Αλεξάνδρα σιδερένια! καλή ανάρρωση , και πολλά φιλιά !
Printable View
Αλεξάνδρα σιδερένια! καλή ανάρρωση , και πολλά φιλιά !
Νάτο το πρώτο κορίτσι μας..εμφανίστηκε....ψιλοταλα ιπωρημένο, ίσως αλλά, όπως πάντα δυναμικό. Καλώς ήρθες και καλή και γ ρ ή γ ο ρ η ανάρωση!!!!!
Εεεεεεε πειρατή...εσύ που ήσουν το άλλο πρόσωπο στον πληθυντικό του ατυχήματος της Ναταλί....μάθατε κάτι για το χειρουργείο;;;;; Ενημερώστε το κοινό της!
Ναταλιτσα μου ο Θεος μαζι σου!
Σου στελνω την αγαπη μου! <3
Αλεξαντρα καλως επεστρεψες!
καλη και γρηγορη αναρρωση σου ευχομαι!
Αλεξάντρα καλή ανάρρωση....τα δύσκολα πέρασαν τώρα έρχονται οι χαρές από εδώ και μπρος. Αντε και το Ναταλάκι μας, να μάθουμε κανένα νέο...
καλησπερα κουκλες
μπηκα μονο να σας πω οτι η ναταλια βγηκε απο το χειρουργειο και πηγαν ολα καλα. ηταν στο χειρουργειο απο τις 2 ως σχεδον τωρα. δυσκολευτηκε ο γιατρος να της βγαλει τον δακτυλιο αλλά ολα πηγαν καλα και φυσικα της εκανε και το sleeve.
δεν την ενοχλουμε ακομη αλλά ξερουμε τουλαχιστον οτι ολα πηγαν καλα
φιλακια πολλα
ευχαριστουμε πολυ για τα καλα νεα!!!!!ολα καλα λοιπον!!!!
Να΄σαι καλά που ενημέρωσες...τις ευχές μας
Ευχαριστούμε Μπάρμπι μου, νάσαι καλά που μας σκέφτηκες.
Ναταλάκι μου, καλή δύναμη κούκλα μου, και σιδερένια
πολλά φιλιά
Διάβασα χτες για τις επεμβάσεις κι όλη μέρα κρατάω την ανάσα μου γιατί είμαι μπιγκ χέστρα.
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και για την Αλεξάνδρα και για τη Ναταλία.Εύχομαι σιδερένιες,γρήγορα στο σπίτι τους και υγιείς.
Ευχαριστουμε πολυ Barb για τα καλα σου νεα!
Ναταλακι γλυκο να 'σαι σιδερενια!
Περιμενουμε τα νεα σου!
Καλο βραδυ κουκλες.
αλεξανδρα μου εχθες μπηκα πολυ βιαστικα και σημερα ξαναμπηκα να διαβασω τα νεα σας.
σου ευχομαι λοιπον ταχεια αναρρωση, να σου πανε ολα καλα και συντομα να ερθεις να μας καθαρισεις. ποσες ημερες αναρωτικη εχεις? να ξερουμε δηλαδη........και κοιτα εδω δεν ειμαστε δημοσιο ε?
καλα, δεν ηξερα οτι στραμπουληξε το ποδι της η ναταλια. σημερα το διαβασα. ουτε οτι περασε "πολυ καλα" παραμονες χειρουργειου στην αθηνα.... που θα μου παει ομως....δεν θα μιλησω μαζι της?
φιλακια σε ολες τις κουκλες. αν μαθω νεοτερα θα σας πω. παω για δουλιτσα τωρα
Μπράβο Αλεξάνδρα. Ολα καλά, τώρα πια να ευχηθούμε καλή κατηφόρα..Quote:
Originally posted by alexandra79
Καλημερα και σε ολες τις υπολοιπες....κοριτσια εμενα οι μερες μου περασανε....χειρουργηθηκα και εχθες γυρισα σπιτι..Η ναταλια με επισκεφθηκε την δευτερη μερα του χειρουργειου και σιγουρα δεν ημουν και η καλυτερη παρεα....Λοιπον τα νεα μου τωρα....χειρουργηθηκαπεμπτη απογευμα...παρασκευη πρωι σηκωθηκα....σε γενικες γραμμες ημουν καλα αλλα μολις μου εκαναν ενεσεις παυσιπονες εχανα τον κοσμο....ενω ειχα κεφια επεφτα σε μεγαλη μαστουρα....δεν μπορεσα να κοιμηθω πανω απο 7 σε συνολο οσο ημουν στο νοσοκομειο και μολις με εβγαλαν απο το χειρουργειο μεσα σε μια ωρα αδιαθετησα...κωλοφαρδια ε????? Μηπως εχει καμμια να προτεινει καμια βολικη σταση υπνου...?????δεν μπορω να μεινω στο κρεαβατοι πανω απο 1,5 ωρες....Κατα τα αλλα δεν εχω πεινασει...δεν εχω πονεσει σε μερη της επεμβασης...μκιια χαρα τα παω με τα υγρα μου....και γενικα με ολα...και περιμενω την επομενη τεταρτη να βγαλω το περιβοητο σωληνακι....που μεχρι και που ηρθα σπιτι δεν ηξερα τι ηταν αυτο.....
Φιλάκια πολλά
Αντε μπράβο και στο Ναταλάκι μας!!!!
Εφυγε και αυτό το παλιοδαχτυλίδι που την ταλαιπώρησε τοσο. Απέκτησε και το περιβόητο μικρό στομαχάκι.
Περιμένουμε τώρα να μαθουμε νέα και από την ίδια.
Καλημέρα και φιλάκια πολλά σε όλες
Ολα καλά και απ' εδώ και εμπρός ποιός την πιάνει..... Κάθε μέρα θα είναι μία καλύτερη μέρα.....
Γεια σε ολες κοριτσια ....απο μενα ολα καλα...κερναω ζουμακια σε οποια θελει να ερθει επισκεψη...πηγα και για περπατημα σημερα πολυ χαλαρο μιση ωριτσα....το μονο προβλημα ο υπνος αλλα που θα μου παει θα τον καταφερω και αυτον...
Σημερα μιλησα με τη γραματεα του Σκρεκα...η ναταλια ειναι μια χαρα απ οτι μου ειπε πηγαν ολα καλα....Μπραβο πολυ χαρηκα...αντε τωρα ναταλακι μου θα αναρωνουμε μαζι...οπως της ειπα και οταν ηρθε στο νοσοκομειο να με επισκεφθει οποτε θελετε κανετε μια ομαδουλα και ανεβαινετε αλεξ/πολη να σας δειξω τα αξιοθεατα....Για οσους δεν την εχουν γνωρισει μιλαμε για μια υπεροχη γλυκεια και χαμογελαστη φατσουλα( αν και μεταξι μας ετσι....απ το λιγο που διεκρινα μεταξι ταλαιπωριας ενεσεων χαπιων κτλ...πρεπει να ναι πολυ ναζιαρικο θυληκο :P ...πονηρο θυληκο κατεργαρα γυναικα)
Αγαπητη μου μπαρμπι στα καθηκοντα γυρναω εντος των ημερων..ασε και εχω μεγαλοπροβλημα με την αλεκουζομανουλα η οποια δεν μ αφηνει να γυρισω στο σπιτακι μου και μενω στο πατρικο μου.....μεχρι Τετταρτη που βγαζω τις σωληνωσεις με βλεπω αποκλεισμενη εδω....
ΦΙλακια σε ολες σας....ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ενδιαφερον σας...ειναι πολυ συγκηνητικο να νοιαζονται τοσο πολυ για μας ανθρωποι που δεν τους γνωριζουμε....ευχαριστω πολυ και για την στηριξη και για το ενδιαφερον...τοσο καιρο μια κουβεντα σας ηταν φαρμακο....Ενα τελευταιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και την καληνυχτα μου......ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....
Τέλεια τα νέα σας, κουκλοκόριτσα...άντε και με το καλό να βγει κι η ναταλία...εσύ πάλι γιατί αρνείσαι την περιποίηση της μανούλας....απόλαυσέ την...φιλιά
Καλημέρα κοριτσάκια
Αλεξάνδρα μου σιδερένια κοριτσάκι μου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα και φυσικά
στην Ναταλία μας που έμαθα ότι όλα πήγαν καλά...
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.........
τι κανουν τα κοριτσακια? εγω πνιγομαι απο δουλεια. δεν λεει να κοπασει.
αλεξανδρα μου ενα ξενοδοχειο baobab στην αλεξανδρουπολη λεει τιποτε? ερχομαι τριημερο αγιου πνευματος!!
Αλεξάνδρα μου αν τύχει και ξανάρθω Αλεξανδρούπολη, η οποία είναι πολύ ωραία πόλη, σίγουρα θα σε ειδοποιήσω.
Για την ώρα κοίτα να αναρρώσεις.
Ναταλία και Αλεξάνδρα εύχομαι "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ" ... (να μην το λέμε μόνο στα ποτά, να το λέμε και στα ζουμιά)!!!!!
κοριτσακια, η ναταλια ειναι καλα αλλά ταλαιπωρημενη. σας ευχαριστει ολες για τα μυνηματα που στειλατε και σας στελνει φιλακια. δεν ειναι τοσο καλα ωστε να μπορεσει να απαντησει σε τοσα μυνηματα αλλά θα επανελθει δρυμιτερη μολις μπορεσει.
φιλακια κι απο εμενα σε ολες και ολους
Μπαρμπι μου δεν ξερω δεν εχω παει παει ποτε αλλα δεν εχω ακουσει και κατι κακο...Ειναι αναμεσα στην πολη και ενα προαστειο ας πουμε που λεγετε Χιλη....Τι θα ερθεις να κανεις???? Ελπιζω να ξεκλεψεις λιγο χρονο να τα πουμε...Οτι χρειαστεις οσο θα ειστε εδω ακομη κι αν δεν βρεθουμε παρε με τηλ...θα σας κατατοπισω για ολα...καφε ..ταβερνες ...βραδινες εξοδους ....ΤΑ παντα ολα(και τα κοαλα τπτ) :P
Γεωργια μου οποτε θελεις μπορεις να ερθεις....εχω χωρο να φιλοξενησω και κοσμο...αντε παρτε την αποφαση ......φιλακια κοριτσαρες μου.....
Αννεζινα μου ευχαριστω καλη μου για τις ευχες σου κι εσυ ευπροσδεκτη εισαι :)
καλησπερα κοριτσια...
η αληθεια ειναι πως ενω δεν εχω γραψει ποτε εδω μεσα αραια πυκνα σας διαβαζω...
ετσι εμαθα για ττην αλεξανδρα και ττη νατταλια
και χαρηκα πολυ που ολα πηγαν καλα...
να εχεττε καλη αναρρωση κοριττσαρες μου και ολα να σας πανε οπως ττα επιθυμειτε
να ειστε πανττα καλα ολες :)
(σορρυ που γραφω ετσι ειναι χαλασμενο ττο πληκτρολογιο)
Καλημέρα κοριτσάκια μου φιλιά και περαστικά στις κούκλες που αναρώνου,
Αλεξάνδρα μου ευχαριστώ για την πρόσκληση έχω έρθει στην πόλη σας πριν 2 καλοκαίρια με τον άντρα μου περάσαμε υπέροχα η πόλη σας είναι απίστευτη φοβερές θάλασσες φοβερό φαγητό κάναμε και κάποιες εκδρομές στο δάσος της δαδιάς στο δέλτα του εύρου στην ξάνθη στην κομοτηνή μέχρι στο σουφλί έφτασε η χάρη μου να πάρω μεταξωτά τα οποία ήταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ...
όσο για το ξενοδοχείο μπαρμπουνίτσα μου εμείς μέναμε στο ΞΑΝΘ....ΠΑΛ... δεν το γράφω όλο για να μην φανεί διαφήμηση ΑΠΛΩΣ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!! λίγο έξω από την πόλη δίπλα στην θάλασσα, φοβερό πρωινό ωραίο δωμάτιο και καθαρό και υπέροχη θέα στο ΑΙΓΑΙΟ...
και επειδή το καλοκαίρι θέλω απίστευτα να πάω ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ για πες γίνονται οδικές εκδρομές από την Αλεξανδρούπολη??? αλεξάνδρα μου
και για να μην ξεχνιόμαστε
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΦΙΛΑΚΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΑΛΙΦΕΡΗ SORRY
ANNEZINA
αλεξανδρα μου για τριημερο θα ερθουμε 2 ζευγαρια. ενα καφεδακι αν εισαι εκει θα το πιουμε, οκ?
