-
Θέλω να γράψω μίνι έκθεση για τα επαγγέλματα ανθρώπων που έχω γνωρίσει. Μερικά εδώ, βάλτε κι εσείς αν θέλετε/ βαριέστε η θέλετε να με ακολουθήσετε στο συγγραφικό μου έργο.
Αρχαιολόγος: Δεν έχω δει φτυάρι ούτε ζωγραφιστό.
Βιβλίοθηκάριος: Δεν έχω διαβάσει ποτέ μου βιβλίο στον ελεύθερο μου χρόνο.
Γιατρός: Είμαι πολύ περήφανος αφού περνάω καλύτερα από όλους, η καλύτερη θεραπεία είναι το γελιο.
Δικηγόρος: Είμαι ένα μεγάλο βιβλίο κανόνων αλλά στην ουσία δεν έχει σημασία οι κανόνες αλλά η κριτική σκέψη.
Έμπορος: Όταν με ρωτάνε μερικοί τι δουλειά κάνω και τους απαντάω νομίζουν πως πουλάω όργανα!
Ναυτικός: Ο κόσμος με θεωρεί ψεύτη και δεύτερο καλύτερο στο σεξ μετά τους ζωγράφους αλλά εγώ τα έχω δει όλα εκεί έξω.
Λογιστής: Είμαι πλέον μεγαλύτερη μαφία από τους γιατρούς αλλά δεν το διατυμπανίζω.
Προγραμματιστής: Το πρώτο μάθημα που μας μαθαίνουν είναι πως να τοποθετούμε τη δισκέτα στον σκληρό δίσκο.
Πωλητής: Είναι ένα καλό σεμινάριο, δεν διάβασα ποτέ μου πολύ αλλά ξέρω να λάμπω, στην ουσία δεν με ενδιαφέρει τι πουλάω αλλά να είμαι περιζήτητος πωλητής.
-
Παρέα είναι όσοι έχουν δουλειά και φαίνεται πως όλοι έχουν δουλειά εκτός από ελάχιστους.
-
Μη νιώθετε τόσο καλά εντομάκια τώρα που μπήκα εγώ, θα με θυμηθείτε, ο ήλιος λάμπει για όλους.
-
Τίποτε δεν είναι πιο επικίνδυνο από το να είσαι υπερβολικά μοντέρνος. Διατρέχεις το κίνδυνο να γίνεις ξαφνικά υπερβολικά ξεπερασμένος.
OSCAR WILDE
-
Το μοναδικο μερος στον κοσμο οπου υπαρχει πραγματικη ισοτητα ειναι το νεκροταφειο.
-
Μερικές σκέψεις που κάνω προτού πέσω για ύπνο.
Όλοι ξέρουμε πως καλλιτεχνικό ταλέντο και εγκέφαλλος δεν συναντάνε τον ίδιο άνθρωπο.
Όμως ο Ντα Βίντσι ήταν η εξαίρεση. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
-
There is no "true" or "natural" masculinity or maleness that originates in men; nor does femininity or femaleness originate in women.
On the contrary, the idea that men and women are stable identities is a fiction that disguises itself as a law of nature and culture; a law that regulates the field (gender relations) it purports to describe.
Ambiguous genders disrupt the normative heterosexual arrangements.
Desire is not inherent to the subject; desire makes me take part in a movement. It is not important to know where it is coming from but instead
to know where it is going. Grosz 1994
-
Η μυστικη πηγη του χιουμορ δεν ειναι η χαρα, αλλα η λυπη.
-
Κανείς δεν είναι γέρος αν δεν αρχίσει να μετανιώνει αντί να ονειρεύεται.
-
Αν κρινεις τους ανθρωπους, δεν εχεις χρονο να τους αγαπησεις.
-
Please God if you can t make me thin, make my friends fat.
-
"Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, make sure that you are not, in reality, surrounded by ASSHOLES."
-
Το χρημα δεν εκφυλιζει τον ανθρωπο, τον αποκαλυπτει.
-
"Δεν πιστεύω σε τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, είμαι ελεύθερος" Καζαντζάκης
-
"A life without freedom is not a life"...
"Life for me, in this state has no dignity…
You’re sitting here, three feet away...
But for me, those three feet are an impossible journey"...
Ramón Sampedro