Πολύ ησυχία έχουμε...μήπως είναι η νηνεμία πριν από την καταιγίδα;
Printable View
Πολύ ησυχία έχουμε...μήπως είναι η νηνεμία πριν από την καταιγίδα;
Nα στειλω τα χαιρετισματα μου στο Λονδινο στα εκει ξαδελφια μου που κ εκει η δυναστεια καλα κρατει!
Λοιπόν η Ναταλία δεν απαντάει!!!!!Αφού όμως το Γιωτουλίνι μας χαμογέλασε και αφού είστε όλες μια χαρά ήρθε η ώρα να την κάνω κ να πάω για ύπνο!!!!!Σας φιλω γλυκά και σας ευχομαι ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!!!!!!
Γιωτάκι μου πήγαινε να ξεκουράσεις το κουρασμένο σου κορμάκι, κρατάμε εμείς τα μπόσικα μην ανησυχείς ;). Καλή ξεκούραση λοιπόν και όνειρα γλυκά!
Βαλτε κ εσεις κανενα κοπελλιες!Εσυ με τα σεμιναρια η αλλη με τα τηλεφωνα,η αλλη δε μπορει τι να σας πρωτοκανω?
Γιωτάκι μου καλή σου νύχτα και καλή ξεκούραση. Μην ανησυχείς γιατί με ότι καθεστώς και να ξυπνήσεις το πρωί δεν μπορεί να είναι χειρότερο από της Μεγαλειοτάτης! :lol: Φιλάκια.
Ευχαριστώ αδερφουλες !!!!!Είστε αξίες αντικαταστάτριες!!!!!
Γιωτουλινι μου γλυκο πιστε μου υπηκοε εσυ,πηγαινε να ξεκουραστεις!Δεν αλλαζει τιποτε εδω!Ζω κ βασιλευω!Αντε μεχρι τις 12 εχει καιρο να δηλωσει οποια θελει,αλλιως ζητω η τουρτα κ την επομενη εβδομαδα!
Μετά αιτήσεως της Μεγαλειοτάτης να κάνω και εγώ μία αφιέρωση από την χρυσή δεκαετία των 80'ς! :lol:
Έχω φάει κόλλημα τις τελευταίες μέρες και χαζεύω στο youtube τραγουδάκια αυτής της δεκαετίας! ʼντε σας παρακινώ για νέες ιδέες ;), μετά της έγκρισης της Μεγαλειοτάτης βεβαίως βεβαίως....να μην ξεχνιόμαστε ;)
SOUNDS LIKE A MELODY
Γελάω με το χρυσό μικρόφωνο :lol::lol:
Μουφα το σημερινο παρτυ δεν εχει τζερτζελε.καληνυχτα σε οσες πηγαν για υπνο.
ωωωωω ανεβαίνουμεεεεε!
WHAM - I AM YOUR MAN!!!
:D
Εμ γίνεται πάρτι Λίλα μου χωρίς Λιχούδη;;;
Αλλά τι να την κάνουμε που κλάταρε από το πολύ φαΐ! :lol:
Δεκαετια 80'?
BONEY EM