Tζινακι με γεια ολα τα ρουχα!Μακαρι να μπορουσα να ψωνισω κ εγω ετσι!Κ η μποτες υπεροχες!Ολα τα καμπερ ειναι ιδιαιτερα.Καλοφορετα κ θα τα δουν κ συναδελφοι που θα παει!
Printable View
Tζινακι με γεια ολα τα ρουχα!Μακαρι να μπορουσα να ψωνισω κ εγω ετσι!Κ η μποτες υπεροχες!Ολα τα καμπερ ειναι ιδιαιτερα.Καλοφορετα κ θα τα δουν κ συναδελφοι που θα παει!
κορίτσια, δεν είμαι καλά..
Mακ μου τι εγινε?γιατι?
Τι εγινε Μακ τι επαθες?
Τι έγινε Γιώτα μου;
Γιατί Γιώτα μου έγινε κάτι;
Τσουπ!!!Μπήκα και εγώ επιτέλους και από τι βλέπω την κατάλληλη στιγμή... έχουμε κρίση στο μαγαζί; Η ΜακΓιωτ δεν είναι καλά;;;; Τι, πως, που, γιατί;;;;
Δεν ξέρω, εσείς τι πιστεύετε, αν κάποιος έχει περάσει κάποια στιγμή στη ζωή του κατάθλιψη, και την έχει αντιμετωπίσει και την έχει ξεπεράσει, είναι δυνατόν να του έχουν μείνει κατάλοιπα? Απομεινάρια της? Ετσι νιώθω σήμερα, αλλά το έχω ξανανιώσει τελευταία..
Αισθάνομαι-φαινομενικά αναίτια- μεγάλο πέσιμο, κλαίω, σκατά...
Ξέρετε ότι είμαι control freak, αυτό το πέσιμο που δεν μπορώ να διαλευκάνω με κάνει κουρέλι, δεν ξέρω να διαχειριστώ καλά τέτοιες φάσεις που θλίβομαι χωρίς προφανή λόγο. Θέλω πάντα να ξέρω το πως και το γιατί..
Τις καλησπέρες μου!
Τζινάκι καλοφορετη η καινούργια σου ντουλάπα!!!!!Τέλειες οι μπότες!!!!!!!!!!
Τώρα θα χαμογελάσει η Γιώτα! Μοιράζομαι αυτή την εξευτελιστική στιγμή, μόνο και μόνο για να σκάσει λίγο το χειλάκι της..
Κορίτσια, από το πρωί τρώω, τρώω, τρώω... Επειδή χθες κοιμήθηκα χάλια, ξύπνησα κουρασμένη και μάλλον θέλω να ανακτήσω δυνάμεις. Τώρα πια, αφού τελείωσα το φαί και ήπια και μια δεξαμενή νερό, διαπίστωσα πόσο πρήστηκα και ζήτησα βοήθεια από το παρεάκι. Πήγα εκεί που καθόταν καμαρωτή και του λέω κοίτα τι έπαθα! Με παρατήρησε, με γύρισε στο πλάι, ψηλάφησε το στομάχι μου και είπε άααα, ίιιιι, αυτό δεν το έχω δει ποτέ! Γιατί πουλάκι μου; Πώς το έκανες αυτό; Πολύ χάλια, κορίτσια! Βουνό η κοιλιά μου και δεν πατιέται κιόλας, γι' αυτό γελάει το παρεάκι!
Καλέ Γιώτακι μου μη νιώθεις έτσι!!!!!Η ζωή είναι ωραία κ ας έχει τα πάνω της κ τα κάτω της!!!!!Έλα κούκλα μου σκέψου θετικά!!!!!