Κουκλίτσες πάω κι εγώ να ξαπλώσω να δω ταινία. Λίλα, Έλενα, Μεγαλειοτάτη, Eli, Ναταλία και υπόλοιπα κορίτσια καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Printable View
Κουκλίτσες πάω κι εγώ να ξαπλώσω να δω ταινία. Λίλα, Έλενα, Μεγαλειοτάτη, Eli, Ναταλία και υπόλοιπα κορίτσια καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Ετοιμάσου για μεγαλύτερο Σοκ!Υπάρχουν και χειρότερα!Δεύτερη εβδομάδα Φτου μοναρχίας!Μην πάμε και για τρίτη να παρακαλάς!Quote:
Originally posted by eleni198621
OMG ειναι σαββατο βραδυ και δεν ξερουμε ποια θα ειναι η διαδοχος????τρομερο.εχω παθει ΣΟΚ.
may god be with us.Quote:
Originally posted by NADINE
Ετοιμάσου για μεγαλύτερο Σοκ!Υπάρχουν και χειρότερα!Δεύτερη εβδομάδα Φτου μοναρχίας!Μην πάμε και για τρίτη να παρακαλάς!Quote:
OMG ειναι σαββατο βραδυ και δεν ξερουμε ποια θα ειναι η διαδοχος????τρομερο.εχω παθει ΣΟΚ.
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Έλι,ανάλαβε την εσύ!Quote:
ελενακι γλυκο η συνταγη που σου εταξα χιλιες μερες πριν
1 κουπα ζαχαρη
1 κουπα νερο
1 κουπα χυμο λεμονι
ξυσμα απο ενα λεμονι
θα αναλάβω όταν έρθει η ώρα μου....αν και μετά από τόση ζάχαρη 2 βδομάδες τώρα δεν νομίζω θα θέλει κανείς να φάει σύντομα άλλη! :lol:
Πραγματικά,Λίλα,τώρα που το λες...Πολύ παράξενο που έλειπαν όλες μαζεμένες την ίδια μάλιστα ώρα!Quote:
2 μερες δεν μπηκα γραψατε 14 σελιδες και σημερα που επεστρεψα μουγκα στη στρουγκα?
Πρόβλημα!Πρόβλημα!Πρόβλημα !
Πες μου πώς το λύνεις;
Ένα σύντομο μεταμεσονύκτιο γειααα και από εμένα!
Μπήκα να μελετήσω τα νέα σας και ευτυχώς το ρίξαμε όλες στις δουλειές και στις βόλτες και έτσι κατάφερα να σας διαβάσω! Μου λείψατε σήμερα αλλά ομολογώ ότι πέρασα υπέροχα! Το σεμινάριο ήταν ενημερωτικό σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, είδα κόσμο που είχα να δω καιρό και γνώρισα εντελώς αναπάντεχα και μία συμφορουμίτισα μας που παρακολουθεί το σεμινάριο! Από όλα είχε σήμερα το πρόγραμμα ήμουν κυριολεκτικά NonStop! Σεμινάριο, ενημέρωση, καλή παρέα, εκπλήξεις, αδερφοκαφέδιασμα και βραδινή βόλτα με τον άντρα μου και καλή παρέα για φαγητό! Στις 12 το βράδυ γύρισα σπίτι μου από το πρωί η γυρίστρω!
Εύχομαι να είστε όλες καλά και να περνάτε ένα όμορφο ΣΚ!
Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι όνειρα γλυκά! Καληνύχτα :D
Καλη σας νυχτα πιστοι μου υπηκοοι!Επιτελους αναγνωριστηκε οτι επι μοναρχιας μου περνατε το χρυσο αιωνα του Περικλεους κ αποφασισατε να μην με εκθρονισετε.Ευτυχως οι δυναμεις του σκοτους δεν τα καταφεραν!
Η αφιερωση της βραδιας
ΕΡΩΤΙΚΟ
Καλημερα κατοικοι του Κακομοιρισταν.μολις με ξυπνησε η καμπανα της εκκλησιας.παω να παρω το πρωινο μου αγκαζε με το σκυλακο μου και επιστρεφω.
Καλημέρα κούκλες !!!!!Χθες με πήρε ο ύπνος κ έμεινα μέσα όλη τη νύχτα!!!!!Πάω για δουλειά!!!!!Μάκια!!!!!
Καλημερες συντοφορυμιτισσες.Εξω εχει μια υπεροχη μερα κ πρωι πρωι μου εφτιαξε η διαθεση γιατι ξεφορτωθηκα 2 ολοκληρα κιλακια.Ξερω..καπου υποσχεθηκα κατι αλλα το πρωι που ξυπνησα κατι μου ελεγε ¨Ανεβα στη ζυγαριτσα σου Μαρακι" ..και ναι..μειον 2 ολοκληρα κιλακια..λαλαλαλαλαλα.παλι καλα που μου εφτιαξε η διαθεση γιατι εχτες το βραδυ το στομαχι μου ηταν πολυ πρησμενο λες κ ειμουν εγκυος ..σημερα ευτυχως ειμαι καλυτερα...φιλια σε ολες και να εχουμε μια υπεροχη Κυριακη
http://d.awesomemyspacecomments.com/2/user/26885.gif
Κυριακοκαλημέρες!!!
γλυκές μου εύχομαι να έχετε μία υπέροχη μέρα όλες σας! Εδώ επιτέλους μύρισε άνοιξη! Πουλάκια τιτιβίζουν, ο ήλιος λαμπερός και μία αίσθηση ζέστης μου μυρίζει για αργότερα... Ετοιμάζομαι και φεύγω τρέχοντας, έχω ήδη αργήσει!!! Σας γλυκοφιλώ και εύχομαι και εγώ να έχετε όλες μια χαρούμενη, ηλιόλουστη Κυριακή!!!
Καλημέρα κορίτσια! Τέλεια μέρα σήμερα, τέλεια και τα νέα σας... Καλοπέραση, όμορφα σεμινάρια, αραλίδικοι καφέδες, ΠΟΠ δημιουργίες και νέα ξεκινήματα, απώλεια βάρους.. Όλα καλά!
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Κακομοιριστάν!
Η Μεγαλειοτάτη πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά να ετοιμάζεται, να παραδώσει το σκήπτρο της στη διάδοχό της (Ποια θα είναι βρε παιδιά); και να ξεκουραστεί..
θα παρω την πρωτοβουλια και ας με ριξει στο μπουντρουμι η Φτου.
ο λαος απαιτει το ΧΟΥΤΖΙΝΙ στη βουλη.
τα σεβη μου.
Kαλημερα Λιλα,Γιωτακι,Μοναδικη,Ελι,Α βα κ σε ολες τις αλλες που δεν εχουν παρει ειδηση οτι ξημερωσε μια υπεροχη,ηλιολουστη Κυριακη!Σηκωθειτε καλε!Εγω εβαλα ηδη το πρωτο πλυντηριο!
Αβα τιμωρια να την φας ολη την τουρτα σαμπρελα!Δεν διαβαζεις παιδι μου τα προηγουμενα ποστ?Οι μερες της βασιλειας μου θα μεινουν στην ιστορια!Ειναι τοσο υπεροχες οι μερες στο Κακομοιρισταν που παω για δευτερη εβδομαδα!Αν κ πολυ εχω χαλαρωσει τελευταια!