δεν την χαλασες καν ετσι,
μην σαμποταρεις τον εαυτο σου,
ισα ισα ην εκανες πολυ καλα αφου ησουν σε θεση να κρινεις κ να φας οταν επρεπε παραπανω αλλα σωστα!
Printable View
δεν την χαλασες καν ετσι,
μην σαμποταρεις τον εαυτο σου,
ισα ισα ην εκανες πολυ καλα αφου ησουν σε θεση να κρινεις κ να φας οταν επρεπε παραπανω αλλα σωστα!
χαλασα τη νηστεια μου μαλλον κ αποψε, θα σιγουρευτω αυριο κ θα αλλαξω το τικερ...
προς το παρον περισσοτερες παραπσονδιες κ βουλιμικα κανω παρα νηστειες κ σωστη διατροφη, αυριο θαναι η μεγαλη αλλαγη ομως,
ηδη εχω κανει βηματα...
κυριως ψυχολογικα! :D
ninites!
μακαρι να εχεις δικιο. αλλα με εχει πιασει μια μανια να ζυγιζω ,να μετραω θερμιδες , να ζυγιζομαι συνεχεια κτλ!!!!
καλη σου νυχτα badgirl!!!
αχ βρε μπαντ μου τωρα το ειδα..αγιο ειχες κοπελα μου!!ποτε ξανα ..την υγεια μας να χουμε και ολα τα αλλα 8α ερ8ουν..
Καιρο ειχα να νιωσω πεινα.Αποψε πειναω.Ισως επειδη ειμαι αρρωστη και νιωθω αδυναμη.Το καλο ειναι οτι δεν υπαρχει κατι στο σπιτι για φαγητο (πρεπει να μαγειρεψω αν θελω να φαω κατι και δεν εχω το κουραγιο).Το "κακο" ειναι οτι εχω φαει 3 τσιχλες απο τις 9 η ωρα μεχρι τωρα.:P:P Αντε παω για υπνο, καληνυχτα φορουυυυμ!Τα λεμε αυριοοο!
Quote:
Originally posted by rouli
Quote:
Originally posted by rouli
γεια σας!!!
το μενου για σημερα εχει:
πρωινο: 2 digestive πρασινα με 1 ποτ φυσικο χυμο πορτοκαλι.
δεκατιανο: το αντικατεστησα με το πρωινο αφου ξυπνησα κατα τις 11μιση.
μεσημεριανο: πηρα να δοκιμασω αυτες τις σακουλιτσες της maggi "ζουμερο κοτοπουλο με λαχανικα". Η μεριδα (250 γρ) εχει 278 θερμιδες. + σαλατα + 1 ρυζογκοφρετα
απογευμα: φραουλιτσες
βραδυ: γιαουρτι με 1 κουτ.γλ. μελι και 1 φρουτο
:P
την χαλασα και σημερα την διαιτα αλλα ελαχιστα! εφαγα 1 βερικοκο παραπανω και αντι για γιαουρτι εφαγα μια σαλατουλα.
εβαλα μεσα οοοοτι λαχανικο βρηκα στο ψυγειο και εκανα και ενα ντρεσινγκ και βγηκε τελεια!!!!!! οπως τα υπολογισα ειχε περιπου 50-60 θερμιδες παραπανω, οποτε μια χαρα!
δυστυχως μετα την σαλατουλα, ακολουθησε 1 μπισκοτο digestive(60 θερμιδες), 2 βερικοκα(50), 20 κερασια(140) :(
Καλημέρα!
Τα χθεσινά μου:
Έφαγα:
? 1 μικρή χούφτα μπέικ ρόλς
? 1 ποτήρι γάλα + 1 κομμάτι κέικ
? ½ ξυνόμηλο
? 1 φρυγανιά
? ½ ξυνόμηλο
? 2 Cream Crackers
? ½ μπριζόλα + 1 πιρουνιά βλίτα
? ½ πιάτο ρεβίθια
? ½ ξινόμηλο
? 1 ακτινίδιο + 5 μικρά κερασάκια + 2 αποξ. σύκα + 1 κ.γ. μέλι
? 1 πιρουνιά από τον ντάκο του Γιάννη
Ήπια:
? Περίπου2 λίτρα νερό
Koritsaki ευχαριστούμε για τις συμβουλές!
Constance και εγώ μια από τα ίδια ? όλα τα έχω κάνει ? τα ακτινίδια με βοηθούν αλλά μπλιαχ?
