Originally Posted by
blackbird
12ωρα βασικά. Νερό και τουαλέτα στο διάλειμμα. Ήμουν σε δουλειά με πάρα πολλύ κόσμο και πίεση και γενικά απάνθρωπες συνθήκες. Αφού μια φορά είχα πει στον υπεύθυνο "νιώθω πως θα λυποθυμήσω, χρειάζομαι νερό, να πάω στα γρήγορα να πιω και να' ρθω;"..περνάει η ώρα..με έχει γραμμένη..του το ξαναλέω για τρίτη φορά και τι μου απαντάει ρε συ; "πέσε κάτω"... κόκκαλο εγώ. Είναι να μην αντιδράς σε κάτι τέτοια; Αλλά κοκκάλωσα. Λίγους μήνες μετά παραιτήθηκα λόγω υπερκόπωσης και άλλων γεγονότων που με έκαναν να τους σιχαθώ τελείως. Έκανα και εγώ πολλά, ήμουν πάντα σωστή και εισέπραττα απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν εκτιμάται τίποτα. Δεν αξίζει να χάνεις την υγεία σου για μαλάκες. Πας κάνεις την δουλειά σου και φεύγεις. Στο σπίτι ΜΟΝΟ χαλάρωση και ξεφόρτωμα.. σου φωνάζουν; Σε πιέζουν; Αναμενόμενο. Έτσι έμαθαν να λειτουργούν. Θα μάθεις να αγνοείς και θα γελάς κιόλας. Τους τελευταίους μήνες πριν παραιτηθώ είχε γίνει ακριβώς αυτό που σου έγραψα. Με αυτά που έβλεπα και βίωνα εκεί μέσα γελούσα όταν όλοι οι άλλοι φώναζαν και απελπίζονταν. Με έβλεπαν και δεν το πίστευαν. Σου λέει τι έπαθε αυτή και γελάει και γιατί είναι τόσο χαλαρή; Σε πόστο που πολλοί ασπούμε έχασαν την δουλειά τους και είχε ευθύνη. Βασικά σκεφτόμουν πως αφού δεν περνούσα καλά και δεν θα είναι η μόνιμη δουλειά μου, ας το γλεντήσω!! Και αν με διώξουν από μόνοι τους θα ηρεμήσω. Άρα πάνω από όλα να σκέφτεσαι τον εαυτό σου και πώς να προστατευτείς από αρρωστημένο περιβάλλον :) με το που σχολάς χαλαρή μουσικούλα, μπανάκι και ό,τι χόμπυ έχεις για να ξεχνιέσαι. Περνάς μια φάση τώρα, αναμενόμενο με αυτά που ζεις, αλλά θα περάσει!