κανει τετοιο πραγμα αμα γυρισει η τριχα? :crazy:
Printable View
κανει τετοιο πραγμα αμα γυρισει η τριχα? :crazy:
Αυτο αναρωτιέμαι κι εγώ και φοβάμαιιιιιι! Ενταξει εχω θεμα θυλακίτιδας γενικά αλλά ΤΕΤΟΙΟ πράγμα πρώτη φορά βλέπω :( Η μαλακία είναι πως βλέπω μια μαυρη μυτουλα που λογικά είναι η τρίχα......ειλικρινά δεν ήξερα κι εγώ πως μπορεί να πάρει τέτοιες διαστάσεις :( Και η μαλακία είναι πως πριν την Παρασκευή δεν μπορώ να πάω νοσοκομείο.....
τωρα εγω δεν το επιασα αυτο, ειμαι και λιγο ψυχικα φορτισμενη. Τι να σου κανουν στο νοσοκομειο? ενα αυτο. Δευτερον τι εννοεις εχεις θεμα γενικα με αυτο? Τριτον τι παθαινεις αμα το αφησεις? Τεταρτον μη φοβασαι τιποτα, με τα κιλα θα φυγουν κι αυτα, θα αδυνατισουν και δε θα φαινονται :P
Λογικά θα μου κάνουν διάνοιξη γιατί έχει μαζέψει πολύ πράμα κι αντι να μειώνεται, μεγαλώνει :(
Οταν λέω έχω θέμα εννοώ πως γενικά βγάζω ευκολα θυλακιτιδα. Δηλαδή οι τριχες μου γυρνάνε πολύ ευκολα μέσα και μολύνονται με το παραμικρό, αλλά ποτέ ξανά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.....
Αν το αφησεις αυτο μαζεύει μαζευει μαζεύει και πονάει πολύ πολύ πολύ και μπορει η μόλυνση να προχωρήσει και να εξαπλωθεί!
Λες να περιμένω να φύγουν τα κιλά και να μην πάω νοσοκομείο; :P
ωχ δεν ξερω, ακουγεται πολυ επιπονο ολο αυτο που περνας και για χαρη μιας τριχας!!! Πρεπει να το δεις. εγω γενικα δεν εχω τριχοφυια, και να ειχα δε θα την εβλεπα αφου δεν την ανεχομαι, ξυριζομαι παρα πολυ συχνα, με ενοχλει ακομα και το χνουδι!
Μια φορα μυο γυρισε μια τριχα (νομιζω οτι αυτο ηταν) και μετα αφησε ενα μαυρο γρομπαλακι. Μια φιλη μου ειπε δεν ειναι απο την τριχα αλλα ελια. Εγω ειμαι σιγουρη εμφανιστηκε με το...αναποδογυρισμα της τριχας που ηταν επιπονο!
Μωρε κι εγώ δεν έχω γενικά, αλλά εχω πολύ πολύ ΠΟΛΥ ευαίσθητο δέρμα.....μεχρι κι αλλεργια στο ξυραφι εχω :P Μόνο κερί μπορώ να κάνω κι αυτο αναλογα, κάποια κεριά με πειράζουν......
Πάντως αυτο το μαυρο γρομπαλάκι συνηθως ειναι τρίχα που έχει γυρίσει!
Αλλα εμένα τωρα έχει κοκκινισει πρηστεί και πονάειιιιιιιι.
Τι να μην σκάω, σήμερα μου εβγαλε και γρομπαλάκι με πύον :( Σνιιιιιιφ!
Κι όχι τίποτα άλλο, φοβάμαι πως δεν θα μπορώ να πάρω κι αντιβίωση λόγο στομάχου!
