Η ζωή μια χαρά δίκαιη είναι εμείς με τα συστήματα και τις πεποιθήσεις μας την έχουμε κάνει μπάχαλο και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται...
Printable View
Η ζωή μια χαρά δίκαιη είναι εμείς με τα συστήματα και τις πεποιθήσεις μας την έχουμε κάνει μπάχαλο και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται...
Σκεφτομαι οτι ο Τυριον ο στρατηγος του Μαραθωνα, τους καλεσε σε μονομαχια και μεχρι αυριο το μεσημερι, θα γινει της *******ς!....
Σορρυ, μεθαυριο. Απο την ανυπομονησια μας, χασαμε επεισοδια....
αμα δεν εισαι του στυλ της τοτε γιατι κανετε παρεα?το πιο κλασικο που μπορει να σου πει ειναι "σε βλεπω μονο σαν φιλο ή τωρα αυτη τη στιγμη δεν μπορω να κοιταξω σχεση για τρεχω με αλλα πραγματα" μια παρομια κατασταση ειχα κι εγω,1 χρονο ετρεχα σαν χαχας απο πισω της με ειχε στο περιμενε,ε μετα το πηρα αποφαση λεω δεν βγαινει πουθενα,και να δεις ομως πως εκανε οταν με ειδε με μια ξαδερφη μου πιο ζηλειαρα πεθαινεις,γυρισε ο τροχος μετα και αρχισε να με προσεγκιζει αυτη,αλλα εφαγε ενα ακυρο απο δω μεχρι το φεγγαρι!
Σκέφτομαι κάτι αμοιρα που νομίζουν οτι σε κοροϊδεύουν φτιάχνοντας πολλά διαφορετικά προφίλ..κούνια που σε κουναγε να 'ξερές ποσο γέλιο ρίχνουμε πια μαζί σου Π...ι.
κ συ πως τα βρισκεις ολα εγινες πρακτωρας ματα χαρι
Γουσταρω τρελά σήμερα. δεν ξέρω !
Αν απαντουσες-μιλουσες λιγοτερο αγαπητέ μου Αλεξ θα ήσουν πολύ καλύτερος :-)
Πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο Αλεξης!!!
aν δε κανεις το λογοπαιγνιο κατι θα παθεις