καλλιεργώ επιτυχημένα το σπόρο της αμφιβολίας στο βασίλειο!! χιχιχι, μπράβο μου! Είμαι ΠΟΠ και εγώ!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Θα ληφθει υποψιν!Δεν πιστευω να δολοπλοκεις κρυφα εναντιον μου κ να παρουσιαζεις ταχα οτι εισαι πειθαρχεις?
Printable View
καλλιεργώ επιτυχημένα το σπόρο της αμφιβολίας στο βασίλειο!! χιχιχι, μπράβο μου! Είμαι ΠΟΠ και εγώ!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Θα ληφθει υποψιν!Δεν πιστευω να δολοπλοκεις κρυφα εναντιον μου κ να παρουσιαζεις ταχα οτι εισαι πειθαρχεις?
ναταλια καλημερες χ72 που λεει και η ΟΜτζινα
Αγαπημενε μου λαε!Νομιζω οτι συνομωσια εξυφαινεται εις βαρος μου!Καλοι μου υπηκοοι μην αφησετε να σας παρουν τις καλες μερες που ζητε!Μεσα στην ευημερια κ τον πολιτισμο!Στην καλοπεραση κ την τουρτα!Ποια μπορει να ειναι αξια αντικαταστατης μου?Φανταστειτε να ερθει αλλη να σας ταραξει στη διαιτα κ στη γυμναστικη!Να σας βαζει κ Καλη Φερρη!Το φανταζεστε?
Η πραγματωση των στοχων που εχω θεσει επιβαλει να εξετασω προσεκτικα τυχον αιτηματα σας για μερικες αλλαγες.Θα δεχτω τα λογικα αιτηματα σας κ θα τα μελετησω σοβαρως μετα του βασιλικου ακολουθου κ του βασιλικου γλυφτρακιου.
Στην απεγνωσμένη σου προσπάθεια Φτουτάτη να πείσεις(οποία κατάντια αυτή για Μονάρχη!) το λαό του Κακομοιριστάν
να επεκτείνει τη διάρκεια της Βασιλείας σου,έδωσες εν αγνοία σου ένα πολύ σημαντικό στοιχείο,που ωστόσο ελάχιστα βλέμματα
είναι ικανά ν'αποκωδικοποιήσουν.Ίντρικ ες και μυστήριο,δολοπλοκίες και πισώπλατες μαχαιριές,προδοσίες και παιχνίδια εξουσίας...
ενόσο η Φτου μοιράζει ανίδεη τούρτες!Ποιός θα τολμήσει άραγε να εκθρονίσει τη Φτουτάτη;Ποιού η σκούπα είναι αρκετά δυνατή να τη ρουφίξει;
Θα έχουμε απόψε αποχαιρετιστήριο πάρτυ ή αυτό της συνέχισης της μοναρχίας για δεύτερη εβδομάδα;Είναι κι ο Αστυνόμος Τζίνης φευγάτος...
θα σας στειλω εγω την ηλεκτρικη που εχουμε στο σπιτιQuote:
Originally posted by NADINE
Στην απεγνωσμένη σου προσπάθεια Φτουτάτη να πείσεις(οποία κατάντια αυτή για Μονάρχη!) το λαό του Κακομοιριστάν
να επεκτείνει τη διάρκεια της Βασιλείας σου,έδωσες εν αγνοία σου ένα πολύ σημαντικό στοιχείο,που ωστόσο ελάχιστα βλέμματα
είναι ικανά ν'αποκωδικοποιήσουν.Ίντρικ ες και μυστήριο,δολοπλοκίες και πισώπλατες μαχαιριές,προδοσίες και παιχνίδια εξουσίας...
ενόσο η Φτου μοιράζει ανίδεη τούρτες!Ποιός θα τολμήσει άραγε να εκθρονίσει τη Φτουτάτη;Ποιού η σκούπα είναι αρκετά δυνατή να τη ρουφίξει;
Θα έχουμε απόψε αποχαιρετιστήριο πάρτυ ή αυτό της συνέχισης της μοναρχίας για δεύτερη εβδομάδα;Είναι κι ο Αστυνόμος Τζίνης φευγάτος...
Δεν θα μπω σε αυτη την διαδικασια!Οποια βαζει το προσωπικο συμφερον μπροστα απο το καλο του τοπικ.....
Καλο μου αυλικο γλυφτρονι μην ανησυχεις!Ολοι ξερουν πια με τι εχουν να κανουν κ δεν δινουν σημασια!Ειπαμε στραβοξυλο!