αυπνη, αδιαθετη, αρρωστη επι μερες, 2 υπερφαγικα, διαθεση χαλια, τσακωμοι κτλ. Αλλαζουμε? :crazy:
Άυπνη κι εγω λόγο εργασιών, αδιαθετη και εγώ (αν και τελειώνε σήμερα), δεν μπορώ να αγγίξω φαγητο απο χθες (με έπιασε για δευτερη φορα αναγούλα), διάθεση σκατά επίσης (ορμονικο νομιζω ειναι βέβαια), και ένα σακατεμένο πόδι. Α επίσης πολλές πολλές εργασίες.....σιγουρα θες να αλλάξουμε; :P
Σιγουρα, εσενα σημερα ειναι αυριο δεν ειναι, εμενα τα προβληματα απο τη μια δε μπορουν να αναφερθουν εδω, απο την αλλη δε θα φυγουν ;) (οικονομικα, σχεση, πενθος κτλ)
Κουράγιο :/ Και μην λες πως δεν θα περάσουν, ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει το αύριο ;)
Δεν την γλυτωσα τελικά....μόλις γυρισα απο το νοσοκομείο....διάνειξη και μάλιστα η φλεγμονή ήταν άσχημη. Νιώθω σκατά και σκέφτομαι γιατί σε μένα.....:(
Καλε τι ειπα χθες δε θα περασουν, ε θα περασουν. Ενταξει ολα καλα, κι αν πεσουμε ξανασηκωνομαστε. Μαθημενοι πια. Το πιο μεγαλο μαθημα που εχω παρει απο τα κιλα, να μη τα παραταω ποτε!
Ελα βρε τοση ζημια? :( δεν ηξερα οτι μολυνονται αυτα. Και τωρα? Αντιβιωση τελικα κανει? Περαστικα βρε καλη μου απο το πουθενα μπελαδες.
Σκεφτομαι οτι τα γεμιστα μπορω να τα φαω αυριο πρωι, γιατι θα με παρεξηγησει το στομαχι μου λετε? Οχι δε θα τα φαω τωρα. Ναι μιλαω στα γεμιστα. Τι αλλο θα κανω για χαρη της ομορφιας! :P Καληνυχτα, οπως παω θα τα δω στον υπνο μου!
μωρέ συμβαίνουν αυτά!Να ξερες και εγώ πόσα τέτοια χαζοπεριστατικα έχω πάθει!Αφού έγινε διάνοιξη οκ, σε λίγες μερούλες θα είσαι σαν καινούρια!Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Δεν την γλυτωσα τελικά....μόλις γυρισα απο το νοσοκομείο....διάνειξη και μάλιστα η φλεγμονή ήταν άσχημη. Νιώθω σκατά και σκέφτομαι γιατί σε μένα.....:(
Όπως το είπες....απο το πουθενα :( Δεν ξερω ακομα για την αντιβιωση! Ο μαλάκας χθες μου είπε γιατι να επηρεάσει το στομάχι η αντιβίωση; Μου ήρθε να του πω και τι θα επηρεάσει; Τον εγκέφαλο;;;;; Ε ρε γλέντια......θα πάρω τον χειρουργο μου σημερα μπας και βγάλω άκρη :(
Μπακλαβαδάκι το ξερω κι εγω το εχω κανει άλλες 2 φορές, απλά πονάει πολύ η μαλακία, κι η αλλαγή στις γαζες είναι ακόμα χειρότερη, χάθηκε να σου κάνουν ένα ράμα;;; Ελεος δηλαδή. Δεν ξερω γιατι εχω τόσο χάλια ψυχολογία. Μπορει να φταινε και τα ορμονικά απο το χδειρουργείο αλλά ειλικρινά όλη μέρα κλαίω και νιώθω πως τίποτα δεν θα πάει καλά :( Μα τι καταθλιψάρα είναι αυτή για ένα τέτοιο πρόβλημα;;; Δεν είναι δα και τόσο σοβαρό....ξέρω πως υπερβάλω αλλά μου βγαίνει πολύ άσχημα :(
Εχω πάει σε ψυχολόγο αλλά είναι πανάκριβοι και δεν το αντέχει αυτή την στιγμή η τσέπη μου......
Δεν ξέρω με πηρε απο κατω γιατι πεσαν μαζι οι εργασίες για την σχολη (εχω deadline) το πόδι η περιοδος....σκατα.
εχει και δωρεαν νομιζω υπηρεσιες. Παντως τα χειρουργεια που κανει ο κοσμος για την παχυσαρκια θα επρεπε να καλυπτονται απο ψυχολογο νομιζω, πιστευω οτι ενας μεγαλος παραγοντας του αγχους σου ειναι αυτος. Μηπως να ρωτουσες στο νοσοκομειο σου αν υπαρχει τετοια υπηρεσια? πχ εμεις εκει που γεννησαμε ειχε ψυχολογο ασχετα που δεν ηθελα να με επισκεφτει. Θα μου πεις δεν εχει σχεση η γεννα αλλα για ρωτα...αποκλειεται να μην εχει στο νοσοκομειο ψυχολογο στο team του γιατρου σου.
