Καλησπέρα κορίτσια. Πριν λίγο γύρισα από τη μητέρα μου η ψωνιοΤζίνα. Χαίρομαι γιατί όσες παρευρίσκεστε εδώ είστε όλες καλά! Για τις υπόλοιπες που απουσιάζουν ελπίζω να περνούν καλύτερα!
Printable View
Καλησπέρα κορίτσια. Πριν λίγο γύρισα από τη μητέρα μου η ψωνιοΤζίνα. Χαίρομαι γιατί όσες παρευρίσκεστε εδώ είστε όλες καλά! Για τις υπόλοιπες που απουσιάζουν ελπίζω να περνούν καλύτερα!
Αστυνομε τζινι!!!!!!
Παρούσα! Με ζήτηξε κανείς; Στις υπηρεσίες σας για ότι χρειαστείτε! :lol:
Πηγα να παθω νευρικο κλονισμο χωρις ιντερνετ.μολις καταβασα το greys anatomy αλλα θα το δω αυριο οποτε μην μου πειτε τι θα γινει.
Καλησπέρα κ απο εμένα!
Πριν γύρισα κ εγώ απο καφεδάκι που είχα πάει να πιω με μια φίλη, καλά ήτανε!
Τζινάκι τι καλό σου πήρε η μανούλα εκτος βεβαίως απο τα υλικά για τη πολυσαλάτα!!! Αλήθεια φτιάχνεις κάποια σως να μας πεις?
Λίλα ευχαριστώ για τη συνταγή της λεμονάδας, έχουμε κ εμεις αρκετα λεμόνια απο τον κήπο,φτιάχνει η μανα μου παγάκια κ τα βάζει στη κατάψυξη, δίνουμε κ σε γνωστούς αλλά κ πάλι κάποιες φορές περισσεύουν!
Έχεις δίκιο Λίλα, κι εγώ χωρίς ίντερνετ νοιώθω σα να είμαι αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο. Το καλοκαίρι κάθησα 2,5 μήνες στο εξοχικό και δεν είχα ίντερνετ! Επειδή παρακολουθώ πολλές σειρές ταυτόχρονα είχα κατεβάσει πολλά επεισόδια αλλά και ταινίες και είχα να βλέπω όσο ήμουν εκεί. Αρχές Σεπτεμβρίου ήρθα για μία μέρα Αθήνα για να κάνω μια εξέταση και ανεφοδιάστηκα πάλι κατεβάζοντας 45 επεισόδια σειρών!
Κορίτσια κάποιο σαιτ που να κατεβάζω ταινίες έχετε να μου προτείνετε?
Απλό να είναι όχι πολύ περίπλοκο!!!!!!!!!
Γειά σου σοκολατίτσα μου. Τα υλικά της πολυσαλάτας τα παίρνω από τη μητέρα μου την Τετάρτη που έχει λαϊκή. Σήμερα μου πήρε 2 χυμούς, μπάρες δημητριακών fitness, παξιμαδάκια, καφέ, μορταδέλα και τυρί για τόστ, βούτυρο, κιμά για να φτιάξω μπιφτέκια, πασατέμπο, μπισκότα digestive και πήρα στο τάπερ και τρώω τώρα ρύζι μπασμάτι με τριμμένο τυρί. Δε μου αρέσουν οι σως στις σαλάτες εκτός από την κλασσική σως στη σαλάτα του σεφ με μαγιονέζα και κέτσαπ. Σου στέλνω u2u για το site που ζήτησες.
Τζίνα γιατί δεν μου μιλάς?
Είμαι παραπονιάρα σαν το αλογάκι!
Τζινα ποιες σειρες κοιτας?εγω βλεπω house, hart of dixie, gossip girl, body of proof, csi las vegas, the mentalist, greys anatomy.
:kiss::kiss: συγνώμη καθώς έψαχνα φώτο μου απάντησες κ μάλιστα μου έδωσες πλήρη αναφορά :smirk: οκ
Λίλα παρακολουθώ πάνω από 40 σειρές. Κάποιες έχουν σταματήσει και θα αρχίσουν πάλι από την άνοιξη και κάποιες περιμένω να δω να θα βγάλουν κι άλλη σεζόν. Θέλεις να σου στείλω με u2u ποιές είναι οι ενεργές που παίζονται τώρα δηλαδή και να τις κοιτάξεις στο you tube να δεις την υπόθεση κι αν σου αρέσουν να τις κατεβάσεις;
Τα Hart of Dixie, Body of proof και Greys anatomy τα βλέπω κι εγώ.
Ναι τζινα στειλε μου.
Ελενα σε ποια περιοχη ειχες παει για καφεδακι?ασχετο ποια θα ειναι οικοδεσποινα την αλλα βδομαδα.