βρε πλάκα έκανα! έτσι κι αλλιώς μόνο γάλα και αλεύρι βρήκα (συνωστισμός τροφίμων στο σπίτι μου, ε;)! θα δοκιμάσω όμως αύριο!
Printable View
βρε πλάκα έκανα! έτσι κι αλλιώς μόνο γάλα και αλεύρι βρήκα (συνωστισμός τροφίμων στο σπίτι μου, ε;)! θα δοκιμάσω όμως αύριο!
γκουφυ αξιζει να δεις την τελευταια συνταγη...απλα τα σπαει και ειναι παν ευκολη
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!εχω λιωσει στο γελιο με εσενα και τον κενο
μαραθο ελπιζω να βρεις σε κανενα μαναβικο η ζητα σε σουπερ μαρκετ
γαμωτο ειδες,εγω μενω σε νησι κ βγαινω κ το μαζευω απο τον κηπο
τεσπα αν δεν βρεις ψιλοκοψε ανοιθο αλλα μπολικο και συμπληρωσε και φρεσκο κρεμμυδι για το αρωμα
αξιζει να δεις κ την τελευταια με τους ντοματοκεφτεδες!!!!
αχ!λιωνω γι αυτους τους ντοματοκεφτεδες,θελω να φιαξω ΤΩΡΑ αλλα δεν εχω τα υλικα
λιγο νωρις μου ηρθε
θα ηθελα λεφτα για να αγορασω την αμαξαρα μου:
http://3.bp.blogspot.com/_Kp0DS2fLPT...s-medium_3.jpg
δυστυχως ομως δεν υπαρχουν, οποτε officially μπορω να το δηλωσω οτι ειμαι ενας στερημενος!
Θα ηθελα να εξεφραζα περισσοτερο τα συναισθηματα μου στους αλλους!
Παντοτε τα συγκρατουσα, ημουν εκει για τον καθενα, να τον αφουγκραστω, να τον στηριξω, να τον κουβαλησω στους δικους μου ωμους μεχρι να μπορεσει να σταθει μονος του με τις δικες του δυναμεις!
Αλλα δεν το αντεχω παντα... θελω κι εγω να ξερω οτι ειναι εκει καποιος για μενα αλλα οσες φορες εχω εκφραστει τελειως ελευθερα κι αβιαστα, παραμεριζοντας τη λογικη, το εχω μετανιωσει! Μαλλον δεν το 'χω! Καλυτερα να σιωπω...
Θα ήθελα να μπορώ να μην μετανιώνω όταν αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερο να νιώθει και να αγαπάει...θα ήθελα να μην μου γίνεται κομμάτια η καρδιά μετά...θα ήθελα να μην μετανιώνω...θα ήθελα να μπορώ να αγαπάω χωρίς να με πληγώνουν...έναν τέτοιο κόσμο ονειρεύομαι...γιατί δεν μπορώ να τον έχω, γιατί;;;
"Cada ves más armaduras que no dejan sentir...
Libres de corazón con el alma desnuda vivirán sin temor"...
Θα ήθελα να μην χρειάζεται να φοράω πανοπλία στα συναισθήματα μου..."κάθε φορά περισσότερες πανοπλίες που δεν μας αφήνουν να νιώσουμε"...θα ήθελα να μην χρειάζονται πανοπλίες που να πάρει! Θα ήθελα η καρδιά μου να είναι ελεύθερη κι η ψυχή μου γυμνή, να ζει και να έρχεται σε επαφή με τα συναισθήματα της χωρίς φόβο... "ελευθερίες της καρδιάς με την ψυχή γυμνή να ζούνε χωρίς φόβο"...αυτό θα ήθελα...
Κι επίσης να μην νιώθω σαν εξωγήινη θα ήθελα!!! Που πάει να κάνει κάτι καλό και της γυρίζει μπουμερανγκ γιατί δεν την καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι το κάνει για κακό...αλλά τελικά δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ, παραδίνομαι μάλλον...ίσως σε μια άλλη ζωή...
Να απαλλαγώ από το σάρκινο κέλυφός μου, γιατί ύλη είναι συνυφασμένη με τον πόνο. Θα ήθελα, λοιπόν, να μπορώ να περιπλανιέμαι σαν πνεύμα και να μεταβαίνω σε οποιοδήποτε σημείο του χωροχρόνου μου καπνίσει, φωτίζοντας αλήθειες.
Θελω ενα προφιτερολ! Τωρα! Right Now!
Ευχαριστώ Μαρκέλα.
Μπορώ @Lacrymosa να μάθω τι έγραψες στο θέμα μου και σβήστηκε;
Στο 10λογο της μπακουριάς λέω.
Α εγραψα σε ενα μελος να μην την πεφτει παντου γιατι οκ το χει παραχεσει