γιωτακι το τελευταιο σου μηνυμα σε ποια πηγαινε?
Printable View
γιωτακι το τελευταιο σου μηνυμα σε ποια πηγαινε?
Θελω να χαρισω μερικες τουρτες ακομη,τις τελευταιες που μου επιτρεπουν.
Στη βασιλικη ακολουθο γνωστη κ ως Σαμανθα μερικα συνεργα για βραδιες με παρεα....οχι του παρεακιου....
Στη Τζινα την τελευταια λαλαγκοτουρτα γιατι απο αυριο μπορει να εχει το λαλαγκι ατοφιο!
αααααα καλα δεν ειδα οτι το εστελνες στην αβα.
Στη Μακ Γιωτ μας βιβλια .Κ μην κοιτας την πιο πανω τουρτα παιδι μου αγνο εσυ.
Γιωτάκι χαίρομαι που είστε καλά. Απ'ότι φαίνεται έχουμε πολλούς ντεντέκτιβ εδώ μέσα, τη Λίλα, την ʼβα και δεν ξέρω και ποιά άλλη θα ακολουθήσει τα βήματά μου!
Εισαι πηγη εμπνευσης τζινα.
Κ φυσικα στη Ναταλια που μας δινει την ευκαιρια κ τη χαρα να παιζουμε!
ελπιζω να εξιλεωθηκα με τοσες που σου χαρησα, που δεν πετυχα με την πρωτη την Αλικη σου.
Δοκίμασα τα ρουχαλάκια μου και τα έκανα σετ με παπούτσια και κοσμήματα. Αν είχα και μία δουλειά να τα δείχνω και στους συναδέλφους μου θα ήταν καλύτερα!! Προς το παρόν επειδή ούτε εξόδους μπορώ να κάνω θα τα φοράω στο πεζοδρόμιο που κάνω :lol: δηλαδή στο καθημερινό μου περπάτημα. Ναταλία αυτές στη φωτογραφία είναι οι μπότες και έχουν διαφορετικό φερμουάρ, η μία δηλαδή έχει πολύ μεγάλο φερμουάρ γύρω γύρω από το πόδι. Επειδή έχω πρόβλημα με τα πόδια μου σχεδόν όλα μου τα παπούτσια είναι camper επειδή είναι άνετα και ανατομικά. Είναι όλα διαφορετικά το δεξί με το αριστερό αλλά με τα ρούχα που φοράω μόνο εγώ το ξέρω. Ελπίζω να μη μου ζητήσεις τίποτα άλλο και με βάζεις πάλι να ψάχνω!
Ανάμεσα στις πονηρούλες, η δική μου τούρτα είναι πιο ωραία, με το βρακάκι της, τις χειροπέδες της, τα σέα και τα μέα της..
Της Τζίνας, όμως, είναι πιο αστεία! Το λαλάγγι έχει το ίδιο ύψος με το κοριτσάκι! Είπαμε, αλλά τέτοιο κακό να μη μας βρει! :lol:
Πλάκα έχει, ανάμεσα στις όμορφες τούρτες και ένα ζευγάρι μπότες!! :lol:
Με γεια, Τζινάκι! Καλοφόρετα! Φοβερές οι μπότες! Εύχομαι να σε οδηγήσουν γρήγορα στη νέα σου εργασία!
Γιωτάκι, πες αλεύρι! u2u σε γυρεύει!
Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ταυτόχρονα είχα ανοιχτή την τηλεόραση και χαζεύω λίγο εδώ, λίγο εκεί, καταλαβαίνεις..
ʼβα μου δεν είναι καινούριες οι μπότες, τις έχω 2 χρόνια. Είδες πόσο παρεξηγημένη με έχει η Μεγαλειοτάτη και μου έβαλε αυτήν την τούρτα; Είπαμε αχόρταγη αλλά όχι ίσα με το μπόϊ μου! :lol: