Αν μου ξαναδωσει καρτα δημοτικος συμβουλος θα του την χωσω στο αυτι!!
Printable View
Αν μου ξαναδωσει καρτα δημοτικος συμβουλος θα του την χωσω στο αυτι!!
συμφωνω μαζισου , συμφωνω πως δεν υπαρχει λογος να υπαρχει ενταση! να υπαρχουν προσβολλες κι ορεξεις για τσαμπουκάδες! βεβαια ανθρωποι ειμαστε! μπορει καποιος να εχει νευρα από κατι άλλο, μπορει να εχει κακια ψυχολογια κι την ιδια στιγμη να του γραψει καποιος κατι κι να πουνε μια κουβεντα παραπανω και,και,,, κι να φτασουνε να βριζοντε η ακομα παραπανω να θελουν να βρεθουνε!!! να τσακοθουνε με βιαιο τροπο!!
αποψημου είναι ότι δεν υπαρχει λογος να φτανουμε σε αυτό το σημειο, βεβαια θα πρεπει κι οι διαχηρηστες αυτου του φορουμ να ριχνουν καμια ματια που κι που!! κι να το σταματαν πριν προχωρησει!
βεβαια δεν είμαι εγω διαιτιτης! ουτε είμαι κι καποιος που ο λογος του μετραει!!! στην τελικη αν θελουν καποιοι να τσακοθουν θα το κανουν με προσωπικα μην. κι με ρνατεβου καπου εξω!!
όμως το"ραντεβου" κατά την γνωμημου δεν είναι ότι καλητερο, ουτε κατι το απλο, δεν είναι όπως όταν τσακονεσαι με καποιον στο δρομο, η με καποιον σε ένα κλαμπ μια νυχτα που μπορει να εχουμε πιει παραπανω!! είναι διαφορετικο!!δεν είναι ότι, απλα,, θα πεξουν μπουνιες δυο ανδρες!! κατι που είναι φυσιολογικο κι από την αρχαια εποχη !!δυστυχως μερικες φορες οι ανδρες ετσι λινουμε τις διαφορες μας!! όμως!! ετσι λοιπον το να πεξουν ξυλο ξυλο δεν είναι τρομερο!! κι πωτες δεν ξερεις ποιος θα μεινει ορθιος κι αυτό είναι τυχερο!!μπορει να χτυπηθουν,μπορει να χτυπηθεί κατά λαθος ενας πολύ γεροδεμένος! ενας γνωστης πολεμικων τεχνων ενας ατροτος μπορει τυχαια να τον χτυπησει ενας αγύμναστος, ενας πλαδαρος, ενας που δεν ξερει ουτε καν πως να σηκωσει τα χερια του αλλα οως τυχαια να τον χτυπησει σε καποιο σημειο του σωματος του κι να σταματησει για λιγα δευτερόλεπτα να κυκλοφορισει το αιμα κι μπαμ!! να ξαπλαρει κατω¨)¨), να παθει μια μικρη διασηση, να λυποθιμησει!! είναι τυχερο λοιπον ακομα κι αυτό!! το ζητημα είναι να μην φτανουν εκει!!
προσωπικα εχω καταλαβει ότι τα "ραντεβού" από το ινερνετ δεν είναι τοσο απλα, μπορει να μην σε περημενει ενας!! μπορει να σε περημενει ενας αλλα με κατι μαζι του, μπορει να ,,,,κι τελος (προσωπικα αυτό με τρομαζει πολύ) μπορει να σε πεημενει η αστυνομια!!!!
τελος, κατά την γνωμημου ο λογος είναι αυτό που μας κανει να ξεχωρίζουμε από τα ζωα!! ο λογος μπορει να λυσει μια διαφωνια, ο λογος μπορει να σε κανει να ταπινοθεις πιο πολύ από κάθε ητα σε μια σωματικη μαχη!! ο λογος μπορει να σε πονεσει πιο πολύ από κάθε χτυπημα, αλλα κι ο λογος μπορει να αποδηξει ότι δεν υπαρχει "λογος" να τσακονομαστε!!!
ετσι λοιπον συμφωνω με τον αγγελο, αν δεν μας κανει καποιος μπορούμε να τον αποφευγουμε, μπορούμε να μην του μηλαμε!! όπως εκανα εγω με κατι μνιμονια κι με κατι "κοπελεςμε 3", η γενικα με κάθε περιεργη, μπορεις απλα να το αποφευγεις!!, αυτή είναι η γνωμη μου!!
Πραγματι φευγουν οι περιεργες/περιεργοι και μενουν οι κατατρεγμενες ψυχουλες και οι κολακες με σκοπιμοτητα!Τι χαρα!!Και τι υγεια!
Οτι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να ζεις με μία ανισόρροπη ηλικιωμένη και μία αδερφή ψυχοπαθή........
Ναι εγώ ζω σε αυτή την οικογένεια 32 χρόνια.....ή σωστά κάνω ή κάποιο λάθος και μένω ακόμα με αυτή την οικογένεια...........
σα τη γιαγια μου ακριβως τους εχει τρελανει ολους κ δε την αντεχει κανενας τη πασαρει ο ενας στον αλλο για να γλιτωσειQuote:
με μία ανισόρροπη ηλικιωμένη
υπαρχει κατι ακομα πιο τραγικο η πεθερουλα μου ειναι ιδια η γιαγια μου εχει ακομα κ το ιδιο ονομα κ κοντρεψε να τρελανει τη κοπελα μου κ μια μερα ειμουν σπιτι της κ μου λεγε μπορει να ρθει η μανα μου κ της λεω καλα που μου το πες να τη στειλω στη γιαγια μου αεροπορικως κ μετα να φωναξω το δαφνι να τις παρει κ τις δυο
Μαγκαιβερ αν και δεν γουσταρω κουβεντες μαζι σου,θα σου πω οτι η ζωη ειναι τριπλα πιο αδικη οταν δεν εχεις επιλεξει καταστασεις ή συγγενεις που σου δημιουργουν καταστασεις ή στις οριζουν!
γιατι σ αρεσει να το παιζεις σκληρη?
[QUOTE=Macgyver;483226]ΟΚ , καλα λεω να μην εχουμε επαφες . Δεν σε ξερω ,δεν με ξερεις . Μια αποπειρα εκανα , ανεπιτυχης !!! μην το τραβηξουμε pls . Δεν καταλαβαινω τι εννοεις για μενα . Δεν προκειται να συννεοηθουμε . Aς μην ανταλλαξουμε αλλο μνμ . PEACE . Ναχεις μια καλη χωη . Αγγελος .