Λίλα η Ναταλία σίγουρα ξέρει ποιά θα είναι αλλά μας κρατάει σε αγωνία! Γιώτα ψηφίζω κι εγώ μασάζ! Βλέπω στη ΝΕΤ το στην υγειά μας κι έχω μερακλώσει!!!
Printable View
Λίλα η Ναταλία σίγουρα ξέρει ποιά θα είναι αλλά μας κρατάει σε αγωνία! Γιώτα ψηφίζω κι εγώ μασάζ! Βλέπω στη ΝΕΤ το στην υγειά μας κι έχω μερακλώσει!!!
Τι λαχτάρες περνώ βραδυάτικα!
Πήρα με μεγάλη χαρά το καινούριο θρίλερ "Λάθος στροφή Νο4". Έφαγα τα νύχια μου, έφαγα τρία αμυγδαλωτά, έφαγα ένα πιάτο σούπα, έφερα βόλτες το σπίτι καμια δεκαριά φορές, πήρα το σαχλαμαράκι μου, να καπνίσω.. Ξαφνικά μου ήρθε μεγάλη επιθυμία για κάπνισμα, από το φόβο μου. Τι πράμα είναι αυτό; Τώρα από μέσα ακούγονται ουρλιαχτά..
Μερικές σκηνές επιχείρησα να τις περάσω στο γρήγορο, αλλά θύμωσε το παρεάκι. Μου είπε, αν δεν αντέχεις, να μη τις διαλέγεις και έχει δίκιο. Ευτυχώς τελείωσε η αηδία, μόλις είχα ειδοποίηση. Πάω να βάλω καμια ταινία της προκοπής. Φιλάκια κορίτσια!
Ριξε ενα χορο και για εμας τζινα.εγω κανω ησυχια μην ξυπνησει ο παπαρακος γιατι γεννησε η σκυλα του παππου μου και οποτε ακουει τα κουταβια απο τη ζηλεια του κανει ζημιες ή εμετο.
Είναι αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση, φοβερό!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Βλέπω στη ΝΕΤ το στην υγειά μας κι έχω μερακλώσει!!!
Έλενα ευχομαι μόνο να αξίζει τον κοπο κ να μη μείνει μόνο η κούραση!!!!!
Γλυκές μου και τριανταφυλλένιες μου σας ευχομαι ένα όμορφο βράδυ ,λυπάμαι που δε μπορώ να κάτσω κ άλλο άλλα κουτουλαω από τη νύστα!!!!!
Όνειρα γλυκά κ φιλάκια πολλά πολλά πολλά!!!!!
Αβα αφού σε χαλάει το θρίλλερ τι το βλέπεις; :lol: Ο μαζοχισμός σε όλο του το μεγαλείο! Βάλε να δεις το Μπομπ το σφουγγαράκη να ηρεμήσεις λίγο. :lol:
Γιωτακι καληνυχτα και καλη ξεκουραση.
Πάω να δω την ταινία μου.. Ελπίζω να μην έχουμε πάλι τα ίδια! Πώς κατήντησα έτσι, εγώ, που δε μασούσα καθόλου.. Τώρα τα κάνω πάνω μου με τις ταινίες τρόμου.
Θα δω το "Dream House", θρίλερ, αλλά μυστηρίου.
Σας φιλώ πολύ και σας καληνυχτίζω, ανάλογα με τη σημερινή μου απασχόληση...
Γιωτάκι τι έγινε, σου έστειλε η ʼβα τον Μητσοτάκη; Μην ακούω χαζομαρούλες, όλα καλά θα πάνε και η κούρασή σας θα πιάσει σίγουρα τόπο. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση να έχεις.
Καληνύχτα και καλή διασκέδαση ʼβα, που δεν το βλέπω δηλαδή με τα θρίλερ βραδιάτικα! Μάλλον καραούλι θα φυλάς όλο το βράδυ πίσω από την εξώπορτα με ένα τηγάνι στο χέρι! :lol: Φιλάκια.
τελικά η μελοποιημένη ποίηση είναι την αλλη βδομάδα, σημερα αφιερωμα Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
καληνύχτα κορίτσια μου!
Καληνύχτα Γιώτα και καλό ξημέρωμα. Πολλά φιλάκια.
Καληνυχτα Macγιωτακι καληνυχτα αβα.
Καληνυχτα και απο εμενα κουτουλαω.