ει παρε λιγα λουλουδακια να νιωσεις καλυτερα http://yoursmiles.org/tsmile/bouquet/t4414.gif
που εισαι παιδι μου και ανησυχω?
Φυσικά και έχει ψυχλόγο στο team :D Δυστυχώς δεν είναι δωρεάν όμως.....
Σε ευχαριστώ πολύ για τα λουλουδάκια ^_^
Τάσο το ξέρω, γιατι κι ανέφερα πως μπορεί να είναι απλά τα ορμονικά μετά απο το χειρουργείο.
Οσο για τον υποσιτισμό, πραγματικά δεν μπορώ να φάω παραπάνω....απο Δευτέρα ξεκινάω συμπληρώματα τουλάχιστον για να καλύπτω απο εκεί τίποτα. Το άρθρο έχω σκοπό να το δω σε λίγο.
Πάντως με έχει πειράξει η αντιβίωση που παίρνω για το πόδι κι έχω ναυτίες όλη μέρα....
πως να μη σε πειραξει αμα εισαι νηστικουλι? Εγω δεν ξερω απο αυτα αλλα εμπιστευομαι τον Τασο που τα εχει ψαξει κι εχει μετρο συγκρισης με τους αλλους εγχειρισμενους... Πως εισαι σημερα?
Δεν είμαι εντελώς νηστική......
Σήμερα είμαι χάλια γιατί έκανα και εμετό μόλις ξύπνησα :( Και δεν μπορώ να βρω και τον γιατρό να ρωτήσω μήπως πρέπει να σταματήσω την αντιβίωση :/
Ακου αμα ηταν να κοψουμε το φαι να αδυνατισουμε ετσι και θα καναμε. προφανως δεν ειναι υγιες. Πρεπει να τρως καποια πραγματα που σου εχει δωσει ο γιατρος και δε θα πρεπει να τα βγαζεις. Δεν εχει βοηθο η αντικαταστατη? Δεν εχει κινητο? Ο εμετος δε βοηθα. Επισης αυτο που ειπε ο Τασος για πρωτεινη σε καθε γευμα το ξερω κι γω που ειμαι ασχετη! Βρες πηγες πρωτεινης που να σου καθονται καλα, ρωτα το γιατρο σου. Πρεπει να την προσλαμβανεις στο βαθμο που εκεινος θεωρει σωστο. Νομιζω το αγχος σου δε θα επρεπε να ειναι ολα τα αλλα, αλλα η σωστη διατροφη. Ειμαστε αυτο που τρωμε, οχι αυτο που δεν τρωμε.
Ακολουθώ πιστά τις εντολές του γενικά. Τωρα για τον εμετό δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι καθαρά το οτι με πειράζει η αντιβιωση αλλά δεν μπορώ να την κόψω έτσι απλά..... πρέπει να ρωήσω :/
Ευχομαι περαστικα!εγω κανω αποτριχωση οχι ξυρισμα αλλα και παλι ποτε ποτε γυρνανε οι τριχες(στο μπικινι),αυτο που με βοηθαει πολυ ειναι να κανω καθε μερα στο ντους ενα δυνατο τριψιμο τοπικα με πολυ σκληρη βουρτσα.Κοκκινιζει ολο το μερος αλλα οποτε το κανω και δεν το ξεχναω,δεν εχω θεμα με το να γυρισουν οι τριχες.Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Λογικά θα μου κάνουν διάνοιξη γιατί έχει μαζέψει πολύ πράμα κι αντι να μειώνεται, μεγαλώνει :(
Οταν λέω έχω θέμα εννοώ πως γενικά βγάζω ευκολα θυλακιτιδα. Δηλαδή οι τριχες μου γυρνάνε πολύ ευκολα μέσα και μολύνονται με το παραμικρό, αλλά ποτέ ξανά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.....
Αν το αφησεις αυτο μαζεύει μαζευει μαζεύει και πονάει πολύ πολύ πολύ και μπορει η μόλυνση να προχωρήσει και να εξαπλωθεί!
