Originally Posted by
Lou!
δεν ξερω κ πολλα για την αμερικη! λολ, δεν ειχα παρε δωσε με μπατσους!
3 εμπειριες που θυμαμαι που μου τυχαν:
μια φορα, ενω οδηγουσα, δεν ειδα καποιο στοπ κ ενας αστυνομικος με πηρε στο κατοπι με το αυτοκινητο που αναβοσβηναν τα φωτακια, αλλα εγω ημουν αφηρημενη κ δεν σταματαγα, πηγαινα, πηγαινα μεχρι που το "επιασα" κ σταματησα, κ ο μπατσος ηρθε κ ηταν αρκετα αγριος κ επιθετικος κ οντως φοβηθηκα! μου ειπε να σταματησω, να βαλω τα χερια μου στο τιμονι κ ειχε πολυ επιθετικο κ αγριεμενο υφος! του ειπα οτι ημουν ψιλοασχετη οδηγος, πρωταρα κ δεν ηξερα κ πολυ τι μου γινοταν, που ηταν κ αληθεια κ ευτυχως με πιστεψε κ μου εδωσε ενα warning κ μετα με αφησε στην ησυχια μου!
για λιγη ωρα ειχα παθει παντως ενα σοκ!
οταν πρωτομετακομισα στην αρχη φοβομουν, το σπιτι που βρηκα να μεινω ηταν μονοκατοικια κ μου μπαιναν ιδεες οτι ληστες ειναι εξω στην αυλη! οποτε μια φορα καλεσα την αστυνομια κ ηρθαν για ελεγχο. φυσικα δε βρηκαν τιποτα, ηταν οι φοβοι μου. ηταν παντως παρα πολυ ευγενικοι κ εξυπηρετικοι.
αλλη μια φορα, πριν βρω το σπιτι, μια βραδια κοιμηθηκαμε με τον πρωην μου στο αυτοκινητο, στο παρκινγκ του πανεπιστημιου. ειχαμε βγαλει τη βαλιτσα μου εξω απο το αυτοκινητο κ κοιμομασταν μεσα. οποτε ενας αστυνομικος που εκανε βραδινη περιπολια στο παρκινγκ του campus, ειδε τη βαλιτσα κ σου λεει τι γινεται εδω; διαρρηξη; κ ηρθε κ μας βρηκε! μας ανεκρινε κ μας ενημερωσε οτι στην καλιφορνια το να κοιμασαι το βραδυ στο αυτοκινητο ειναι παρανομο κ να μην το ξανακανουμε! παντως ηταν κ αυτος πολυ ευγενικος!
παντως μια φορα σε ενα φορουμ στην πρωτη επετειο του θανατου του Αλεξη, δηλ το 2009, σε ενα αντοιστοιχο θεμα που ειχε ανοιξει τοτε, θυμαμαι εναν ελληνο-καναδο που ελεγε οτι ενας μπατσος στον καναδα σκοτωσε εν ψυχρω ενα 12χρονο παιδι, γιατι κρατουσε καποιο οπλο; δε θυμαμαι ακριβως τι εκανε το παιδακι, ο τυπος παντως σχολιασε οτι ο μπατσος το καθαρισε εν ψυχρω κ μαλιστα το θεωρουσε κ σωστο αυτο που εκανε!!!!
γινονται λοιπον κ αλλου "μαργαριταρια"!