dorra δώσε πράμα στο λαό! άνοιξέ μας τα μάτια!!!
Printable View
dorra δώσε πράμα στο λαό! άνοιξέ μας τα μάτια!!!
Λοιπον..αν υπαρχει ορεξη για διαβασμα..Μαθημα 1ο : μπαινουμε εδω www.manoliassa.forumup.gr (αλλα αυτη την στιγμη εχουν ενα προβλημα με το site και δεν μπαινει) και μετα αν θελετε μου λετε αποριες και τις συζηταμε...
Καλό (μαγικό ) θα ήταν να έχουμε αυτόν-ή που θέλουμε και όχι αυτόν-η που μας κάθεται. Αλλά αν το πάρουμε λογικά αυτό είναι δύσκολο να συμβεί. Ολοι π.χ. θέλουν: μικρές, ωραίες, ευκατάστατες, νοικοκυρές, μορφωμένες, να τους αγαπούν κλπ. Το αντίστοιχο και οι γυναίκες. Οταν δε πρόκειται για τη σχέση σου που σε άφησε, τις περισσότερες φορές είναι επειδή δεν σε θέλει και θέλει κάτι άλλο. Σε όλους μας έχει τύχει και ξέρουμε τί είναι να μην θέλουμε πια κάποιον-α. Να μας γυρίσουν τα μυαλιά να τον θέλουμε;
Πάντως οι μαγικές λύσεις είναι οι καλύτερες. Να σου δώσει το σύμπαν περισσότερα από αυτά που περιμένεις. Ε όλοι δεν το επιθυμούμε;
Αυτος ή αυτη που θελουμε ετσι ακριβως οπως τους θελουμε δεν προκειται να υπαρξει ποτε..Τις περισσοτερες φορες δεν ταιριαζουν μεταξυ τους τα αδερφια ποσο μαλλον οι ξενοι..
Δυστυχως πρεπει να συμβιβαζομαστε εαν θελουμε να συνυπαρξουμε με καποιον αλλον..
Φυσικα και ολοι επιθυμουμε να λαβουμε περισσοτερα απο αυτα που περιμενουμε αλλα θα πρεπει και εμεις να οργανωθουμε και να συντελεσουμε μαζι με το συμπαν!
δηλαδή dorra υποστηρίζεις ότι όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα? δηλ. έχεις δοκιμάσει κάτι και "έπιασε"?
αν ακουσετε τιποτα για εξαρση των τελετων μαυρης μαγειας,νεοσατανισμους,κλπ , να ξερετε οτι ειμαστε πολλες τελικα εκει εξω!!.. χαχαχα
οσο θα υπαρχουν αφελεις, θα υπαρχει και "μαυρη μαγεια".
δηλαδη, παντα...
dorra μου μια θεία μου τις έφαγαν εκατομμύρια σε επαναφορές για να της τον φέρουν πίσω ο οποίος πήγε για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισε ποτέ.
κ εγω χιουμορ εκανα οταν μιλουσα για τελετες μαυρης μαγειας.. τα ξορκια που συγκαταλεγονται αληθεια?
Πουθενα..ειναι απλές,μικρές συνταγες κατά τις οποίες αλλαζουμε την θέλησή μας σε ενέργεια και την κατευθύνουμε με σκοπό την υλοποίηση των επιθυμιων μας.
Ολοι πιστευω θυμομαστε το 1ο ξορκι της ζωης μας : στα πρωτα μας γενεθλεια το φυσημα των κεριων πανω στην τουρτα και η ευχη που ζητησαμε να πραγματοποιηθει..
Αν είμαστε δηλ. ερωτευμένες με έναν δεσμευμένο ο οποίος δεν κάνει κίνηση, αν του κάνουμε κάποιο ξορκάκι θα τον φέρουμε κοντά μας;