Constance άσε αυτά τα παγωτά ? το μωσαϊκό θέλω, αλλά και να το πάρω είμαι σίγουρη πως δε θα μπορώ να το φάω? οπότε ? αποχή! Στη φάση που είμαι θα πόνταρα όλα τα λεφτά μου στον φιδέ και τίποτα στα παγωτά! Βρε που καταντά ο άνθρωπος ?
badgirl11 τι πάθατε;;; είστε καλά;;; πάλι τροχαίο!!! Γεννάω με το καλό 26/01/2011. Τα δικά μου γενέθλια είναι 29/01. Τυχαίο;;; δε νομίζω! Να σαι καλά κουκλίτσα μου που με σκέπτεσαι και προσθέτω ένα χαμόγελο στη ζωή σου, αλλά θέλω και «απαιτώ» να κοιτάξεις πιο καλά και σχολαστικά την ζωή σου και να δεις πόοοοοοοοσα χαμογελάκια θα σκάσουν!!! Μόνο υγεία και αγάπη!!! Όλα τα άλλα είναι στο χέρι μας!!! Σωστά;;; πάντως και εγώ την χρονιά που παντρεύτηκα (μετά λένε να μη πιστεύεις στα δίσεκτα έτη) πέρασα απαίσια. Αποβολές, εξετάσεις, οικογενειακά κλπ ώσπου ξεκίνησα τους ψυχολόγους και τους διαιτολόγους και σιγά σιγά η ζωή μου έστρωσε εκπληκτικά! Φυσικά με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια!!!
Amalaki ζήτω το καρπουζάκι!!! Παρένθεση στο παγωτάκι!!!
Rouli σήμερα είναι μια άλλη μέρα! Σωστά;;
καλημερα κ απο εδω!!!!!
σημερα εχουμε.....
πρωι : τοστ γαλοπουλα - τυρι, καφες φρεντο καποτσινο με 1 κ μαυρη ζαχαρη
δεκατιανο : 1 φ κεικ σοκολατα
αργοτερα (πριν το μεσημεριανο) : 1 κ χυμο 250μλ (ισως, μπορει και να μην τον πιω)
μεσημερι : φασολακια με ανθοτυρο + 1 φ ψωμι
απογευμα : 3 κρακερ + 1 φρουτο
βραδυ: ομελετα με 1 αυγο + λαχανικα
αυτα........................................
Καλα κι εγω δεν τρελαινομαι για ακτινιδια αλλα τα τρωω αμα ειναι να γινει κατι.Αλλα δεν εχω δει και πολλα.Ασε με κολασαν τα παγωτακια χθες, ηταν και ωραια τα ατιμα.Το μωσαικο τωρα που το λες ακομα καλυτερο δε το συζητω.Αλλα κριση ηταν και περασε.Μαλιστα εκανα υπερφαγικο στη φαντασια μου χθες.:P Σκεφτομουν γλυκα συνεχεια πριν κοιμηθω.:P:P Βρε που καταντα ο ανθρωπος δε λες τιποτα.:PQuote:
Originally posted by irenevaladia
Constance και εγώ μια από τα ίδια ? όλα τα έχω κάνει ? τα ακτινίδια με βοηθούν αλλά μπλιαχ?
Constance άσε αυτά τα παγωτά ? το μωσαϊκό θέλω, αλλά και να το πάρω είμαι σίγουρη πως δε θα μπορώ να το φάω? οπότε ? αποχή! Στη φάση που είμαι θα πόνταρα όλα τα λεφτά μου στον φιδέ και τίποτα στα παγωτά! Βρε που καταντά ο άνθρωπος ?
Ας γραψω και τα σημερινα μου
Πρωινο Γαλα με μελι, 3 δαμασκηνακια
Δεκατιανο Αυγο βραστο
Μεσημεριανο 2 γεμιστα με κιμα-ρυζι-λαχανικα (αναμικτο)
Απογευματινο Γιαουρτι
Βραδυνο 1 γεμιστο
καλημερα κοριτσακια μου!τελικα χτες εφαγα αλλα ντ αλλων,το βραδυ εφαγα 4 γαριδες κ τπτ αλλο.παντως σημερα ειμαι 59.7!
σημερα
πρωινο: μισο ποτηρι γαλα και 1 κουλουρι θεσσ/νικης μικρο
δεκατιανο: 1 πορτοκαλι
αναμεσα: 1 φετα ψωμι του τοστ με 1 la vache qui rit, 1 ενα κουλουρι θεσσ/νικης μικρο,μισο καροτο.( αυτα δεν τα ελεγε μεσα το διαιτολογιο:( ]
μεσημεριανο: γεμιστα με λαχανικα χωρις ρυζι και κιμα( τα οποια εφτιαξα μονη μου με τα χερακια μου και περιμενω να ψηθουν γτ εχω αγωνια 16 χρονων κοριτσι :Ρ)
απογευματινο: 1 μπαρα δημητριακων
βραδινο: γιαουρτι με 1 κουταλακι μελι και φρουτο
επιτέλους η περίοδος μου αποφάσισε να ερθει. αντε να αρχισω να ξεπρήζομαι απο αύριο...
Loula αντε μπραβο!Κι εγω αυτο περιμενω μπας και ξεπρηστω και ειμαι μεσα στο στοχο μου.Αντε να δουμε.:)