χθες 80΄διαδρομο.
σημερα το συζηταω ακομη με τοn εαυτο μου :p
Printable View
χθες 80΄διαδρομο.
σημερα το συζηταω ακομη με τοn εαυτο μου :p
θες να μας κομπλαρεις.............................. ...........???
εγω θα κανω αυριο 20 ολοκληρα λεπτα!!
ναι ναι οπως τακους!
ΕΙΚΟΣΙ
χεχε!!!
καλα... εγω ηθελα να καψω κατι σπανακοπιτες :P
Ευχαριστω!!!!! Να ειστε καλα! Νομιζω οτι αν δεν υπηρχε το φορουμ, εσεις ουσιαστικα δεν θα το ειχα καταφερει. Οχι οτι δεν θα πηγαινα αλλα με τιποτα 13 φορες!!!
Λοιπον για τον Φεβρουαριο λεω να παω το λιγοτερο 13 φορες επισης και ας ειναι και κουτσος! :starhit:
55΄διαδρομο!!
μονο κ μονο για χαρη της κλικλικως... για να μην την κομπλαρω :P
αλλιως χαλαρα το χτυπαγα παλι το 80αρι ( :lol: )
κ καποια λεπτα διατασεις διοτι τοσο καιρο δεν το ειχα σκεφτει οτι χρειαζεται με το διαδρομο...
χρειαζεται τελικα :crazy:
καποια στιγμη μπορει να κανω κ καναν κοιλιακο... καναν ραχαιο... κανα βαρακι....
αλλα οχι ακομη, για να μη με ματιασετε :rolleyes:
κατ ειναι πολυ ωραιο που αισθανεσαι οτι οτι φορουμ ειναι κινητρο για κατι τετοιο :)
περπατησα μεχρι τη σταση. ανεβηκα 2 οροφους. περπατησα βολτα το τετραγωνο.
αντε, παρακουραστηκα και σημερα
φιου!!!!
Μεσα στο Σ/Κ μετακινησεις μονο με τα ποδια και αρκετα μεγαλες αποστασεις.
Σημερα,
60 λεπτα διαδρομο (5,5 με 6,5 και 2 εως 4 Incline)
βαρακια χερια
βαρη
κοιλιακους
30' Airwalker
Απόλοτελα καλο ειναι και αυτο...
Σημερα δεν προλαβαινα να παω γυμναστηριο και μολις διαβασα και το ποστ της Πηνελοπης που λεει οτι απολοτελα καλο ειναι και αυτο, μεταξυ μας... το βρηκα τελειο παραπανω απο μια χαρα ειναι τα 30', σηκωθηκα και πηρα το στεπερ στο οποιο εχω να ανεβω απο τον αυγουστο και με το ζορι εκανα 3 συνεχομενα λεπτα, να κανω οσο αντεξω.
Λοιπον εκανα συνεχομενα 6 λεπτα πολυ πιο ευκολα απο παλια! Κατι εκανε το γυμναστηριο τελικα!:yes: Λεω τις μερες που δεν θα πηγαινω να κανω οσο μπορω, εστω και 6 λεπτα κατι ειναι απο το ολοτελα ;)
Ελενι σε στεπερ κανεις? Ποση ωρα σου περνει για να κανεις ΟΟΟΟΟΛΑ αυτα τα βηματα?Quote:
Originally posted by eleni1201
13.976 βηματα (453 θερμίδες)
οκ αυτο μου ειναι πιο ευκολο και προσιτο στο μυαλο μου. Γιατι με τιποτα δεν θα μπορουσα να περπαταω πανω απο μια ωρα σε διαδρομο ας πουμε λογο βαρεμαρας οσο για στεπερ δεν το συζηταω απλα λογο ανικανοτητας θα ειχα λιποθυμησει στο τεταρτο! :yes:
μπραβο κοριτσια!!! σουπερ!
(Δεν καπνιζετε ε?)
:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
ηταν τοσο αναζωογονητικό.....
click εγω ενα πακετο τη μερα (το λιγοτερο).αν βγω κιολας παω στα 2 πακετα.
Ελενη σε λιγο θα μετρας κι εσυ χιλιομετρα και οχι βηματα :spin: