χαχαχαχααα σιγουρα! θα ημουν ο γκρινιαρης! εχω κ σλογκαν 'ολα μουρμουρα θελουν' αν δεν μουρμουρισω δε γινεται τιποτα :P
Printable View
χαχαχαχααα σιγουρα! θα ημουν ο γκρινιαρης! εχω κ σλογκαν 'ολα μουρμουρα θελουν' αν δεν μουρμουρισω δε γινεται τιποτα :P
σημερα
πρ μισο κουλουρι θεσσαλονικης και μια φετα του τοστ τυρι
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ 60-70γρ ψαρι μια μπειμπι πατατα 10γρ μαυρη σοκολατα
απογ μπισκοτο βρωμης 2ωρες μετα 2 μικρα παξιμαδακια τυπου κυθηρων
βρ 2 κουταλιες ταμπουλε 30γρ τυρι
καλησπέρα σας μανικάκια μου!
π- δυο φρυγανιές με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη
δ- δυό κριτσίνια
μ- λίγο μοσχαράκι κοκκινιστό
α- 50 γρ. μαύρη σοκολάτα
β- δυο κρίθινα παξιμαδάκια με φέτα
καλησπερα!
μοκατσινο με ζαχαρινη
1μπισκοτο χωρις ζαχαρη
μαρουλι,2 πιροουνιες μακαρονια κ καλαμαρακια
λιγη φετα κ 2 κρακερακια
μιση μπανανα
1 μπισκοτο κ μιση μπανανα
σημερα σληβοτσικνοπεμπτη το εριξα εξω
πρ μισο κουλουρι θεσσαλονικης
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ μισο μικρο λουκανικο 70γρ περιπου χοιρινη μπριζολα 2κουταλιες ταμπουλε
απογ μπισκοτο βρωμης αργοτερα 2μπουκιες ταμπουλε
βρ μισο λουκανικο 50γρ περιπου χοιρινη μπριζολα
γεια σας τσικνισμένα μανίκια μου!
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα κριτσίνι
μ- μια μπουκιά αρνί, μια μπουκιά μπιφτέκι, μια μπουκιά χοιρινό και 1/4 πίτα λαδωμένη
α- 50 γρ. μαύρη σοκολάτα
β- δυο μπουκιές χοιρινό, λίγες πατάτες τηγανητές, σαλάτα και λίγη μελιτζάνα σαγανάκι
τα σημερινα χιχιχ μαλλον χτεσινα...
1 μπανανα
μακαρονακι με καλαμαρακια κ σαλατα (σημερα δε τα ηθελε το στομαχακι :( )
γιαουρτι με δημηριακα
2 μπουκιες κουλουρι πολυσπορο
2 μπισκοτακια
μισο τοστ με τυρι
φτιαχνω τουρτα για τα γενεθλεια της μαμας μου τωρα κ η λιωμενη κουβερτουρα με κολασε! ολο κ δοκιμαζω με το δαχτυλακι :P
Καλημέρα αγαπημένα μου μανικάκια, σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και έκατσα να δώ λίγο τα νέα σας, τα πάτε υπέροχα πάντως!!! εγώ έχω ένα ζήτημα.... ξυπνάω, κοιμάμαι, περπατάω και με πονάνε τα πόδια μου απο το γόνατο και κάτω και τα χέρια μου απο τους αγκώνες και κάτω,δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά αύριο θα πάω για τις εξετάσεις του 2 τριμήνου και θα δείξει, λοιπόν εχθές
πρ. 1 ελληνικό σκέτο
δεκ. 2 φρυγανιές με βούτυρο
μεσ. 3 κ. σ. κοτόσουπα και 1 φτερούγα
απ. 1 φτερούγα και 1 λαιμό βραστό
βρ. 1 κομματάκι γλύκό από κρ. γιώτη και μπισκότα και 2 μανταρίνια, τώρα τρώω περισσότερο απο οτι έτρωγα και έχω αρχήσει να φοβάμαι οτι δεν θα κατέβω ποτέ απο τα 90! χάνω ήδη με πιο αργό ρυθμό και δεν θέλω να ανοίξει το στομαχάκι μου αλλό, δεν ξέρω αυτή η ζυγαριά με τσαντίζει!!!! χαχαχα φιλια πολλά~
Καλημέρα Xristina. Μην ανησυχείς γιατί το στομάχι μας μεγαλώνει αλλά λίγο. Είναι λογικό να χάνεις με πιο αργό ρυθμό όπως και το να κολλάει η ζυγαριά. Υπομονή και επιμονή χρειάζεται και θα τα χάσεις τα κιλά σου θέλεις δεν θέλεις χιχιχιχι. Δεν ξέρω για ποιό λόγο έχεις ενοχλήσεις στα πόδια και στα χέρια, αν δεις όμως ότι συνεχίζει αυτό πήγαινε σε έναν παθολόγο πες του και για το sleeve κι αν δεν ξέρει αυτός θα σε παραπέμψει στον αρμόδιο γιατρό.
xristina, πολλές φορές εμείς οι σληβάτοι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα απορρόφησης της βιταμίνης Β12 η οποία επηρεάζει τους μύες μας. Πως ήταν η Β12 στις τελευταίες εξετάσεις σου?
XristinaNikolas κ εγω εχω πονους στα χερια κ τα ποδια ,στα χερια πονανε κ μουδιαζουν κ στα ποδια πισω απο το γονατο κ η γαμπα .χτες για να κοιμηθω πηρα ντεπον.σκεφτηκα ομως οτι ισως να φταιει το πολυ περτημα. 3 ωρες περπατουσα χτες η τρελη μες στη βροχη :P
η ζυγαρια σημερα με εδειξε ακομα λιγοτερο! 90,500 δε πιστευα στα ματια μου :) καθε μερα κ δωρακι μετα απο τοσες μερες που ηταν στασιμη. σημερα εφτιαξα σπανακοπιτα οσο πιο λαιτ γινεται κ εφαγα ενα κομματακι κ ενω ενιωσα γρηγορα κορεσμο δε μου επεσε βαρυ να ανακατευομαι.ετσι αρκεστικα σε ενα σπιρτοκουτο περιπου αλλα το χαρηκα! μιαμ μιαμ
Αλίνα είδες που αγχώνεσαι άδικα τελικά; Και θα μπεις στο 8 πολύ πιο γρήγορα από τέλος Φεβρουαρίου που υπολόγιζες!
λες τζινα? μακαρι να ειμαι στα γενεθλεια μου στο 8... αν κ δε θελω να ενθουσιαζομαι.παντως πραγματικα πιστευω οτι το περπατημα βοηθησε να ξεκολησει η ζυγαρια κ δυστυχως σημερα δε θα προλαβω να παω.αυριο θα προσπαθησω να κανω κανενα 3ωρο παλι!
σημερα παλι στο τρεξιμο.η γραφειοκρατεια ειναι ανυποφορη.
πρ ενα μουστοκουλουρο
δεκ μισο κουλουρι θεσσαλονικης
μεσ 60γρ μπιφτεκι 5-6 πατατες τηγανιτες
απογ φρεντο καπουτσινο μιση φετα ψωμι αργοτερα μιση φετα αποξηραμενο ανανα(βοηθα στη δυσκοιλιοτητα)
βρ μια φετα ψωμι 20γρ φετα
Alina μου σε περιμένω στο 8αράκι! Και μετά βουρ για 7αράκι!!!!! :yes: