Ειναι αποφαση της στιγμης , για μενα .....
Printable View
Ειναι αποφαση της στιγμης , για μενα .....
Μπλακυ η αλλη ατακα που μου ειχες πει δουλεψε. :) Εχεις παλι καμια καλη; Της υποσχεθηκα να της δειξω κατι φωτο με χαρταετους που εχω βγαλει - κλασικα χαθηκαν οι περισσοτερες, χαλασε η καρτα της καμερας, εκλαπη ή χαθηκε ο παλιος σκληρος κλπ, αλλα βρηκα μερικες και θελω καπως να ριξω την προταση να παμε μαζι να πεταξουμε.
Επισης θελω να της δειξω κανα βιντεακι κωμικο στο γιουτουμπ απο Ελληνες αλλα μου φαινονται ολα πολυ ακραια ή οχι τοσο αστεια.
θα σασ πω τι παιζει με μενα κι οποιοσ λιποθυμησει λιποθυμησε οταν γενηθηκα ειχα ταχυτητα επεξεργασιασ στο μυαλο δηλαδη ειχα μυαλο γονεισ δημοσιοι υπαλληλοι και ο πατερασ μου λογω οτι συναντουσα συνεχεια αντιδρασεισ με εβαλε να δουλεψω στα χωραφια δηλαδη κι αλλα λεφτα ετσι παντα ειχα λεφτα τα παιδακια στην αλανα θεωρησαν καλο να καλεσουν τη μαφια μιασ που περνανε τα δικα τουσ να με τραβηξει ενα μανικι να μου παρει την ψυχη βρεθηκε μια εξυπνη καναμε παιδια εγω συνεχισα να δουλευω αλλα μου πηραν την οικογενεια το πραγμα χειροτερευε προσωπικη περιουσια 500 χιλιαρικα ε τοτε εγινε το καλο πεθαναν οι γονεισ μου και τωρα μενω με τα παιδια μου που ειναι πλουσια εγω ειμαι φτωχοσ και μου τα πηραν ολα και την ψυχη αυτα παιζουν με μενα κι οποιοσ λιποθυμησει λιποθυμησε αυτα
μαλακα τσιπρα το φαγεσ αμασητο χαλβα
Κάποτε είχα μιλήσει με μια γυναίκα που τότε την θεωρούσα μεγάλη (σε σχέση με εμένα)..Δηλαδή εγώ ήμουν 20 χρονών και αυτή 60κατι..Είχε έρθει η κουβέντα έτσι..Δηλαδή αυτόν που μ'αγαπαει ή αυτόν που αγαπάω...Μου είχε πει "αυτόν που σ'αγαπαει, γιατί θα είσαι εσύ καλά..αν διαλέξεις αυτόν που αγαπάς θα είναι καλά αυτός "
Εγώ φυσικά διάλεξα αυτόν που αγαπούσα..Και τώρα το ίδιο θα έκανα..
Σκέφτομαι.. Ποιο είναι τελικά το πιο εγωιστικό? Να επιλέξει κάποιος αυτήν που αγαπά και δεν θέλει να παθει κακό ή να επιλέξει αυτην που τον αγαπά για να έχει κάποιαν να τον νοιάζεται κτλ..
Μήπως θα διάλεγε κάποιος αυτή που αγαπά γιατί θεωρεί ότι δεν του αξίζει να τον αγαπούν;;
Το ιδανικοτερο για μένα είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι.. Είναι δύσκολο να νιώθεις τα ίδια την ίδια χρονική περίοδο με τον άλλον.. Και ακόμη πιο δύσκολο να το παραδεχτείς και να το αποδεχτείς..
Κι εγώ θα διάλεγα αυτή που αγαπάω.
.
Ωραια εκανα undelete τα αρχεια.
Χαίρομαι που δούλεψε αλλά...για ποια λες; :p
Χαίρομαι επίσης που βρήκες τελικά τις φωτογραφίες. Πες πως τις έψαχνες (δείχνεις έτσι το ενδιαφέρον σου, ότι την υπολογίζεις) και θέλεις να τις τις δείξεις και ότι θα ήταν ωραίο να μην μείνετε στις φωτο αλλά να τις δείξεις στην πράξη τα έθιμά μας. Υπάρχει κάποιο ωραίο μέρος στην Αθήνα που είναι πιο εξοχή ας το πούμε για να την πας;
https://youtu.be/qwxVnycYxAk
Αστάθιοοοος :cool:
Έφαγα τον κόσμο να θυμηθώ το όνομα και να τον βρω. Τον έβλεπα παλιά
Μιλησαμε!
Της εδειξα φωτογραφιουλες. Της εδειξα και τον σκυλακο μου που της αρεσε πολυ. Εχει κι αυτη σκυλακι στην Κινα. Γενικα ομως ειχα φοβερο αγχος και υπερενταση οταν μιλαγα. Δεν ειχαμε τοσο καλο κονεξιον οπως τις προηγουμενες φορες που μιλησαμε. Ισχυει το στη βραση κολλαει το σιδερο. Οταν πρωτογνωριζονται δυο ανθρωποι αλλαζουν ευκολα οι εντυπωσεις και τα συναισθηματα. Την πρωτη φορα καποιος μπορει να σου αρεσει, τη δευτερη να σου φανει πιο κρυος κλπ. Γι αυτο καλο ειναι οταν ξεκιναει μια μικρη φωτια να αδραζεις την ευκαιρια και να γινονται τα πραγματα αυθορμητα. Μου ειπε οτι δεν εχει τι να κανει τα βραδια, θα της ελεγα να παμε καποια βολτα, θα πηγαιναμε καπου στην τυχη και θα περνουσαμε ωραια γιατι θα ειχαμε καλη διαθεση, θα γελουσαμε κλπ. Αν κρυωσει το πραγμα και μετα χρειαζεται να το συζητησεις, να το διαπραγματευτεις, να το προγραμματισεις, μού φαινεται οτι το ραντεβου, αν γινει τελικα, δε θα εχει την ιδια επιτυχια.
Της αρεσει η θαλασσα λεει. Και με εκανε αντ στο φεησμπουκ. :) Ειναι η πρωτη μου φιλη στο φεησμπουκ. (Αυτο να δω πως θα το εξηγησω).
Νομιζω οτι με βλεπει σαν παρεα και οχι ερωτικα, αλλα δε με πειραζει αυτο. Καλυτερα, να μην εχω και αγχος. Πρεπει να ηρεμησω...
Η καθηγητρια δε με χαιρετησε φευγοντας. Ισως δεν εγκρινει τη "σχεση" μας. :D Εκανα αναρμοστη σχεση. :cool: Ο θειος εστω γι αυτο θα ηταν περηφανος για μενα νομιζω, ξυδιιιι στην κοινωνια!
Εχεις ανοιχτα πμ να σου στειλω;
Υ. Γ. Κι εμενα μ'αρεσει ο Ασταθιος, ειδικα ο "καμμενος στο Γκαζι".