Λες να περιμένω να φύγουν τα κιλά και να μην πάω νοσοκομείο; :P
Εχω διαβασει για το ξυρισμα οτι αν το ξεκινησεις και ειδικα αν εχεις τετοιο προβλημα,θα πρεπει να ξυριζεσε καθημερινα οχι καθε δευτερη μερα γιατι τοτε η τριχα προλαβαινει να γυρισει προς τα μεσα
Καλέ κι εγώ αποτρίχωση με κερί κάνω, το είπα και πιο πάνω, έχω αλλεργία στο ξυράφι :P (μηπως να αλλάξω nickname και να βάλω Η_Αρρωστιάρα;;;; ΧΔ αχαχαχ
Πάντως βρηκα τον γιατρό, μου σταματησε την αντιβιωση (ίσως κάνω ενέσιμη αν σηκωσω πυρετό), και μου εδωσε ενα χαπάκι για το στομάχι. Επίσης με γυρισε στα υγρα για 3 μέρες....
Τωρα λοιπον που νιωθω καλυτερα Τάσο θα ήθελα να σου απαντήσω λίγο καλύτερα για το περι διατροφής! Κατα ρχας να σε ευχαριστησω ΠΑΡΑ πολύ γιατι πραγματικά τις χρειάζομαι αυτές τις υπενθυμίσεις μιας και ξεχνιέμαι (ειδικά με όλα αυτα που μου τυχαίνουν....). Χάρη στα πολυτιμα σχόλια σου λοιπόν, βαζω έναν καινουριο στόχο! Μόλις ξαναρχίσω να τρώω να επιστρέψω στις 2 κουπες γάλα την μέρα (επιμενει κι ο γιατρός σε αυτό), και να αντικαταστησω το πρωινό ή το βραδυνό (ίσως και εναλλάξ) με αυγό που είναι φουλ στην πρωτεϊνη μιας και όντως είναι το σημαντικότερο που χρειάζομαι! Επίσης σκεφτομαι να επισκεφτω κάποιον διαιτολόγο για να μου δωσει κατευθυνσεις! Δεν ειναι αναγκη να πηγαινω καθε βδομάδα (αφού είναι πανάκριβοι) αλλα και μια φορα τον μηνα νομιζω θα με βοηθήσει πολύ!!
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι, πραγματικά με βοηθάς :)
Σουιτάκι κι εσένα σε ευχαριστώ πολύ για όλα ^_^
Να 'στε καλά παιδιά, πραγματικά δεν το περίμενα να με βοηθάτε τόσο πολύ :D
ολα καλα λοιπον! Εισαι καλυτερα?:yes:
Ναιιιιιιιιι!!! Τωρα που πηρα το χάπι για το στομάχι φυγαν κι οι αναγούλες και όλα :) Τελικά πράγματι με πείραξε η αντιβίωση. Το μόνο που με "χαλάει" είναι που μου εκοψαν το φαγητο για 3 μέρες και φοβάμαι μην ξαναερθει η ατονία....ευτυχως βεβαια ερχεται ΣΚ οποτε θα μπορώ να κοιμάμαι όλη μέρα :P
Επίσης κι ο πόνος στο πόδι είναι καλύτερα!!
Kαι η ψυχολογία μου πήρε κάπως τα πάνω της πάλι :D
:thumbup::thumbup::thumbup:
Σκεφτομαι οτι αυτη την Κυριακη ισως αλλαξει η ζωη μου. Ερχεται μια φιλη μου απο Αθηνα με τον φιλο της απο Βουλγαρια. Αυτος αρχισε στα 120 κιλα ωμοφαγια και τωρα ειναι 70. Ξερω ειναι μεγαλη αλλαγη και το σκεφτομαι καιρο τωρα, ομως αυτοματα αποκλειει καθετι επεξεργασμενο, δεν γινεται αποτομα αλλα σταδιακα, και γλιτωνω μια ζωη απο τη θερμιδομετρηση.
ακομα κι αν δεν αλλαξω συνηθειες σιγουρα θα με μαθει πολλα. Εχω αγωνια! Ηρθε η ωρα μου να φροντισω τον εαυτο μου πιο ουσιαστικα. Να μυηθω σε νεες τροφες, πιο αγνες πιο ωφελιμες. Ελπιζω οτι θα με βοηθησει πολυ αυτη η επαφη.
Τι ακριβώς είναι η ομοφαγία;
Εγω σκεφτομαι πως ΣΙΓΟΥΡΑ καποιος με εχει μουτζώσει....προ ολίγου έσκασε ο φορτιστής του λάπτοπ μου και πέρα απο το οτι με χτυπησε ρεύμα, χτυπησε και το σκυλάκι μου που ήταν δίπλα στον φορτιστη :( Ευτυχως δεν έπαθε κάτι σοβαρό αλλά εχει σοκαριστει το καημένο όπως και εγώ....