τελικα το ξενοδοχειο καλο ή κακο, δεν εχει σημασια, πλεον δεν εχει δωματια. το ηρα καπου κεντρικα λεει τιποτε? τουλαχισατον να μη πετυχω κατσαριδες και ποντικια....
αννεζινα μου δεν υπαρχουν πλεον και πολλα δωματια στην αλεξανδρουπολη για το τριημερο. οπου βρω. ταχα οικονομικη κριση....και μιλαμε για ακριτικο μερος. φανταζομαι τι θα γινεται σε νησια, πηλιο κλπ.....
φιλακια, καλο σαββατοκυριακο.
α, και παρασκευη σημερα, ημερα που τα μελη της ομαδας ζυγιζονται (τωρα ειπα το ανεκδοτο του μηνα ε?) 83.0 εγω παντως
Γεια σας κοριτσια...Τι κανετε ελπιζω ολες καλα....
Ανεζινα μου ναι γινονται εκδρομουλες....οποτε αν θες για οποτε θες το ψαχνω και σου λεω..
Μπαρμπι μου δεν νομιζω πως ειναι και η καλυτερη επιλογη το να κλειστειτε στην πολη τετοιες μερες...Αν θελεις μπορω να κανω μια ερευνα αγορας και να σε παρω να σε πω..εχω ενα δυο γνωστους με ξενοδοχεια και μερικους ακομη που δουλευουν σε αλλα μηπως και βρουμε κανενα δωματιο λιγο πιο προς την εξοχη ....Αμα θελεις μου λες και το ψαχνω....
Φιλακια πολλα σε ολες ενα υπεροχο σκ και μια υπεροχη πρωτομαγια...ολοι θα ειναι στας εξοχας και θα ψηνουν και εγω στο σπιτι με τα ζουμια μου...αλλα δεν πειραζει χαλαλι...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΛΙ....κι εγώ σπίτι θα είμαι και μάλιστα στην Αθήνα....εσύ που έχεις και τα ζουμάκια σου.....εγώ τα μόνα ζουμιά που με πιάνουν είναι τα κλάματα για τα κιλά μου...και όχι μόνο!
Αλλάζουμε ζουμιά;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλό μήνα...αποχαιρετήστε την άνοιξη και βουρ για το γυμνοκαλόκαιρο...τι ωραία που κρυβόμαστε κάτω από τα χοντρόρουχά μας, κρύβαμε παχουλογαμπούλες στις μπότες, εξαφανίζαμε χαλαρομπρατσάκια στα μακρομάνικα και....τί φαινόταν;;;;ένα μικρό μέρος των αφρατοποδιών μας τυλιγμένο στα κολάν και τα, πραγματικά χωρίς καμιά διάθεση ωραιοποίησης αυτή τη φορά, τα ονειρικά μας πρόσωπα.
Εντάξει...΄Λίλη, Αλεξάνδρα, Ναταλί και κάποιες άλλες αποστατούσες από τη λέσχη των ωραίων Αναγεννησιακών γυναικών..για εσάς που ξεμπουρμπουλιαστήκατε και αποψιλωθήκατε από ίχνος λίπους, αυτά δεν ισχύουν...ισχύουν όμως για εμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κρατώ ψηλά τη σημαία της εν προσπαθεία διαιτούσης και, έτσι, έχω το δικαίωμα να κάνω τον απολογισμό όπως και να προετοιμάζω το κοινό για το τι μέλει γενέσθαι...
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, λοιπόν.....(λέμε τώρα...)
Αγαπητη μου Tidekpe μην φανταστεις οτι καναμε επεμβαση και μας φυγανε τα κιλα....απλα και μεις σε διαιτα ειμαστε αλλα με τροπο αλλο....εκεινον που δεν σου επιτρεπει να κανεις ατασθαλια....εχω να βαλω μπουκια στο στομα μου 11 μερες...ενταξει οχι οτι πειναω αλλα αυτα τα παλιοζουμια τα βαρεθηκα...να πιεις νερο..να πιεις χυμο..να πιεις γαλα..τσαι αντε και λιγο ζουμακι απο καμμια κοτουλα αλανιαρα..τι αλλο να πιεις?????? Καλε μολις ειδα το τικερακι σου εισαι 71.5 και λες πως εισαι χοντρη????θα σε μαλωσω εχουμε και 30 κιλα διαφορα.....αιντε να μην ακουω παραπονα θεα θα εισαι...
