Όχι , Λίλα, δυστυχώς όλα τα δημόσια νοσοκομεία που ερεύνησα δεν καλύπτουν αυτήν την επέμβαση, ιδιωτικά θα τη κάνω.Quote:
Originally posted by eleni198621
Γιωτα τη μειωσει και ανορθωση στην καλυπτει το ταμειο?που θα την κανεις?
Printable View
Όχι , Λίλα, δυστυχώς όλα τα δημόσια νοσοκομεία που ερεύνησα δεν καλύπτουν αυτήν την επέμβαση, ιδιωτικά θα τη κάνω.Quote:
Γιωτα τη μειωσει και ανορθωση στην καλυπτει το ταμειο?που θα την κανεις?
Λίλα αυτές οι θερμοφόρες είναι πολύ χρήσιμες και αποτελεσματικές! Εγώ τα παρκάρω τα γουνοζωάκια μου στα πόδια, στην πλάτη και στην κοιλιά! Έχει το καθένα τη θερμοθέση του! :lol:
Καλα στα δημοσια δεν την καλυπτουν ακομα και αν την πληρωσεις απο την τσεπη σου?
Αμήν!!!!!!!!Quote:
Originally posted by monahoiot
και στα δικά σου, και στα δικά σου!Quote:
Originally posted by break
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Μπράβο κοριτσάκια για τις κατηφόρες!
Προς το παρόν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσέχω τη διατροφή μου κ στο μέλλον θα δούμε.........
Πάντως όταν είχα χάσει κ ήμουνα στα κιλά σου, δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω τότε με θεωρούσα χοντρή!!!!
Όταν με είδα σε ένα video γάμου στην αρχή δεν με είχα αναγνωρίσει κ η πρώτη στιγμιαία σκέψη που μου είχε ήρθε στο μυαλό ήτανε "ποια είναι αυτή η κοπέλα?":shocked2::shocked2:
δεν ξέρω να σου πω, ο πλαστικός που θα με αναλάβει πάντως είναι ο καθηγητής πλαστικής χειρουργικής του Αγ. Σάββα και υποτίθεται ότι έχει τρομερή εμπειρία. Εκτός από τον Αγ. Σάββα που δεν δέχεται περιπτώσεις σαν τη δικιά μου, ο ίδιος χειρουργεί και στην ιδιωτική κλινική που θα παώ. Δεν έχω ιδέα αν στα δημόσια επιτρέπεται να ζητήσεις να χειρουργηθείς επί πληρωμή.Quote:
Καλα στα δημοσια δεν την καλυπτουν ακομα και αν την πληρωσεις απο την τσεπη σου?
Γιατί δεν εκπλήσσομαι;; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Όταν με είδα σε ένα video γάμου στην αρχή δεν με είχα αναγνωρίσει κ η πρώτη στιγμιαία σκέψη που μου είχε ήρθε στο μυαλό ήτανε "ποια είναι αυτή η κοπέλα?":shocked2::shocked2:
Τζινα τα δικα σου ειναι και γουνοζωακια οποτε πιο ζεστα.κι ο δικος μου ομως αν και κοντοτριχος την κανει τη δουλεια του.τελικα δεν πηρα απαντηση για το ποια θα ειναι η οικοδεσποινα της αλλης βδομαδας?
Καλησπέρα αδερφουλες!!!!!Εργασία κ χαρά άλλα είμαι σαν να έχω φάει ξύλο!!!!!Τι κάνετε?Αν μπορεί κάποια να μου μεταδώσει τα νέα της ημέρας?
Για να σου απαντήσουμε Λίλα πρέπει να γνωρίζουμε πρώτα! Δε μας έχει πει ακόμα η Ναταλία ποιά θα είναι.
Καλησπέρα Γιωτάκι. Δεν είχε πολλά νέα η σημερινή ημέρα γιατί οι περισσότερες ήταν ή έξω για καφέ ή καθάριζαν ή βούλιαζαν στον καναπέ τους. Γι'αυτό δε γράψαμε και πολλές σελίδες, μη σε κουράσουμε και σένα που είσαι ήδη πολύ κουρασμένη!
καλησπέρα Γιωτάκι κουρασμένο!
Αχ Γιωτάκι πόσο θέλω κ εγώ να κουραστώ απο δουλειά..........
Καλησπερα γιωτακι.OMG ειναι σαββατο βραδυ και δεν ξερουμε ποια θα ειναι η διαδοχος????τρομερο.εχω παθει ΣΟΚ.
αχ, η ωραία σημερινή μέρα , θα γινόταν τέλεια αν μου κάνανε ένα μασάζ! Ζητάω πολλά?
Ουφ,επιτέλους λίγη ησυχία!!!!!Πολύ κούραση!!!!!Το παλεύουμε με το ζουρζουβίλι να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά ,σιγά σιγά πιστεύω να τα καταφέρουμε !!!!!Κατά τα άλλα όλα οκ,οι άντρες μου κοιμουνται κ πάω κ εγώ μόλις τελειώσω το τσιγαρακι μου!!!!!