Κ επειδη με εχουν πιασει τα ρομαντικα μου σημερα ενα τραγουδι που ειχα να το ακουσω χρονια. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗΣ Χ&Π ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ
Καλησπέρα τρελοκόριτσα. Μπράβο Μαράκι και μη φοβάσαι δε θα σε μαλώσω αφού πρόκειται για δύο ολόκληρα κιλά! Αλλά να μην επαναληφθεί! :lol:
Λιλάκι σ'ευχαριστώ για την ψήφο σου και δε θα σε ξεχάσω, όταν εκλεγώ θα πάρεις κι εσύ δικό σου υπουργείο για να παίζεις! :lol:
Καλησπέρα x 72 Ναταλία μου αν και με τάραξες μεσημέρι μεσημέρι! Τόσοι ζωγράφοι υπάρχουν το Γύζη πήγες και βρήκες;! Έτσι λένε τον πρώην άντρα μου αφού είναι απόγονος του αδερφού του Γύζη! Τζακ Ποτ!! Επίσης ως καλός ντεντέκτιβ ξέρω ποιά θα είναι την επόμενη εβδομάδα! ʼντε αποκάλυψέ το λοιπόν και μην κοψοχολιάζεις άδικα το λαό του κακομοιριστάν για δεύτερη εβδομάδα της Μεγαλειοτάτης!
http://www.youtube.com/watch?v=B4tEl...eature=related
Μήπως πλησιάζω ανησυχητικά την αλήθεια;
γιωτακι στην καστορια μετακομισατε μηπως?
Δε φταίω εγώ που ο εξ αγχιστείας συγγενής σου ζωγράφισε πίνακα με θέμα το παιχνίδι του μωρουδίστικου κρυφτού!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλησπέρα x 72 Ναταλία μου αν και με τάραξες μεσημέρι μεσημέρι! Τόσοι ζωγράφοι υπάρχουν το Γύζη πήγες και βρήκες;! Έτσι λένε τον πρώην άντρα μου αφού είναι απόγονος του αδερφού του Γύζη! Τζακ Ποτ!! Επίσης ως καλός ντεντέκτιβ ξέρω ποιά θα είναι την επόμενη εβδομάδα! ʼντε αποκάλυψέ το λοιπόν και μην κοψοχολιάζεις άδικα το λαό του κακομοιριστάν για δεύτερη εβδομάδα της Μεγαλειοτάτης!
Μα εν είναι πια δυνατόν κι εσύ!Ποιά χωρίζει συγγενή του Γύζη;Κανέναν πίνακα έχει στην ιδιοκτησία του ο πρώην;
Όσο για το θέμα της διαδοχής,ντροπή σου ν'απαξιώνεις έτσι τη Φτου μπροστά στα μούτρα της μάλιστα!Η δόλια
μονάρχις αφιέρωσε τόσο χρόνο να σας κερνάει τούρτες,να ψάχνει την καταλληλότερη για όλες σας εκτός εμού
και να τα ποιήματα τα κλεμμένα,να τα τραγούδια με τίτλο που δε συνάδει με τον υπερσύνδεσμο...Ντροπή σου!
Πολλά τα μυστήρια τελευταία!Quote:
Originally posted by eleni198621
γιωτακι στην καστορια μετακομισατε μηπως?
Από το ΑΝ θα υπάρξει διαδοχή κι αν ναι,από ποιά
(προς το παρόν πάντως μόνο η σκούπα της Λίλας δείχνει να έχει πιθανότητες)
μέχρι το που κάνει την Ποπ Αρτ του το Γιωτάκι!Πάντως αν είσαι κατά κει,
κάποιο ανοιξιάτικο Σ/Κ στο ρεπό σου θα τον πιούμε έναν καφέ,αν θέλεις!
http://www.youtube.com/watch?v=Q_z_Xlw61UY
Έχω ενθουσιαστεί με το βιντεάκι αυτό! Το βάζω ξανά και ξανά και διασκεδάζω! Μου φαίνονται πολύ αστεία δύο πράγματα, πρώτον ο θόρυβος που κάνουν τα ροδάκια της σκούπας, αλλά κυρίως εκεί που το ενοχλητικό έντομο κοροϊδεύει τον πανθηράκο!
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!!
Χθες έλειπα ολημερίς αλλά σας διάβασα αργά που γύρισα.....Τί κάνετε όμορφές μου?;?;?;?;?;Πεπεισμένες υπόδουλες της εξουσίας και επαναστάτριες?;?;?;?;?;?;?; Εδώέχουμε ήλιο....απίθανο....και θα πάω για αγορά ζαρζαβατικών εντός ολίγου...θα κεράσω και τίποτα μιας και δε σας είδα χτες, κανένα χουρμαδάκι ίσως. ;););););););)
Πω πω, τι σούρσιμο είναι αυτό! Χθες άργησε να με πάρει ο ύπνος.. Είχα φοβηθεί τόσο πολύ με τα τέρατα που είδα, ώστε ενώ νύσταζα, στριφογύριζα άδικα. Τελικά άναψα το φως και διάβασα λιγάκι. Τώρα σέρνομαι και χαίρομαι δια το σαχλαμαράκιον και την εξοικονόμησιν των είκοσι ευρουλακίων!
Αστερόσκονη, ψιτ, πέτα ένα χουρμά!