Aλεξάνδρα μου....το ξέρω ότι ακόμη παλεύετε και έχετε δρόμο μπροστά σας και, σε καμιά περίπτωση, δεν το θεωρώ έυκολο δρόμο ή λύση...αστειευόμουν,καθώς φαντάζομαι ότι είναι ήδη αρκετά δύσκολο αυτό που ζείτε....εδώ καισαρική κάνουμε και χρειαζόμαστε μέρες και μέρες να συνέλθουμε....απλώς, θέλησα λιγάκι να σας διασκεδάσω με την πιθανότητα που υπάρχει πλέον ισχυρή μπροστά σας...
Ως προς τα δικά μου....είναι μεγάλη ιστορία...τέλος πάντων, όπως και να΄ναι καλή συνέχεια και καλό μήνα....φιλιά!
Αχχχχχχχχχ αυτη η πιθανοτητα να δουμε ποτε θα γινει πραγματικοτητα ...............αχ αυτη η υπομονη δεν ειναι μεσα στα προτερηματα μου....
K A Λ Ο Μ Η Ν Α !!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιάσατε το μαγιόξυλο????????? Εννοώ βέβαια το κανονικό και όχι αυτό που μας εστειλε το ΔΝΤ!!!
Αισίως κατεβηκα στα 82,5 και στις 04/05 κλείνω 2 μήνες από την επέμβαση. Εχω απώλεια 13,5 κιλά σε 2 μήνες.
Νομίζω ότι ούτε πολύ είναι ούτε λιγο. Παντως εμφανισιακά η διαφορά ειναι αισθητή. Το βλέπω και στα ρούχα μου.
Πιστεύω ότι ασχετα από τα κιλά που χάνουμε, λόγω της περιορισμένης ποσότητας τροφής χάνουμε λίπος και αυτό ειναι που κάνει τη διαφορά και στο σώμα και στην εμφάνιση.
Εγω τώρα αν και 83,5 αισθάνομαι 10 κιλά πιο κάτω και αυτό νομίζω οφείλεται στην απώλεια λίπους.
Κατά τα άλλα εντός της εβδομάδας λέω να κάνω το πρώτο μου μπανάκι (Θεού και καιρού θέλοντος).
Κοριτσια μου φρεσκοχειρουργημένες και μη να εισαστε καλά.
Φιλάκια πολλά
Γεωργια στα ζουμια πως τα πηγαινες με ποσοτητες...ρε παιδια εγω πινω γυρω στο λιτρο τη μερα και ακομη δεν εχω νιωσει καποιο φουσκωμα ειναι φυσιολογικο????
Quote:
Originally posted by alexandra79
Γεωργια στα ζουμια πως τα πηγαινες με ποσοτητες...ρε παιδια εγω πινω γυρω στο λιτρο τη μερα και ακομη δεν εχω νιωσει καποιο φουσκωμα ειναι φυσιολογικο????
Γιατί να νιώσεις φούσκωμα? Και εγώ πάλευα να συμπληρώσω το λίτρο καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Καναδυο φορές μόνο που ξεχάστηκα και ήπια απότομα - ξέρεις μονορούφι που λέμε - πονεσα αρκετά μπορώ να πω.
Εμένα τωρα με απασχολεί το γεγονός ότι μπορώ να φάω όλα τα φαγητά, απλά σε περιορισμένη ποσότητα.
Για παράδειγμα μπορώ να φάω 3 πιρουνιές μακαρόνια και μπορώ επίσης να πιω ελληνικό καφέ. Το λέω γιατί αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι καποιοι δεν μπορούσαν.
Εγω διαπιστώνω ότι τρώω όλα τα φαγητά, αλλά λίγο.
Καλό μήνα!!!!!!!
Καλή ανάρρωση Αλεξάνδρα μου!!
και Ναταλάκι σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας!!! Ταχεία ανάρρωση κουκλίτσα!!!!
ευχαριστω πολυ ευγενια μου..
Εεεεεεεεεεε που ειστε ολοι σημερα...???? Καλημερα και καλη εβδονμαδα σε ολους φιλακια...