Quote:
Originally posted by Eli
Ζουζούκα μου όταν είχα κάνει αυτή την κουβέντα με τον διαιτολόγο μου ήταν κατηγορηματικός. Τον ρώτησα αφού τα όσπρια είναι καλή πηγή αμινοξέων, αν τα συνδυάσω με ρύζι δεν είναι πλήρη τα αμινοξέα, άρα πλήρης πρωτείνη; Γιατί να πρέπει να φάω π.χ. και τυρί; Μου είπε ότι θέλει να καταναλώνω οπωσδήποτε μία μερίδα πρωτεΐνης και δεν εμπιστεύεται μόνο τα όσπρια για να πάρω όλα τα αμινοξέα που χρειάζομαι, έστω και αν είναι συνδυασμένα με ρύζι. Και τον ξαναρωτάω μα οι χορτοφάγοι τότε πως ζουν!!!;;; Εεεε αυτοί μου λέει κάνουν τρελούς συνδυασμούς για να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Τι να σου πω τώρα;
Πάντως εμένα μου είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε να τρώω και λίγο τυρί ή ψάρι (τόνο, παστό κτλ) με τα όσπρια μου, ακόμη και όταν τα συνδυάζω με ρύζι. Ε και εγώ λέω άσε μην κάνω αλχημείες, κάτσε να στρώσουμε την διατροφή μας και μετά βλέπουμε...
Brazil nuts ρε συυυυ!!!! Μπράβο και δεν θυμώμουν με τίποτα πως τα λένε τα σκασμένα!!!! Δεν είναι τέλεια;;;; :smug:
Ωραία μπορεί να πάρω και εγώ τα μούσλι την επόμενη φορά. Προς το παρόν δεν θέλω να περάσω ούτε απ' έξω χιχιχιχι άσε πολλά τα λεφτά ʼρηηηηηη! :lol:
άσε, παθαίνω πανικό κάθε φορά!!!! χθες πάντως πρώτη φορά που πήγα και ήταν άδειο το μαγαζί οπότε μπόρεσα να τον ρωτήσω και διάφορα! μόνο που ξέχασα να τον ρωτήσω για τους χυμούς της αλόης...