-
http://weblogs.cltv.com/features/hea...EART%20LOU.jpg
Καλημέρα!Νιώθω σήμερα λίγο Μαρία Αλιφέρη και θέλω να σας πω πως σας αγαπώ!
Ίσως είναι που γιορτάζει η Ελπίδα μου,ίσως που μου'φυγε το άγχος για τη Βάσια μας,ίσως που είμαστε όλοι εδώ,υγιείς κι αγαπημένοι...
Η σοφία,η πίστη,η επίδα κι η αγάπη που σήμερα γιορτάζουν να φωτίζουν με τη χάρη τους τις καρδιές και τις σχέσεις μας!
Να σας προσέχετε!Να προσέχετε κι όσους αγαπάτε κι είστε ευλογημένοι αρκετά να ζείτε κοντά τους!Φιλάκια πολλά πολλά!
-
ΗΑΗΑΗΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΛΛΕΣ ΣΑΣ .....ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΠΑΘΑΤΕ ΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ??ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΞΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ...ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΙΡΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ..
ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΠΑΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ NADINE ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΧΟΝΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ!!:-P
-
Μόλις το μικρό και αγενές σχολιό σου... έγιναν μικρά και αγενή σχολιά σου....
δεν παρεμβαίνω περισσότερο αλλά σου εύχομαι καλή συνέχεια κ δύναμη σε αυτό που κάνεις..
και να σου πω οτι εγώ τουλάχιστον δεν σε αγαπώ.. είμαι ειλικρινής..
-
-
....πολυ εξυπνη σε βρισκω dreamer!!!!!!
εδειξες τον κακο σου χαρακτηρα σε ολο του το μεγαλειο και τωρα πας να βγεις και απο πανω!!!
.............ΝΑ ΤΟ ΠΕΞΕΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΙΡΩΝΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ..
''ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ''...................
............
............δηλαδη αφου μας εβρισες πρωτα,ηθελες, εμεις να συνεχισουμε να ειμαστε κυριες και με ΕΥΓΕΝΕΙΑ (κιολας!)
να σου δειχναμε που εκανες λαθος!!!!!!!!!!!!χαρακτηρισες το σχολιο σου μικρο και αγενες!!!!!!μπραβο!!!!!εσυ εχεις το δικαιωμα να ξεστομιζεις οτι λες και να ειναι μονο μικρο και αγενες κυρια υψηλοτατη!!!!!!!
εχω βαρεθει στη ζωη μου να συναναστρεφομαι με ανθρωπους τετοιους...δεν κανουν ποτε λαθος και ΦΥΣΙΚΑ ολα περιστρεφονται γυρω τους.....
εσυ εκανες την αυτοκριτικη σου για να δεις αν εκανες καπου λαθος???????(φυσικα και οχι!)
γι αυτο και συνεχιζεις να μας λες οτι λεμε μαλακιες,οτι ειμαστε δηθεν κλπ....
.....λοιπον για να τελειωνουμε....γιατι απο ευγενεια εσυ δεν καταλαβαινεις.....
αν δεν σου αρεσει το τοπικ,ουτε να το διαβαζεις ,αλλα ουτε και να γραφεις!!!!!!!!
δεν μας ενδιαφερει καθολου αν σου αρεσει η οχι.....
....αντε στο καλο κοπελα μου...μας τα παραζαλισες!!!!!!!!!!!!
-
πολυ κομπλεξ ξενια μου και πολυ κακια κοριτσακι μου!!κριμα!!
-
.....οτι πειτε υψηλοτατη!!!!!!!!!!!!!
μου αρεσουν οι παρατηρησεις!!!!!!!διορθωνομ� �ι!!!!!!
-
κοριτσια σας παρακαλω λεω να το σταματησουμε εδω, προφανως η κοπελα θελει να τραβηξει την προσοχη μας, οσο δεν ασχολουμαστε μαζι της, δεν θα ασχολειται και αυτη με εμας.
ναταλια αν θελεις αλλαξε και τον τιτλο σε κατι αλλο μη νιωθω και ενοχη που σας κατεστρεψα το τοπικ, τι λες για το reductil και πρωτη μερα στο σχολειο? ταιριαζει νομιζω,
οχι τωρα σοβαρα παραασχοληθηκαμε νομιζω.
-
Αγαπητή dreamer..
Ευχαριστούμε που σέβεσαι το χώρο που χρησιμοποιούμε όλοι και δεν γίνεσαι εριστική και αγενής με άτομα που ούτε καν το λόγο δεν σου έχουν απευθύνει ποτέ.
Ευχαριστούμε που ήρθες για να μας δείξεις πόσο λίγες και κακιασμένες είμαστε όλες σε σχέση με σένα που προφανώς είσαι ένας άγγελος επί γης.
Ευχαριστούμε που σεβάστηκες την επιθυμία της Ναταλίας που άρχισε το συγκεκριμένο τόπικ και το εξυπηρετεί πιστά τόσον καιρό τώρα, για να μην συνεχιστεί όλη αυτή η ανούσια αντιπαράθεση που στην τελική είναι δικό σου πρόβλημα όχι του τόπικ.
Ευχαριστούμε που συγκαταλέγεις και τον εαυτό σου στις "χοντρούλες" γιατί αν δεν το έκανες θα σκάζαμε από το κακό μας.
Ευχαριστούμε που επέλεξες αυτό εδώ το τόπικ για να κάνεις τα "μικρά", "αγενή" σου σχόλια.. προφανώς το χάπι σε πειράζει και είμαστε οι κατάλληλες για να σου το επισημάνουμε.
Και τέλος.. ευχαριστώ εγώ προσωπικά γιατί από το πρωί είχα μια ΦΑΑ (Φαγούρα Αγνώστου Αιτιολογίας) και δεν είχα καταλάβει πως είχα την υποχρέωση να σου επισημάνω το "μικρό" σου λάθος και να το λύσουμε όμορφα και πολιτισμένα!
Πάντα φιλικά και πολιτισμένα..
Εγώ (ανωνυμίας ένεκα)
-
Βρε dreamer μου σοβαρά τώρα, όταν είπες την Βάσια "αϊ χάσου μωρή ηλίθια", τι περίμενες?
Να σου απαντήσει με "γλυκούλα μου συγνώμη που άλλαξα θέμα"?
Τώρα νομίζω ότι το παρατραβάς! Εντάξει πες ότι ήταν μια ατυχής στιγμή, πες συγνώμη κι έληξε! Όλοι μας μπορεί να ξεφύγουμε που και που!
Αλλά να μας λες όλες δήθεν και ψεύτικες... ε νομίζω ότι ξεφεύγεις πολύ!
-
οχι απλα μου την δινει η ειρωνια που εχουν πολλες εδω...στην τελικη εγραψα κατι πολυ ευγενε
νικα,εκανα μια παρατηρηση και αμεσος ηρθε η βασια να με σχολιασει με ειρωνια..εγω δεν αρχισα να βρηζω στα καλα καθουμενα,υπηρξε λογος...
και στην τελικη γιατι σας ακουγεται περιεργο το αι χασου μωρη,επειδη γραφω σε φορουμ,και πρεπει να μιλαω με το σεις και με το σας??
Ε ΟΧΙ
ξενια εχεις ξεφυγει τελειος!!ευχαριστω για τον τιτλο που μου εδωσες παντος οπως και απο μια αλλη κοπελα που με ειπε αγγελο επι γης ...ευχαριστω κοριτσια ειστε πολυ καλες α και για την ευγενια που ηταν πολυ ειλικρινης μαζι μου και ειπε πως δεν με αγαπαει...
-
ναι οντως η ευγενια ειναι το δυνατο σου ατου
-
βασια δεν ειπα για την ευγένια για την eugainia ειπα
-
[quote]Originally posted by dreamer
στην τελικη εγραψα κατι πολυ ευγενενικα,
-
¨ε ναι αδικο εχω??εσυ με ειρωνευτικες να κοιταξω τα νευρα μου...εγω δεν σε ρωτησα κατι..απλα ειπα αυτο που ενιωθα ειναι κακο αυτο?? δεν σου επιτεθικα,εσενα προσωπικα,εσυ πεταχτικες με ειρωνια....
και καμια δεν το διεκρινε αυτο..ολλες εχουν γραψει ενα κατεβατο απο κακιες για μενα επειδη τους φανικαν οι λεξεις μου απαγορευτικες και ετσι εκδηλωσαν αυτο που εχουν μεσα τους.