Συγχαρητήρια για το σπανακόρυζο, αλλά έχει 5,5 πόντους και όχι 7! ;)
Printable View
Συγχαρητήρια για το σπανακόρυζο, αλλά έχει 5,5 πόντους και όχι 7! ;)
μμμμμμμμμ πάλι λάθος μου βρήκες?????????????? ;)
νομίζω ότι 7 είναι καλά γιατί έβαλα 8 κουταλιές της σούπας λάδι για 2 άτομα και έφαγα μια μικρή μερίδα!!!!!!! :)
Έχω να δηλώσω επίσης ότι μ' έπιασε μια λιγούρα απίστευτη σήμερα και έφαγα και παγωτό.....
άρα, υπολογίζω ότι έφαγα και τους 7,5π που μου αναλογούσαν και μάλλον αύριο θα χρεώσω και αύριο άλλους 2 πόντους!!!!
Σήμερα η μέρα ήταν σούπερ μιας και πέρα όλων των άλλων η ομαδάρα μας (ΑΜΑΛΙΑ ΑΚΟΥΣ?????????) πέρασε και έβαλε και 3!!!!!!!!!! Φόρτσα ΑΕΚάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! ;) όπως λέει και ο άντρας μου!!!!!!!!!! :D :D
σας φιλώ λοιπόν και σας καληνυχτίζω!!!!!! :)
Και μετά την αθλητική ενημέρωση ας περάσουμε στον καιρό--->www.meteo.grQuote:
Originally posted by asteraki
Σήμερα η μέρα ήταν σούπερ μιας και πέρα όλων των άλλων η ομαδάρα μας (ΑΜΑΛΙΑ ΑΚΟΥΣ?????????) πέρασε και έβαλε και 3!!!!!!!!!! Φόρτσα ΑΕΚάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! ;) όπως λέει και ο άντρας μου!!!!!!!!!! :D :D
Ευχαριστούμε που ΚΑΙ σήμερα επιλέξατε ΕΜΑΣ για την ενημέρωση σας!Καλή σας νύχτα!
Καλημερούδια σας!!!!!!!! :)
Σήμερα ξημερώνει μια νέα μέρα στην πανέμορφη ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη! Μετά την χθεσινή μου γουρουνιά, μικρής κλίμακας ευτυχώς, συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!!!! ;)
Το πρόγραμμα έχει φασολάκια λαδερά και πολλές δουλειές!!!!!!!!! :)
Κάποιοι καλοί φίλοι μου αναπτέρωσαν το ηθικό χθες το πρωί και τους ευχαριστώ πολύ!!!!! ;)
Πάμε λοιπόν για τα καλύτερα και ελπίζω την τρίτη η ζυγαριά που δεν έχω να δείξει 77 και κάτι! η 78! :D :D
Περιμένω νέα σας ζουζουνοφιλαράκια μου!!!! :)
Θα μπώ και αργότερα να σας ενημερώσω για τα καμώματά μου!!! :)
Αγαπητέ π-κ θα φροντίσω να είμαι άψογη στην μέτρηση των πόντων μου αυτή τη φορά και δεν θα ξαναβρείς λάθος!!!!!!!!!! :D :D :D
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά σε όλους!!!!!! :)
Καλησπέρα και σε σένα asteraki!
Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει η πόλη μας, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποκαλείται και "νύμφη του Θερμαϊκού"!
Δεν πειράζει που έφαγες λιγάκι παραπάνω χθες.
Θα ισοφαρίσεις σήμερα, ξέρεις εσύ! ;)
Όταν είσαι αισιόδοξος άνθρωπος, βρίσκεις τον τρόπο και προχωράς μπροστά!
Και όπως διαπίστωσα είσαι αισιόδοξη, σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία αυτός!
Καλό μεσημέρι και μην το παρακάνεις με τις δουλειές!
Σε διακοπές είσαι!!! :)
Οοοοοοοοο!!!!!!! :)
Οι δουλειές δεν τελειώνουν.... αλλά πρέπει!!!! ;)
Βέβαια όντως το ότι είμαι σε διακοπές θα έπρεπε να με κάνει πιο χαλαρή!!!! :)
Ναι ναι καλά κατάλαβες! είμαι αισιόδοξος και χαμογελαστός άνθρωπος εδώ στην Θεσσαλονίκη γιατί νιώθω ότι είμαι σε παρατεταμένες διακοπές! όταν κατεβαίνω αρχίζουν τα προβλήματα! ;)
Το ότι μιλάω υπερβολικά πολύ μάλλον το παραβλέπεις κύριε π-κ! ;)
Για τις γουρουνιές τώρα, θα προσπαθήσω να δείξω πυγμή και πείσμα και να βγώ νικητής!!!!! ;)
Μου ανοίγει η όρεξη όμως εδώ πάνω πιο πολύ από το συνηθισμένο!
Σκεφτόμουν ότι αν είχα φάει εκείνο το παγωτάκι το πρωί μάλλον δεν θα ξεσπούσα στο μπόλ του κιλού.... ;)
Ακομα δεν έχω φάει, προσπαθώ να μαλακώσω τα φασολάκια τα οποία ΠΑΝΤΑ μου βγαίνουν πολύ σκληρά! θα τα φτιάξω όμως που θα μου πάει! μέχρι τις 4 θα τα αφήσω να βράζουν, κάποια στιγμή θα μαλακώσουν πού θα πάει!!!!!! :D :D
φιλάκια πολλά πολλά σε όλους!!!!!!! :)
Γεια σας συναγωνιστες!
Επεστρεψα και εγω και τωρα τα κεφαλια μεσα! Λοιπον,οσο ελειπα ευτυχως κρατησα χαρακτηρα και δηλωνω περηφανη για τον εαυτο μου! Μετρουσα ποντους στο περιπου και πανω κατω στους 20-22 κυμαινομουν καθε μερα,για διακοπες το θεωρω μια χαρα! Ζοριστηκα λιγο αλλα εχω πεισμωσει τρελλα,θα τελειωνω με τα κιλα αμεσα. Συνεχιζω λοιπον το προγραμμα και αναμενω η ζυγαρια να με ανταποδωσει τη Δευτερα,εστω και λιγο.
Θα ξαναμπω αργοτερα να διαβασω αυτα που εχετε γραψει γιατι πρεπει να παω να δω το φαγητο...
Asteraki μη σε πτοει τιποτα,γερα με τσαμπουκα!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
Ευχούλα καλώς ήρθες και πάλι. Μπράβο σου που τα κατάφερες να "κρατηθείς" αυτό είναι πραγματικά άθλος. Εγώ ποτέ δεν τα έχω καταφέρει . Τις πρώτες 2 μέρες είμαι συνεπής και μετά με παίρνει η κατηφόρα. Αυτό φοβάμαι και τώρα ότι θα πάθω και όλο λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ και στις διακοπές να είμαι συνεπής με το πρόγραμμα. Για να δούμε θα τα καταφέρω τώρα????
Σήμερα φόρεσα παντελόνι που είχα να το βάλω από το καλοκαίρι του 2007!!!!
Αύριο επίσημη μέρα ζυγίσματος για μένα κι ελπίζω η ζυγαριά να είναι "γενναιόδωρη" μαζί μου.
Αστεράκι, κάνε και λίγο διακοπές όχι μόνο δουλειές!!!
Καλή συνέχεια σε όλους
Οοοοοοοοο!!!!!!!!!!! τι ευχαριστα μαντάτα ακούω??? :)
η ευχούλα γύρισε και μπήκε δυναμικά στο πρόγραμμα και η Αμαλίτσα μας έβαλε παντελονάκι μικρότερου μεγέθους!!!!!!! :)
Μια χαρά λοιπόν η ομάδα! πετάει!!!!!!!!! :)
άντε λοιπόν να ξεκινήσουμε με τα ευχάριστα της Αμαλίας μετά με της ευχούλας και να δούμε και τα δικά μας τα χαϊρια!!!! :)
Τι καλά, όλοι είμαστε λοιπόν στον σωστό τον δρόμο!!!!!! :) :)
Φιλάκιααααααααααααααα
Καλημερα!!
Τι κανουμε? Για να δωσω μια αναφορα,χτες εκλεισα με 18,5 ποντους. Επισης,περπατησα και ενα μισαωρο. Σημερα εχει κοτοπουλο λεμονατο στην κατσαρολα με ρυζι,για να δουμε...
Ειναι μεγαλη ικανοποιηση να σου μπαινει παλιο παντελονι,χιλια μπραβο Αμαλια!! Αστερακι καλη συνεχεια των διακοπων!! Φιλακιαααα
τι ποιο τελειο απο το να μπεις σε παλιο παντελονι στο τελος του καλοκαιριου.τα θερμα μου συγχαρητηρια.αντε να βγαζουμε σιγα σιγα ολες μας τα παλια μας ρουχαλακια απο τα πανω πανω ραφια τις ντουλαπας.ελα παμε παμε
Μπράβο Ευχή, πολύ καλά πας!Quote:
Originally posted by Euxi
Καλημερα!!
Τι κανουμε? Για να δωσω μια αναφορα,χτες εκλεισα με 18,5 ποντους. Επισης,περπατησα και ενα μισαωρο. Σημερα εχει κοτοπουλο λεμονατο στην κατσαρολα με ρυζι,για να δουμε...
Ειναι μεγαλη ικανοποιηση να σου μπαινει παλιο παντελονι,χιλια μπραβο Αμαλια!! Αστερακι καλη συνεχεια των διακοπων!! Φιλακιαααα
Συγχαρητήρια για τη σταθερότητα και την επιμονή σου, συνέχισε έτσι!
Το ίδιο φαγητό θα φάμε σήμερα και είναι από τ' αγαπημένα μου!
Καλημέρα σε όλους και όλες!!!
καλημερα
για τις αγκιναρες αλα πολιτα του μπαρμπα σταθη.... υπολιζω σαν ποντους το λαδι που βαζω.. και αντε να βαζω ακομη ενα ποντο στη καθε μεριδα για μια πατατουλα που θα εχει?
Αν το περιεχόμενο είναι μόνο αγκινάρες, ναι. Καλά τα υπολογίζεις
αγκιναρες, καροτα και λιγες πατατες.. το λαδι το πσοσθετεις εσυ...