Ε μας τον πέταξες εσύ....Θα βρω κάτι άλλο πιό ...επαναστατικό να πετάξω, κατά προτίμηση κανένα νεράντζι προς τη βασιλική οικία.... χο, χο, χο και δε ξέρω και πότε είναι η εποχή τους....:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Printable View
Ε μας τον πέταξες εσύ....Θα βρω κάτι άλλο πιό ...επαναστατικό να πετάξω, κατά προτίμηση κανένα νεράντζι προς τη βασιλική οικία.... χο, χο, χο και δε ξέρω και πότε είναι η εποχή τους....:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
,να τα τραγούδια με τίτλο που δε συνάδει με τον υπερσύνδεσμο...[/quote]
που το εκανε παλι αυτο η χαρη μου?
Κ συ τεκνον Τζινα?4 αριες κ δυο ελεφαντακια να τα φας!Μεχρι να χωνεψεις θα εχεις συνετιστει!
Cosmopolitan σελ 773Quote:
Originally posted by Γλαύκη
που το εκανε παλι αυτο η χαρη μου?Quote:
Originally posted by NADINE
να τα τραγούδια με τίτλο που δε συνάδει με τον υπερσύνδεσμο...
Cosmopolitan σελ 753Quote:
Μην πάω και πιο πίσω...Αυτές είναι δουλειές της Τζίνας!Δεν είμαι βρωμομεσού μεροκαμακλέφτρα εγώ!Quote:
Κ επειδη ειναι μεσημερι κ ο λιχουδης μας θα πειναει παλι ενα γουρνοπουλακι,τουρτα φυσικα παντα,για χαρη της!Καλη ορεξη χαρα μου!
Παω στα ιδιαιτερα διαμερισματα μου να ξαπλωσω λιγο .Ας εξευμενισω με λιγο Παρισι τη Ναταλια γιατι δεν ξερω τι μπορει να μου συμβει...
Ας κρατήσω το επίπεδο υψηλό κι ας ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τη Φτου για το υπέροχο δώρο της!
Ξέρεις πόσο αγαπώ το Παρίσι και βλέπω το λαμβάνεις υπόψιν σου στα δώρα μου.Αντίστοιχα εσύ αγαπάς τις πρόβες θεάτρου.Βουαλά!
--->http://www.youtube.com/watch?v=1jyTLl0726g
ακομα μυστικο μας το κρατατε το θεμα διαδοχος κυρια ναταλια μας.να μην ξερουμε σε ποιον απευθυνετε το δωρο μας για το βραδινο παρτυ?
Σε ποιά γλώσσα να σας το πούμε κυρία Λίλα μας να το καταλάβετε πως η Φτου θα κυβερνήσει και δεύτερη εβδομάδα;Quote:
Originally posted by eleni198621
ακομα μυστικο μας το κρατατε το θεμα διαδοχος κυρια ναταλια μας.να μην ξερουμε σε ποιον απευθυνετε το δωρο μας για το βραδινο παρτυ?
Μα τόσο χάλια πια περνάτε που δεν τη θέλετε;Εκτός αν επιβουλεύεστε εσείς το θρόνο της...Αυτό είναι το θέμα,μις;
Βρε κορίτσια τι σας νοιάζουν διαδοχές και βασιλείες...Αφού εδώ και πόσον καιρό παλεύω να σας ξυπνήσω έστω μιά σπίθα επαναστατισμού και κάθεστε και ανέχεστε τη ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ (3 γιατί είναι και σημαδιακό). Καλά να πάθετε, λουστείτε τώρα άλλη μια εβδομάδα στάνταρ και μην ξεχάσετε να της δώσετε και τρίτη. Ουφ τα είπα και ξεμπάφιασα!!!!:roll::roll::roll::roll::r oll::roll::roll:
εμεις τα κουμουνια ειμαστε κατα της μοναρχιας.
ασε που εχω και ευθυνοφοβια.ειμαι τωρα εγω να κυβερνησω ολοκληρο κακομοιρισταν?εεεε????????
ασχετο ψερετε αν μπορω να αλλαξω το ονομα μου στο προφιλ μου?
Εμ,εσύ έχεις ευθυνοφοβία,οι παλιές όλο και κάποιο λόγο έχουν να μη θέλουν την εβδομάδα αυτή,Quote:
Originally posted by eleni198621
ασε που εχω και ευθυνοφοβια.ειμαι τωρα εγω να κυβερνησω ολοκληρο κακομοιρισταν?εεεε????????
οι νεότερες προφανώς θα νιώθουν πως προηγούνται οι παλιές...Κατά τα άλλα δεν τη θέλετε τη Φτου πάλι,
αλλά κανείς δεν τολμά να βγάλει το φίδι από την τρύπα!Καθόμαστε και την τρώμε τότε άλλη μια τουρτοεβδομάδα!
η δικη μου η τουρτιτσα για αυτη την εβδομαδα θα μπορουσε να ειναι light?