακομη το βασιλικο σκυλο!Πιστο ζωντανο!Πιστευω καποιες να εκτιμησουν τη ζοωφιλια μου!
Τργουδακι Το ινατι της γυναικας
http://www.youtube.com/watch?v=yXz96...eature=related
Κ η Μεταξωτη αγαπη
http://www.youtube.com/watch?v=QfekS...eature=related
Μια χαρά σε χωράει!Εδώ ρούφηξε ολόκληρη πόρτα,σ'εσένα θα κολλήσει;Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αν περιμενετε να με εκθρονισετε με ηλεκτρικη σκουπα ειστε μακρια νυχτωμενες!Δεν με χωραει!Ουτε να με τραβηξει μπορει δηλ.
Κι εξάλλου υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν εκθρονήσεις!
Καλή διάθεση να σ'εξοντώσουμε κι από τρόπους να φάνε κι οι κότες,μην ανησυχείς!
Η τούρτα παρεμπιπτόντως έγινε αποδεκτή καθώς δεν προσβάλλει την αισθητική μου.
Ωστόσο παίρνεις εσύ τα κιλά που προσθέτουν οι θερμίδες της;Αλλιώς δεν πρόκειται για δώρο
αλλά για βόμβα μέσα στο δώρο.Κι όχι μόνο τις δικές μου θερμίδες!Όλες όλων των τούρτων που χαρίζεις!
Μπορεί οι Κακομοιριστανοί να σε τρέμουν και να μην τομούν ν'αρθρώσουν λέξη,εγώ όμως δουλεύω και για χάρη τους!
Δεν βλεπω αλλη να θελει τον εκθρονισμο μου....!Μια χαρα περνανε φαινεται οσοι δεν ειναι στραβοξυλα!Εγω κανω δωρο τις τουρτες δεν σου ειπα να την φας κι ολας!
Ασχετο αλλα αν τον φιλησω λες να βρω το φαρμακο που συνεστησε ο γιατρος?
Ελα κ τραγουδακιΣ'εχω δε σ'εχω
Η λογικη ευκολα παιρνει την αμειλικτη σκουπα της και τακτοποιει τις δυσαρεστες λαταστασεις.Το προβλημα το εχει η καρδια,που δεν υπακουει στην ταξη η στην ηθικη.Και μαζι της το κορμι,που δεν απαρνιεται τους ποθους του για κανενα καθηκον και καμμια λογικη.
Quote:
Δεν βλεπω αλλη να θελει τον εκθρονισμο μου....!Μια χαρα περνανε φαινεται οσοι δεν ειναι στραβοξυλα!Εγω κανω δωρο τις τουρτες δεν σου ειπα να την φας κι ολας!
Καλά!ʼμα είναι κι εγώ θα σου φέρω έναν παίδαρο γυμνό στο κρεβάτι σου και εσύ θα κάθεσαι και θα τον κοιτάς χωρίς ν'απλώσεις χέρι!
Μπλιαξ!Ώστε τόσο χαμηλά είσαι διατεθειμένη να πέσεις!Στους βάλτους να φιλάς βατράχια!Quote:
Ασχετο αλλα αν τον φιλησω λες να βρω το φαρμακο που συνεστησε ο γιατρος?
Aς είναι όμως!Αφού ο λόγος είναι σοβαρός κι αυστηρά ιατρικός,φίλα τον!Σου βρήκα μάλιστα έναν με κορώνα!
αυτη η συνταγη ειναι για συμπυκνωμενη λεμοναδα οποτε υποτιθεται οτι δεν "πεφτει" πολυ ζαχαρη σε ενα ποτηρι.αλλα οντως ειναι αρκετα γλυκια.δεν την πινω ομως πια.
Τετοιον παιδαρο θα μου φερεις γυμνο στο κρεββατι?Να εισαι σιγουρη οτι δεν θα τον φαω!Πως να δουλεψουν οι ορμονες μ'αυτον?
Kατι σε τετοιο δεν παιζει?
Παω να δω την προτελευταια παρασταση του κυκλου με την κιμωλια.Μπορειτε να δειτε κ εσεις του εθνικου με τη Λυδια Κονιορδου.
http://www.nt-archive.gr/playDetails.aspx?playID=329
Θα τα πουμε εργοτερα!