η διαιτα του χορτοφαγου :P ασε φρικαρα με αυτα που λες, ασε εμενα, πες εσυ το πατερ ημων καποιες φορες και σταυροκοπησου :crazy:
δε θα ερθουν οι φιλοι μου, θα πρεπει να τα λεμε διαδικτυακα :sniffle: σωθηκα δηλαδη! :barfy:
σκαει ο φορτιστης του λαπτοπ??? παναγια μου!!!!! πωπω να προσεχεις!!!
γνωριζεται αν υπαρχει καποιος εγκυρος θερμιδομετρητης?? κοιτουσα πριν ποσες θερμιδες εχει μια πιτα για σουβλακι κια μου βγαζει τα 100 γρ αντιστοιχουν σε 280 αλλα πιστεω οτι η μια πιτα αποκλειεται να ναι 100γρ θα ναι γυρω στα 30-40, 50 ε δεν νομιζω παραπανω!!!!!!
κατα τις 12 θα σου πω απο το σπιτι σε απευθειας μεταδοση απο την καταψυξη :D
Η ωμοφαγια ειναι πολυ καλη αλλα επειδη το ειχα δοκιμασει για λιγες μερες ειδα οτι σε εμενα δεν δουλεψε καλα με τον τροπο που το εκανα,απο τη δευτερη μερα το στομαχι δεν μπορουσε να χωνεψει καλα τα λαχανικα και τα φρουτα και ειχα φουσκωματα.πιστευω οτι πιο σωστο ειναι αυτο που κανουν οι ωμοφαγοι με τον αφυγραντη,που μαγειρευουν μ'αυτον και τρωνε και δημητριακα,αλλιως πρεπει να τρως πολλους ξηρους καρπους που παλι κανεις κακο στον οργανισμο(δεν θυμαμαι για πιο λογο κανουν ανισορροπια) η αν εχεις ευαισθησια να πινεις πολλες απο τις τροφες για να παιρνεις τα θρεπτικα συστατικα χωρις να βαραινεις το στομαχι.Μακαρι να παρεις πληροφοριες να μας γραφεις,ειναι πολυ ενδιαφερον:thumbup:Quote:
Originally posted by sweetOctober
Σκεφτομαι οτι αυτη την Κυριακη ισως αλλαξει η ζωη μου. Ερχεται μια φιλη μου απο Αθηνα με τον φιλο της απο Βουλγαρια. Αυτος αρχισε στα 120 κιλα ωμοφαγια και τωρα ειναι 70. Ξερω ειναι μεγαλη αλλαγη και το σκεφτομαι καιρο τωρα, ομως αυτοματα αποκλειει καθετι επεξεργασμενο, δεν γινεται αποτομα αλλα σταδιακα, και γλιτωνω μια ζωη απο τη θερμιδομετρηση.
ακομα κι αν δεν αλλαξω συνηθειες σιγουρα θα με μαθει πολλα. Εχω αγωνια! Ηρθε η ωρα μου να φροντισω τον εαυτο μου πιο ουσιαστικα. Να μυηθω σε νεες τροφες, πιο αγνες πιο ωφελιμες. Ελπιζω οτι θα με βοηθησει πολυ αυτη η επαφη.
Όταν λέμε ωμοφαγία,Quote:
Originally posted by forty
Η ωμοφαγια ειναι πολυ καλη αλλα επειδη το ειχα δοκιμασει για λιγες μερες ειδα οτι σε εμενα δεν δουλεψε καλα με τον τροπο που το εκανα,απο τη δευτερη μερα το στομαχι δεν μπορουσε να χωνεψει καλα τα λαχανικα και τα φρουτα και ειχα φουσκωματα.πιστευω οτι πιο σωστο ειναι αυτο που κανουν οι ωμοφαγοι με τον αφυγραντη,που μαγειρευουν μ'αυτον και τρωνε και δημητριακα,αλλιως πρεπει να τρως πολλους ξηρους καρπους που παλι κανεις κακο στον οργανισμο(δεν θυμαμαι για πιο λογο κανουν ανισορροπια) η αν εχεις ευαισθησια να πινεις πολλες απο τις τροφες για να παιρνεις τα θρεπτικα συστατικα χωρις να βαραινεις το στομαχι.Μακαρι να παρεις πληροφοριες να μας γραφεις,ειναι πολυ ενδιαφερον:thumbup:
εννοούμε και το κάποιος πχ να τρώει ωμά κρέατα; Πχ ταρτάρ;
:smilegrin:
140-160 θερμιδες εχει μια πιτα χωρις λαδι.. απο διαιτολογο πηγη ! ;)Quote:
Originally posted by aiglh!
γνωριζεται αν υπαρχει καποιος εγκυρος θερμιδομετρητης?? κοιτουσα πριν ποσες θερμιδες εχει μια πιτα για σουβλακι κια μου βγαζει τα 100 γρ αντιστοιχουν σε 280 αλλα πιστεω οτι η μια πιτα αποκλειεται να ναι 100γρ θα ναι γυρω στα 30-40, 50 ε δεν νομιζω παραπανω!!!!!!
ωχ το ξεχασα για την πιτα, εχω στην καταψυξη, εισαι μεσα αιγλη, να παω να δω? Αν θες πες το πρωι. Δε θυμαμαι καθολου αλλα για να το λεει η χτιστινα. Επισης πρεπει να τη ζυγισω παγωμενη, δεν ξερω αν θα εχει το ιδιο βαρος.
εννοειται με αφυγραντη! Εγω θελω φαι δε μπορω, 100 κιλα ανθρωπος :D μου ειπε δε θα στερηθω τιποτα οσο το εφαρμοσω, κι οτι θα γλυκαθω τοσο πολυ που θα θελω για μια ζωη. Τεσπα σημασια εχει οτι δεν ερχεται, οτι μαθω στα πεταχτα απο το ιντερνετ, οταν ειναι μεσα, οταν ειμαι μεσα, δηλ. συνεννοηση χαλια. Δε με βολευει καθολου ετσι για ωμοφαγια, κι αν δεν ειμαι καλα διαβασμενη και με καλο δασκαλο δεν κανω βημα.Quote:
Originally posted by forty
Η ωμοφαγια ειναι πολυ καλη αλλα επειδη το ειχα δοκιμασει για λιγες μερες ειδα οτι σε εμενα δεν δουλεψε καλα με τον τροπο που το εκανα,απο τη δευτερη μερα το στομαχι δεν μπορουσε να χωνεψει καλα τα λαχανικα και τα φρουτα και ειχα φουσκωματα.πιστευω οτι πιο σωστο ειναι αυτο που κανουν οι ωμοφαγοι με τον αφυγραντη,που μαγειρευουν μ'αυτον και τρωνε και δημητριακα,αλλιως πρεπει να τρως πολλους ξηρους καρπους που παλι κανεις κακο στον οργανισμο(δεν θυμαμαι για πιο λογο κανουν ανισορροπια) η αν εχεις ευαισθησια να πινεις πολλες απο τις τροφες για να παιρνεις τα θρεπτικα συστατικα χωρις να βαραινεις το στομαχι.Μακαρι να παρεις πληροφοριες να μας γραφεις,ειναι πολυ ενδιαφερον:thumbup:Quote:
Originally posted by sweetOctober
Θα μου εφερνε και διαφορα τροφιμα που δεν ειναι προσιτα σε μενα :(
Εγώ πάντως ακόμα δεν κατάλαβα τι είναι η ωμοφαγία :P
Αίγλη η διατροφολόγος μου, μου έλεγε 150 μια πίτα αλάδωτη, αλλα το σακουλάκι που εχω σπίτι λέει 110! Ειναι ανάλογα την πίτα υποθέτω :/
αχ ευχαριστω κοριτσια να στε καλα!! η αληθεια ειναι οτι εχτες που εφαγα τη πιτα δεν την ευχαριστηθηκα, ο γυρος κοτοπουλο ηταν αισχος!!! αλλα η πιτουλα τελεια!!!! :cool rsvd:
η αληθεια ειναι οτι πρεπει να μαζευτω στο φαγητο, τρωω λιγο χαλια και ειμαι και γενικα χαλια, δεν μ αρεσει εδω που σπουδαζω ειμαι μονη μου και το αγορι μου σε 3 μερες θα φυγει και θα μεινω τελειως μονη μου και στη σχολη ειμαι με κατι παιδια χαλια, κανουμε ομαδες και εκει νιωθω ακομη πιο μονη...... :(:(
αφου εχω φτασει σε σημειο να λεω να ξεκινησει η εξεταστικη, να μην πηγαινω αλλο στη σχολη μονο να δινω παρολη τη μοναξια που θα βιωνω στο σπιτι!!! τουλ θα απασχολουμαι με το διαβασμα